הקמיעות....

miss_t

New member
הקמיעות....

איזה קיימים- כלומר איזה שמות... ומה כל אחד מהם עושה במדויק...?

swirrrly

New member
סבבה אני אפרט מחדש

זה מלמעה למטה, כל שורה מימין לשמאל. הדרקון - פיצוץ, אש. הארנב - סופר מהירות. התרנגול - תעופה. השור - סופר כוח. הנחש - רואה ובלתי נראה. הכבשה - הקרנה אסטרלית. הכלב - חיי נצח. סוס - הבראה, החלמה. העכבר - הנפשה. הטיגריס/נמר - איזון נפשי, של יין-יאנג. הקוף - שינוי צורה לחיות. animorph. החזיר - קרני לייזר מהעיניים. ועכשיו, לשאלה קטנה: אם הייתם יכולים לבחור רק אחד מהקמעות, איזה הייתם בוחרים? אתם לא חייבים לענות חד וחלק אפשר פשוט לפתח על זה דיון. [URL='http://'] התמונה תודות למיני קייט[/URL]

miss_t

New member
הכבשה - הקרנה אסטרלית.

מה זה אומר???????? מה זה האיזון הנפשי?

איך להגיד לך....

את מכירה את אלו שעושים יוגה וזה
הם רגועים מבחינה נפשית או משהו כזה
...

swirrrly

New member
אני לא בטוחה אם הייתי רוצה חיי נצח

ואני חושבת שכל הסופר כוחות האלה שאני ממש חזקה, מהירה או עפה וכאלה מתרגלים לזה עם הזמן וזה כבר לא כל כך מדהים... חוץ מזה אני חושבת שעדיף על חיי נצח את קמע הסוס, כי אתה יכול גם לרפאות אחרים... בעניין הקמעות שמשפיעים על הנפש שלי, זה לא מספיק מגניב בשבילי. אני עדיין שוקלת איזה קמע הייתי רוצה. את קמע הקוף אני יודעת שלא, כי פשוט.. לא יצא לי מזה כלום וזה יכול רק לעשות רע בעיניי. קמע הדרקון... שוב, כמו כל הקמעות של הסופר כוחות גיבורי על, כמו קמע החזיר שהוא לא משו... מה יצא לי מזה? רק כי זה מגניב? אני סתם ילדה ממוצעת... אני חושבת שאולי פשוט הייתי לוקחת קמע אחד, כמו למשל קמע הסוס ואז מעניקה אותו לממשלה, או למען הרפואה.. אולי הייתי הולכת על סופר כוח. אני חושבת שהייתי נותנת את הקמעות לממשלה או למישהו ככה שיוכלו להשתמש בזה למטרות גלובליות ולא לצרכים האישיים שלי. השאלה היא איזה קמע הממשלה הכי צריכה. אם כמו ששאלתי בהתחלה, אפשר לבחור רק קמע אחד. בעצם, אולי אני עכשיו סתם מדברת, והייתי שומרת את הקמע לעצמי. טוב, אז אלה בעצם השיקולים שלי.

hitchkok

New member
די ברור שמה שהממשלה צריכה זה

קמע הטיגריס. תמצאו שם אחד שלא מעורער נפשית. אם אפשר לשכפל את קמע הטיגריס ולתת אחד לכל אחד מהממשלה, ואולי גם איזה חמישה לעראפאת (הוא צריך מנה כפולה), זה יהיה רעיון מצוין.

swirrrly

New member
בתלנגול? כן, תעופה זה מגניב מאוד.

ובכלל זה גם כוחות טלקינטיים... ווי תלנגול זה פצץ. אבל אני חושבת שמבחינה אישית, יעני להתחשב רק ברצונות שלי, הייתי בוחרת אולי גם בקמע ההקרנה האסטרלית, כמו שליאת (miss_t) בחרה. לחדור לחלומות לאנשים שאתה שונא ולעשות להם סיוטים, לחדור לכל מיני טרוריסטים ולהגיד להם בחלום שזה האל שלהם מדבר, ושאסור לעשות טרוריזם... אני יודעת... אני פעם עשיתי משהו רק בגלל שאמרו לי לעשות את זה בחלום. ובכלל אתה יכול לעוף לכל מקום, לראות הכל לרחף לאן שבא לך ... היתרונות של כל קמע הם עצומים...

גם זה טוב.....

אבל לא היית רוצה להיות בלתי נראית
לעבור במקומות שלך לא מרשים... או שלהפחיד אנשים (להרים חפצים ויחשבו שיש רוח).... דרך חגב, בוקר טוב
!|
בוקר טוב עולם
בוקר טוב!

green lantern

New member
היתתי בוחר בנחש

למה
כי הוא ירוק בכל מקרה ה"איזון" הוא שהגוף מתחלק ליין ויאנג ככה שאחד מהם הוא יין והשני יאנג... הקרנה אסטרלית זה איך להסביר... כמו רוח רפאים

green lantern

New member
הנחש

למה
כי הוא ירוק בכל מקרה ה"איזון" הוא שהגוף מתחלק ליין ויאנג ככה שאחד מהם הוא יין והשני יאנג... הקרנה אסטרלית זה איך להסביר... כמו רוח רפאים

למעלה