הקליפ של CLOSER TO THE EDGE

• פותח הנושא TA127
  • פורסם בתאריך

just me48

New member
היי חבריות... למה ככה?

כולנו כאן מאותה סיבה והיא 30STM, אז בואו נהיה נחמדות אחת לשניה וננסה לעזור גם לחדשות שביינינו, אני מוכנה לכתוב לך את רשימת השירים מהאלבום הראשון והשני, ואת פשוט תחפשי אותם ב YOUTUBE כמובן שלא לכולם יש קליפים אבל לפחות תכירי את השירים שלהם. לגבי האלבום השלישי (החדש והחרוש משהו), אין לי את רשימת השירים לפי הסדר, אז אולי חברית אחרת תוכל לעזור לך פה (אני מכירה את כל המילים לכל השירים החדשים אבל אין לי את האלבום... אחותי חייבת לי מתנה ליום הולדת מזל שזה מתקרב :)) אלבום ראשון: 30 SECONDS TO MARS capricorn (a brand new name edge of the earth fallen oblivion buddha for mary echelon welcome to the universe the mission end of the beginning 93 million miles year zero אלבום שני: A BEAUTIFUL LIE attack a beatutiful lie the kill was it a dream? the fantasy savior from yesterday the story R-evolve a modern myth ןעכשיו אני צריכה להוריד את הכלב שלי לסיבוב כי אם הוא יאכל לי את כל הנעליים אני בהחלט יאשים אותך

RenanaD

New member
../images/Emo41.gif אנחנו בקליפ!!!

ידעתי, ידעתי שהעיניים שלי לא מטעות אותי
אמה שוב מופיעה בקרדיטים כמפיקה, איזה יופי. ואחד העורכים הוא ישי סיטון
(מה עם TIW?!)

TyrAnnyA

New member
גמאני ראיתי!

בדיוק באתי לכתוב על זה אבל......................לא משנה

DarkSecretLove

New member
חשבתי שזה נחמד =)

פרסומת פה בפורום של TICKETMASTER לא ידעתי שאפשר לקנות כרטיסים מחוץ להדרן..

RenanaD

New member
בדיוק תהיתי על זה

הפרסומת הזו מופיעה כבר הרבה זמן? אני תמיד מתעלמת מהפרסומות האלה. וגם נכנסת מהגרסה הישנה. חחח קראת את הכתבה שם? "אחת מלהקות האימו האהובות בישראל"... וגם העצומות הוזכרו שם.

DarkSecretLove

New member
הקליפ נמחק מיוטיוב

EMI מוחקים כל קליפ שהם רואים.. הייתה לנו הדלפה קטנה מהלהקה ,ועוד אחד שהורידה אותו..וזהו.. אני מקווה שיעלו את זה שוב..

אעעע הוא חמודד לאללהה D:

ותל אביבבקליפ !! D: חחחח איזה חמודים שרשמו כזה JARED SHANNON TOMO אני כזה כל פעם תשבעו.. תשבעו.. XD חחח ממש מהמם חיכיתי לקליפ כזה מאז edge of the earth

A Modern Myth

New member
הקליפ הזה הוא הקליפ הכי מרגש שלהם, ללא כל ספק

בכלל. ובמיוחד עכשיו, לפני ההופעה שלהם אצלינו. אני כבר לא יכולה להכיל את הציפייה הזאת!!!! אני מרגישה שאני הולכת לראות אותו היום עוד הרבה הרבה הרבה פעמים. זה פשוט טירוף כמה שהוא מושלם

XoLilMissLolaoX

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כל כך מסכימה !!!

הקליפ מדהים וזה כל כך מרגש לראות אותם בהופעות ככה ולתהות מה מחכה לנו.....אני לא יכולה לחכות!!! ולראות את תל אביב בקליפ....זה אולי הרגע הכי יפה..... אני הולכת לחרוש על הקליפ הזה בזמן הקרוב....תהייו בטוחים!

קליפ מדהים../images/Emo23.gif ../images/Emo223.gif

יש בו גם משהו מרגש, כמו סיכום של 3 האלבומים עד כה.. וכל מה שהם עברו, והקהל שאיתם.. גאד, אני כ''כ מחכה ומצפה להם... ;;

למעלה