הקליפ לBrianstorm (ארקטיק מאנקיז)

Luna Sphere

New member
אוי כן

חשבתי בהתחלה יותר בכיוון של לגחח אבל אז זה יוצא בצורה שהיא קצת אממ לגלגנית

lestatgirl

New member
חח נחמד שאת אומרת לי מה שמעתי....

וזה לא קשור לגייגלינג. ולא אמרתי שאת לא חושבת ככה, זה כמו שאני אוהב כל דבר שפיט יעשה גם אם זה יהיה משהו לא כזה טוב כי אני ממש אוהבת תליבס.. גם את ועוד הרבה אחרים לא יהיו אובייקטיבים לגבי חומר שהלהקה האהובה עליהם מוציאה כי היא הלהקה האהובה עליהם..

Luna Sphere

New member
את באמת יכולה לשמוע משהו מהנגינה

שלו מההקלטות בהופעות חיות מהשבועות האחרונים? השיר היחיד שהודלף כראוי לאינטרנט הוא בריאנסטורם, אז הנחתי ששמעת רק אותו (או שלא?) אני לא אוהבת אותו רק בגלל שהוא שלהם, ואין איזו קביעה חד משמעית שהוא לא כזה טוב, כי זה עניין של דיעה, והדיעה שלי היא שאני פשוט מאוד אוהבת אותו. אני לא מכריחה את עצמי לאהוב דברים.. אני פשוט אוהבת אותם

lestatgirl

New member
לא אמרתי שהוא לא כזה טוב,

אמרתי שגם אם הוא היה לא כזה טוב מי שממש אוהב ומעריץ אותם יכול להיות לא היה שם לב כ"כ כמו מישהו שאוהב אותם פחות.. וזה נורמלי וטבעי לגמרי. ובאותה הדרך, מאותם הופעוץ חיות ירודות, כמה את שמעת מהנגינה שלו? וכל מה שרציתי לאמר זה שאנדי השאיר אחריו נעליים גדולות (ועוד כמה פריטי לבוש במידות לא קטנות..) ויהיה קשה מאוד לניק למלא אותם.. מה שגם אני בשוק שהוא התקבל בכזה יופי אצל המעריצים.. ועזבי, זה הכל בגלל שאני אוהבת את הבאסיסטים שלי צ'אביז כמו דידז..

Luna Sphere

New member
בדיוק מה שאת שמעת..

ויכול להיות שזה עובד אצלי אוטומטית, ואת האמת אף אחד לא קיבל את ניק כל כך יפה בהתחלה, אבל כבר עבר המוןןן זמן גם אם זה נראה מעט בעיני אנשים אחרים, ועכשיו אני די מחבבת אותו... כולם מתגעגעים לאנדי, ואף אחד חוץ מארבעתם כנראה לא יודע מה בדיוק קרה. [בעצם גם חברה שלי יודעת, אבל כמו כולם זה לא משהו שהם אוהבים לדבר עליו]

Moldy Peach

New member
יש עוד דרך להסתכל על זה..

הרבה פעמים המעריצים יכולים להיות המבקרים הכי קשים מהסיבה שלהם בדרך כלל יש את הציפיות הגבוהות ביותר. וציפיות גבוהות זה בדרך כלל הstep one בדרך לאכזבה. לא יודעת עד כמה זה קורה בפועל אבל זה נשמע הגיוני לא?

Moldy Peach

New member
לא היה

או שלא היה אמור להיות, אני כבר לא יודעת. לא הצלחתי בכלל להגיע לבית ספר אחרי שהתמסטלתי מהאוויר הצח בדרך לתחנת אוטובוס. כן, תופעות לוואי של יותר מדיי זמן בין 4 קירות נראה לי..

lestatgirl

New member
או שיש יותר מידי ג'אנקיז בעיר הזאת.

יא רייט. נו בכל מקרה יצא לך בסדר..נדמה לי..

Luna Sphere

New member
../images/Emo207.gif גם על AM

נחשף הartwork של Favourite Worst Nightmare אתמול. www.arcticmonkeys.com תודו שזה ממש ממש ממש יפה.

Luna Sphere

New member
דיעה זו דיעה.

למרות שלדעתי אין להקות שמגיע להן לקבל את התואר "גרועה"

למעלה