הקמור-

JustAlona

New member
הקמור-

לאיזה סוסים
לתחרויות, נוח/מותר
פרטו, נמקו והסבירו

טוי בוי

New member
חרוש!

הוקמור זה מתג מאוד חזק! רצוי לא להשתמש בו באימונים הרגילים רק אעם יש לסוס פצע בפה או משהו כזה! לתחרויות מ-120 רק מותר בארךץ ובדרסאג' אסור וגם לא טוב!

../images/Emo35.gif

למה רצוי לא להשתמש בזה האימונים רגילים? שרכבתי ווסטרן כל הזמן רכבנו עם הקמור.. כמובן שהיו שיעורים יוצאים מן הכלל אבל כמעט בכל שיעור היינו רוכבים עםן הקמור!

טוי בוי

New member
כי רוכב לא טוב עלול מאוד

לפגוע בסוס בשימוש לא נכון עם המתג ולדעתי זו טעות להשתמש המתג הזה בבצפר ועוד בשדביל שיעורים רגילים! המתג הזה נוצר כידי שיוכלו לרכב על סוסים שנפצעו בפיהם! לא כידי שירכבו על הסוסים עם המתג הזה באימונים! כל ספר על סוסים יזביר את זה... המתג עובד על לחץ בשני מקומות מאוד רגישים בפני הסוס מערות האף ומערות הסנתר.

עוד משהו...

ההקמור שלנו היה עם חבל כאילו איפה שמניחים את זה על האף זה היה מן חבל דק.. לא ממש דק אבל זה היה דיי עדין.. בגלל זה אני חושבת שזה הפעיל פחות לחץ על הסוסים מהקמור רגיל..

אסף 1989

New member
שאלה

המתג הזה לא נימצא בפה נכון? אז איפה הוא לוחץ ואיך אפשר לכוון איתו את הסוס?

טוי בוי

New member
הוןא לא בתוך הפה של הסוס.

והוא מפעיל לחץ על פני הסוס על המערות של הסנטר הלסת וההאף. מכוונים איתו די כמו מתג רגיל לפי מה שאני יודעת. אבל הרוכב חייב להיות עדין ומיומן לא כל אחד מומלץ שירכב עם המתג הזה ולכן אין הרבה אנשים שרוכבים איתו...

niko girl

New member
הקמור!

סוסים שרגישים בפה או שמתג כבר לא עובד עליהם. לתחרויות מותר אני ראיתי מתחרים ברינינג עם הקמור. וזה דיי נוח כי גם לא אמורים לעשות הרבה עם הידיים.

mkuzi

New member
הבנתי שזה מתג אבל......... כנסו!!!

מה זה בדיוק איך זה ניראה למה זה משמש וכו'

טוי בוי

New member
זה "מתג" חלופי כזה...

שהסוס שלך נפצע או פיו הרוס ואי אפשר להשתמש במתג רגיל שמים את "המתג" הזה.... אין לי תמונה...

mkuzi

New member
יעני רואשית בית הדוקה מאוד???????

אני חושב שיש לנו דבר כזה בחוה אבל לא השתמשו בזה לסוסים עם פיות הרוסים...........

טוי בוי

New member
להרגע...לשאוף ../images/Emo2.gif לנשוף../images/Emo12.gif

לשאוף
לנשוף
לשאוף
לנשוף
לשאוף
לנשוף
לשאוף
לנשוף
לשאוף
לנשוף
לשאוף
לנשוף
לשאוף
לנשוף

mkuzi

New member
מה??????????????????????

רצית להגיד בזה לעזעזל!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????????!!?!?!

mkuzi

New member
מה?????

אני "שובר את הראש" על מה רצית להגיד במסר..... יעני אני בור כזה שאת/ה נבהל/ת מהבורות שלי?!?? אם כן אז סליחה שאני בור ועם הארץ.........

טוי בוי

New member
לא אתה פשוט כותב כאילו מישהו יושב

לך עם אקדח על הרכה!!!!! דרך אגב אני אלה.

mkuzi

New member
אז סליחה.....

סליחה שכתבתי כאילו מישהו יושב לי עם אקדח על הרכה פפפחחחחחח אני כבר לא זוכר מה כתבתי אז תשכחי מי זה...... ואני עידו.

Sweet SuGaR

New member
הקמור....

המתג אינו נמצא בתוך הפה אלה יושב על מערות האף ומפעיל עליהן לחץ בעת השימוש... תמונה
המתג משמש בעיקרון לסוסים שנפגעו בפה אבל גם לסוסים שהפה שלהם הרוס לגמרי. באינגליש מותק להשתמש בו בקפיצות מעל 120 ובדרסז' הוא אסור...

למעלה