הקליפ של Love Hurts יצא היום, ופה! Http://incubusview.com/Incubus_Love_Hurts/Incubus_Love_Hurts.mpg
I itzikch New member 24/3/07 #1 הקליפ של Love Hurts יצא היום, ופה! Http://incubusview.com/Incubus_Love_Hurts/Incubus_Love_Hurts.mpg
I itzikch New member 24/3/07 #2 ראו את ברנדון נוסע באופנים בדיזנגוף אומגד !!! זה קליפ של הסיבוב הופעות באירופה !!
A arTT916 New member 24/3/07 #15 מה?? מתי בדיוק הוא הסתובב שם???../images/Emo2.gif מה?? מתיי ברנדון בדיוק הסתובב שם(בדיזינגוף) ולמה הוא לא אמר לי??? ....חחחח סתם!! מגניב לאללה!!
מה?? מתי בדיוק הוא הסתובב שם???../images/Emo2.gif מה?? מתיי ברנדון בדיוק הסתובב שם(בדיזינגוף) ולמה הוא לא אמר לי??? ....חחחח סתם!! מגניב לאללה!!
H hilikus New member 25/3/07 #26 עכשיו שמתי לב שהם מהקליפ :S איזה מגניב זה יאללה.. ובאמת הקהל שלנו נראה הכי להוט.
L L A D Y B U G 2 New member 24/3/07 #13 ראיתי... ממש חמוד ../images/Emo8.gif לי זה עבד ב-realplayer תודה itzikch!
I Incubus Creep New member 24/3/07 #8 מישהו יכול להעלות לYouTube או להגיד לי איפה אפשר עוד למצוא את הקליפ? זה לא עובד לי):
A AurelieG New member 24/3/07 #9 אהה גמלי זה לא עובד ../images/Emo10.gif אבל מגניב שהם הוסיפו את התמונות בת"א.. האמת אחרי ההופעה לא חשבתי שהם בכלל יחשבו עלינו שוב. אבל אולי כן
אהה גמלי זה לא עובד ../images/Emo10.gif אבל מגניב שהם הוסיפו את התמונות בת"א.. האמת אחרי ההופעה לא חשבתי שהם בכלל יחשבו עלינו שוב. אבל אולי כן
A Anomally New member 24/3/07 #11 קוווווווווווווווווול P: בע רק לינראה שבהופעות שהראו שם הקהל הרבה יותר רגוע מבהופעה בארץ ? >.< טובנו >_<
קוווווווווווווווווול P: בע רק לינראה שבהופעות שהראו שם הקהל הרבה יותר רגוע מבהופעה בארץ ? >.< טובנו >_<
I itzikch New member 24/3/07 #12 לינק לתוכנה למי שאין: http://www.apple.com/quicktime/download/win.html
N nameless 0 New member 1/4/07 #47 הקהל בארץ... באיזה תמונה או חלק מהקליפ זה הקהל בארץ... אני קצת מתקשה בזיהוי..... זה יהיה נחמד אם תכוונו אותי קצת... =)
הקהל בארץ... באיזה תמונה או חלק מהקליפ זה הקהל בארץ... אני קצת מתקשה בזיהוי..... זה יהיה נחמד אם תכוונו אותי קצת... =)