הקמיעות....

swirrrly

New member
אי אפשר לשנות

מה שבחרת זה מה שנשאר. אלא אם אתה פשוט פותח כרטיס חדש, משתמש חדש, ואז בוחר איזה שם שבא לך.

swirrrly

New member
אתה טועה,

קמע האיזון גורם לאיזון נפשי. רק אם הקמע נשבר אז גם מי שמחזיק אותו נחצה ליין שבו וליאנג. כמו שקרה לג´קי בפרק "החתלתול והנמר" שבסוף העונה הראשונה.

swirrrly

New member
הקרנה אסטרלית

זה שהנשמה (או תודעה בעצם) יוצאת מהגוף ומרחפת. אף אחד לא רואה או שומע אותך.. זה כמו להיות בעצם במישור אחר, המישור האסטרלי. בזמן הזה הגוף שלך שוכן משותק וחסר חיים/נשמה. זה מה שנראה לי. אבל בקיצור, כנסי ללינק. זה מאמר שמצאתי בפורום חלומות צלולים.

miss_t

New member
שאלה!! כנסו ../images/Emo26.gif

אז ככה... נכון ראינו שג´ייד שכבה על ספה ויצא לה הנשמה או משהו כזה... ואז היא יכלה להכנס בחלומות... איזה קמיע זה היה? וזה שמכפיל את ג´קי לטוב ולרע... איזה קמיע זה?

swirrrly

New member
להכנס לחלומות - קמע הכבשה

שג´קי נחצה לטוב ולרע - קמע הטיגריס, אבל רק כשהקמע נשבר.

ayana

New member
אני חושבת ש...../images/Emo59.gif

הטיגריס היה זה ששיכפל את ג´קי...

semheb

New member
הייתי בוחר בקמע הכבשה!!!

נגיד הייתה מלחמה...וסדאם היה מפוצץ אותנו עם פצצה אטומית (חס וחלילה,חס ושלום,טפו-טפו-טפו שלא נדע מצרות,וכ´ו...) טרם נחרכה גופתי והקרנתי את נשמתי!!! כך הייתי מופיע לסדאם בכל חלום ומטריד אותו עד שהוא היה מתפחלץ!!! אז מה אתם חושבים?.

או הנחש או הדרקון.... ../images/Emo26.gif

הייתי רוצה שלא יראו אותי ולעשות דברים שלא מרשים וזה... או הדרקון שאני חולה על פיצוצים ועל אש.... (לשרוף ערבים
)

velmont500

New member
לדעתי...

קמע הכבשה אולי זה קצת מוזר, אבל אני פשוט דלוק על הקמע הזה, אפשר לעקוב אחרי כל אחד, אגב שאנדו טיפש שהוא לא השתמש בקמע הכבשה לעקוב אחרי ג´קי בצורת רוח עד שהוא מגיע למדור 13. וחוץ מזה גם אפשר להיכנס בגוף של מישהו אחר, וגם בחלומות שלו.

למעלה