הקליפ לBrianstorm (ארקטיק מאנקיז)

Luna Sphere

New member
הקליפ לBrianstorm (ארקטיק מאנקיז)

היה לפני מספר דקות ספורות בMTV2 וניתן לצפות בו דרך האתר של NME, גיגוויס ועוד כמה, אבל אין על איכות של טלוויזיה. אני חייבת להודות ואני לא מתביישת בזה שברגע שהתחיל הוידאו התחלתי לבכות, וזה לא הפסיק עד לפני דקה... הלהקה הזאת השתלטה לי על החיים במשך שנתיים והאלבום השני הכל כך מצופה הזה פשוט יושב לי בבטן ומחכה לפרוץ וכל הציפייה הזאת, וספירת הדקות עד הקליפ... הכל... אין לי מילים לתאר מה עברתי עכשיו, וגם אם זה רק קליפ (מדהים)... זהו. הבהרה- בחיים לא קפצתי על הבנדוואגון. ואל תזיינו לי על הודעה חדשה או לא...

CitizenErased

New member
לא יצא לי לראות...

אבל באמת היה צורך במשפט "ואל תזיינו לי על הודעה חדשה או לא..."? אמרנו מיליון פעמים שאפשר בכיף לפתוח פה הודעות על להקות שמראים בערוץ.

Moldy Peach

New member
באמת תהיתי מתי יצא הקליפ

ראיתי עכשיו באתר של NME. האמת, לא הרשים אותי במיוחד הקליפ. הם קבעו איזשהו סטנדרט עם הקליפים מהאלבום הקודם שהיו באמת מעולים אחד אחד, אז הקליפ הזה קצת איכזב אותי. הוא מאוד אנרגטי וממש מותאם לשיר בקטע הזה אבל אני לא יכולה להגיד שלא ציפיתי ליותר. אבל השיר באמת מוצלח אז אין לי ספק שילך להם טוב. וואו הם ממש לא אוהבים להראות את הפרצופים שלהם בקליפים אה?..

M a a y a n K

New member
יאיייי!!!

עכשיו ראיתי!! וזו גם פעם ראשונה שאני שומעת את השיר!!

במבט ראשון - ציפיתי ליותר.

ממש ציפיתי לקליפ הזה ולאלבום הזה, וכשראיתי HOT NEW ONE בNME CHART לפני כמה דקות כשרשום ARCTIC MONKEYS - BRIANSTORM. האמת שהשיר הוא באמת אחלה וטוב אבל הקליפ די כזה... חסר משמעות. סתם רקדניות קופצות ורואים את הלהקה... לא משהו יותר מדי מיוחד. התאכזבתי.

Luna Sphere

New member
רק שתדעו...

שכל הרקדניות זה לכיוון של pisstaking. ואין לי כוח להתווכח כי בעצם זו הדיעה שלכם.

CitizenErased

New member
טוב ראיתי...

דעתי האישית... שיר חמוד, קליפ בסדר. אני לא חושבת שאני בחיים אקלוט למה מתלהבים מהם כל כך. הם לא להקה רעה, זה ברור אבל הם מאוד דומים ללהקות אינדי בריטיות אחרות לדעתי ובגלל זה אני לא מבינה למה הם כל כך אוברייטד בעוד שהשאר לא.

Luna Sphere

New member
ככה זה הייפ.

אין המון אנשים שמתים עליהם, זה יותר עניין של קפיצה מהירה על הbandwagon וזה בעצם מה שקרה איתם ב2006.

lestatgirl

New member
אמ.. הם לא התפשרו לפי דעתי..

יותר מידי דברים בקליפ אחד, נורא אהבתי את התאורה בקטעי ההופעה, רק זה יצר מעבר נורא חד כשהיה את הרקע בקטעי ריקוד וסנטימטר אחד למכסיים של הבנות לא היה הורג אף אחד.. הקטעי וידאו השינים האלה של הרפואה וזה ממש לא התאימו, היה קטע דומה כזה באמ.. דה מאטני של פרנץ פרדיננד ושם זה היה מצויין פה זה פשוט לא עובד, אני חושבת שהם היו צריכים ללכת על קטעי הופעה מול קטעי ריקוד ואולי התמונה של הברקים בקטע של הת'אנדרס ותמונה של בחור בקטע של בריאן, זה פשוט נראה כאילו הבמאי שלנ הקלךיפ לא מכיר אותם ואת האמ.. ההרגשה הזו של השירים ואת ההיסטוריית הקליפים שלהם, לא הרגיש לי בכלל כמו קליפ שלהם, מקווה שהם יעבדו עם מישהו אחר בעתיד.. ובקשר לשיר, וול זה נשמע כמוהם רק שונה, קצת הרבה שונה. אבל נראה לי שאני סתם מתגעגעת לאנדי, ואני חושבת שהם הוא היה נשאר איתם הם היו הרבה יותר טובים לטווח הארוך..

Luna Sphere

New member
ניק מנגן מ-ע-ו-ל-ה

ואין מה לעשות מה שהיה היה ואנדי לא יחזור יותר ללהקה. ואת הדיעה על הקליפ לדעתי כבר הבעתי? ואם לא, אז אני עדיין חושבת שהוא מושלם.

lestatgirl

New member
אני לא אומרת שלא

אני בטוחה שהוא מנגן את כל השירים מהאלבום הראשון באופן מושלם אני פשוט בספק לגבי היצירתיות שלו והיכולת שלו ליצור קטעי בס דומיננטים כמו אלה שהיו באלבום הראשון.. ואני מניחה שאת תסלחי לי אם אני אפקפק באובייקטיביות שלך במעט נכון?...

Luna Sphere

New member
שמעת שיר אחד...

אבל אני יודעת שהוא יודע לעשות הרבה יותר מלgiggle (נוווו ברחה לי המילה) כל הזמן לא, אני באמת חושבת ככה.

למעלה