חחחחחח תכלס(:
A Anomally New member 26/3/07 #42 לייק יוווווו לייק דה,אני מעריצה של אינקובוווווווווווווס!!(!!!!!!!!!!) ויש לי אייסיקיו סווווווו גבוההה אז שתעוף מפה מזההההההההה
לייק יוווווו לייק דה,אני מעריצה של אינקובוווווווווווווס!!(!!!!!!!!!!) ויש לי אייסיקיו סווווווו גבוההה אז שתעוף מפה מזההההההההה
I Incubus Creep New member 26/3/07 #43 LOL אייקיו ולא איסיקיוXD וכן, זה ממש ה מקום להביא קישור לפורום של מאיה בוסקילה :|
S ScreamingForSomethin New member 26/3/07 #44 אההה! =]../images/Emo223.gif [מראה סימני חיים] איזה מגניב.. היה שווה להסתובב בדיזינגוף באותו יום כנראה...
אההה! =]../images/Emo223.gif [מראה סימני חיים] איזה מגניב.. היה שווה להסתובב בדיזינגוף באותו יום כנראה...
G GD ROCKS New member 28/3/07 #46 ואייי איזה קליפ מגניב [: אני לא כלכך מתה על השיר, אבל בכל זאת זה כזה מגניב שהם עשו קליפ על הסיבוב הופעות שלהם. ועוד שישראל כלולה בסיבוב הופעות הזה *__* סס.. איזה באסה שלא הייתי באותו יום בדיזי/בים.
ואייי איזה קליפ מגניב [: אני לא כלכך מתה על השיר, אבל בכל זאת זה כזה מגניב שהם עשו קליפ על הסיבוב הופעות שלהם. ועוד שישראל כלולה בסיבוב הופעות הזה *__* סס.. איזה באסה שלא הייתי באותו יום בדיזי/בים.