הקליפ של CLOSER TO THE EDGE

• פותח הנושא TA127
  • פורסם בתאריך

TA127

New member
הקליפ של CLOSER TO THE EDGE

סורי אם זה חדשות ישנות...

TA127

New member
חח שכחתי לינק

http://www.youtube.com/watch?v=jEvONu5x2FM&playnext_from=TL&videos=4hfjWUB3ePQ&feature=sub

Linoyush12

New member
היי.. יש לי בקשה קטנה :)

אתם יכולים אולי לכתוב או להביא לינק לכל השירים של 30STM ולסדר אותם תחת האלבומים שאליהם הם שייכים?

TyrAnnyA

New member
אולי תעשי שיעורי בית ותבדקי באינטרנט?!?!?!

זו להקה שאת אוהבת כאילו... זו רק אני או שבאמת אלוהים פיספס משהו כשברא את הדור שאחריי?.... 30 seconds to Mars: *Capricorn *Edge of the earth *Fallen *Oblivion *Buddha for Marry *Echelon *Welcome to the Universe *The mission *End of the beginning *93Million miles *Year Zero A beautiful lie: *Attack *A beautiful lie *The kill *Was it a dream *The fantasy *Savior *From yesterday *The story *R-evolve *A modern myth *Praying for a riot *Battle of one *Hunter This is war: *Escape *Night of the hunter *Kings and Queens *This is war *100 suns *Hurricane *Closer to the edge *Vox populi *Search and destroy *Alibi *Stranger in a strangeland *L490

Linoyush12

New member
תגידי לי מה נדפק לך השכל?!

בסך הכל ביקשתי טובה את לא חייבת להתנפל אם לא היית רוצה אז את לא חייבת לכתוב את יודעת!!!! ונכון, זאת להקה שאני אוהבת אבל אולי חשבת שלא כל האנשים כמוך?~! מעריצים שרופים בדםםםםם סבבה, כל אחד יעשה מה שבא לו אני אוהבת ת'שירים שלהם בסך הכל ולא מכירה את כולם!!!! אז בגלל זה ביקשתי לדעת את כל השירים שלהם!!!!! התחלתי להקשיב להם מלפניי כמה חודשים וואוו את חייבת להירגע.. "הדור שאחרייך" פחחחחחחח וואי את חיה בסרט מותק.... אלוהים פספס משו כשחילק לכולם שכל ואת בדיוק היית בשירותים..

DarkSecretLove

New member
../images/Emo18.gif היי היי בבקשה להוריד הילוך!

שפה כזאת לא פה בבקשה.. תודה.

Linoyush12

New member
לא השתמשתי בשום שפה לא יפה לפי מה שהבחנתי

בסך הכל הסברתי לה שהיא צריכה קצת פרוזק

Linoyush12

New member
נראלך באמת שאני אתן למישי לכתוב לי תגובה כזאת

ולשתוק לה? ממש.....

TyrAnnyA

New member
../images/Emo190.gif../images/Emo190.gif../images/Emo190.gif בובי, מתחיל להיות שמח!!!

אני מבקשת משתיכן להרגע ומהר

אין לאף אחת מכן שום תירוץ להשתמש בשפה הזאת. בשום דרך שהיא להבא, אני אטפל בזה אחרת - ולא רק בהודעת אזהרה הבאת שממוענת לשתיכן . א' - לינוי- אם היית טיפה מסתכלת בפורום או בודקת באינטרנט היית מוצאת את זה, לא שאסור לך לשאול .. ההיפך זה פורום של הלהקה אבל תשימי קצת לב לבקשות שאת מבקשת, אנחנו לא משרתים פתחי גוגל - היית מוצאת את זה בשנייה גם באתר הרשמי שלהם. יש כאן מנהג לאנשים לבוא לבקש דברים כשהתשובה מונחת להם ממש מתחת לעיניים. אל תשכחי שעל אף ההתלוננות ממש לא במקום של אנני - היא עדיין עשתה בשבילך את העבודה. אז בבקשה תפסיקי להגזים עם הביטויים בהודעה שלך - במצב כזה, את יכולה לפנות גם אליי ולא לענות בצורה כל כך מגעילה ב' - אנני- אני יודעת שמציק לך וחורה לך שאנשים לא בודקים ושואלים שאלות שנראות בעינייך מטומטמות - אבל אני לא אתן לך להתבטא כאן ככה- את חברה שלי והכל, אבל זה פורום של להקה והאווירה כאן תהיה טובה- מעצבן אותך? תצאי מעצמך לפעמים ואל תגיבי. אני לא אתן לך להשפיל בנות על דפי הפורום רק בגלל משהו שהן עושות כאן לא מוצא חן בעינייך- לכל דבר יש דרך. וזאת ממש לא הייתה הדרך

Linoyush12

New member
תגובה

אני יודעת שהייתי יכולה לבדוק באינטרנט אני לא טיפשה!! פשוט באינטרנט זה לא מסודר, ויקח לי הרבה זמן עד שאמצא. ופה יש הרבה אנשים שמבינים ומעודכנים קצת יותר ממני אז בסך הכל ביקשתי טובה! לא אמרתי שאתם משרתים, ולא שום דבר, כמו שציינתי קודם, לא חייבים לעזור, רק מי שרוצה! ואם כבר עוזרים, אז עוזרים מכל הלב ולא מביאים איזה תגובה עוקצנית בדרך, כי אם זה ככה אז עדיף לא לעזור בכלל! תודה בכל מקרה פעם הבאה עדיף לי לא לשאול

לא אמרתי לך לא לשאול

כמו שראית, עוד מישהי כתבה לך תגובה בדיוק עם כל האינפורמציה שרצית תשאלי מה שבא לך. אבל תסנני את שאלותייך קצת
, אם היית פותחת את האתר הרשמי היית מוצאת שמה את האינפורמציה. יש גם את אתר amazon שיש בו גם את האינפורמציה וגם וויקיפדיה. אז האינטרנט לא מקום כל כך מבולגן אם יודעים איפה לחפש.

TyrAnnyA

New member
ובכן אכן התפספס משהו

קודם כל התגובה שלי לא היתה בטונים חריפים והסטריים כמו שזה נראה לך וכמו שהחלטת להגיב לי. אני הרבה אחרי תקופת החצ'קונים, כשההורמונים משתוללים, הצלליות השחורות נוזלות מזיעה והשינאה כלפי כל העולם חונקת ברמות על. דבר שני כשדיברתי על מה שאלוהים פיספס-התכוונתי למרץ, לנאמנות ולחשק לדעת כמה שיותר, לחקור, להכיר, לגלות על מה שאוהבים. ולא סתם לזרום. בטח ובטח לא התכוונתי לשכל כי שכל זה דבר שאנשים מפתחים בכוחות עצמם וזו עבודה קשה. אז אם אין- מי שאשם זה לא אלוהים. דבר שלישי- שרופים בדם- זה משפט לא הגיוני, כי דם שייך לנוזלים הלא דליקים. שיהיה לך ערב מקסים!

תקראי גם את

אין לאף אחת מכן שום תירוץ להשתמש בשפה הזאת. בשום דרך שהיא להבא, אני אטפל בזה אחרת - ולא רק בהודעת אזהרה הבאת שממוענת לשתיכן . א' - לינוי- אם היית טיפה מסתכלת בפורום או בודקת באינטרנט היית מוצאת את זה, לא שאסור לך לשאול .. ההיפך זה פורום של הלהקה אבל תשימי קצת לב לבקשות שאת מבקשת, אנחנו לא משרתים פתחי גוגל - היית מוצאת את זה בשנייה גם באתר הרשמי שלהם. יש כאן מנהג לאנשים לבוא לבקש דברים כשהתשובה מונחת להם ממש מתחת לעיניים. אל תשכחי שעל אף ההתלוננות ממש לא במקום של אנני - היא עדיין עשתה בשבילך את העבודה. אז בבקשה תפסיקי להגזים עם הביטויים בהודעה שלך - במצב כזה, את יכולה לפנות גם אליי ולא לענות בצורה כל כך מגעילה ב' - אנני- אני יודעת שמציק לך וחורה לך שאנשים לא בודקים ושואלים שאלות שנראות בעינייך מטומטמות - אבל אני לא אתן לך להתבטא כאן ככה- את חברה שלי והכל, אבל זה פורום של להקה והאווירה כאן תהיה טובה- מעצבן אותך? תצאי מעצמך לפעמים ואל תגיבי. אני לא אתן לך להשפיל בנות על דפי הפורום רק בגלל משהו שהן עושות כאן לא מוצא חן בעינייך- לכל דבר יש דרך. וזאת ממש לא הייתה הדרך

למעלה