הקמפיינים הגרועים של הליכוד -

הקמפיינים הגרועים של הליכוד -

לכל תומכי הליכוד שכאן, הייתי מציע לכם לפנות אל האחראים על הקמפיינים ולדרוש מהם הסברים! "כסף קטלני" - הרי ברור שהכסף הנ"ל לא שייך למדינה. אלה כספי מיסים שתחת חובה חוקתית עלינו למסור אותם לפלסטינאים (זו ממשלת מעבר כרגע, ולא כפי שמציג הקמפיין השקרי של הליכוד) הרי - באותו נשימה אתם יכולים להאשים את נתניהו כממשיך דרך אוסלו!
הוא זה שחילק את חברון ומסר 14% משטחה, בטענה כי הוא מחוייב להבטחות הממשלה הקודמת!
"קדימה תחזיר אותנו ל67'" - כמה מגוחך הוא הקמפיין לאור כך שנתניהו מזגזג בין החזרת שטחים לבין חלום "ישראל השלמה" שמזמן כבר התנפץ על מזח המציאות. נתניהו ניסה להפחיד אותנו שפרס יחלק את ירושלים -ולא קרה כלום..
נתניהו גם איים שברק יעשה כך -וגם הוא לא עשה זאת..
טענו שגם שרון יחלק אותה - ברור שלא כך הדבר..
כשאין עוד שפנים בכובע - הקוסם הופך לשפן אחד גדול
תתחילו לדבר על עובדות - מאסנו ברטוריקה של ססמאות!

ורדית 8

New member
הכסף של החמאס? באמת?

יש שתי שגיאות יסודיות במה שכתבת. 1. בארה"ב כספים שמגויסים לחמאס ואין ספק שהם שייכים לחמאס, מוחרמים. האם ארה"ב צריכה להיות יותר אדוקה מאיתנו? 2. בימי השח הפרסי הוקמה חברת קו צינור אשקלון-אילת במימון ושותפות פרסית. משטר האייתולות דורש מישראל את הכסף, כסף שהאירנים השקיעו וללא ספק שייך להם, ישראל מעולם לא הכחישה שהכסף שייך לאירן אבל מסרבת להחזיר למשטר האייתולות באירן כבר שנים רבות כולל ממשלות הליכוד והמערך וכולל אריק שרון. אז להגיד שהכסף שייך להם ולכן מעבירים זאת פשוט צביעות שאני בטוחה שאריק שרון לא היה מרשה אותה.

הכסף לא שלנו, מצטער..

1. מדובר בכספים של הרשות הפלסטינית ולא של ישראל. 2. המשמעות של אי העברת הכסף היא אחת - מדינת ישראל תהיה אחראית לרווחת הפלסטינים, לחינוך, לבתי חולים ועד תחומים אזרחיים. 3. את באמת לא מבינה את המשמעות של דמוקרטיה אמיצה? ביבי מורח גם אותך?! לא מדובר בכסף שלנו. נקודה.

mean girl 16

New member
אז יש לי שאלה..

אם היינו חייבים בצורה חוקית להעביר את אותם הכספים, מדוע אולמרט שקל ודן בעניין?

תשובה פשוטה -

השאלה קשה :) וברור שלפני כל צעד, יש לחשוב ולנתח את תוצאותיו.

ורדית 8

New member
אם כך לדעתך שרון טעה?

שרון סירב להעביר לאירנים את הכסף ששיך להם. הוא טעה? ארה"ב מחרימה כסף של החמאס, הם טועים? אולמרט "טוען" שאם החמאס ירכיב ממשלה הוא לא יעביר להם כסף (כמובן שזה יהיה אחרי הבחירות ואז אי אפשר יהיה למנוע ממנו) אז הוא טועה או משקר? למה במקום לענות לשאלות או להתיחס לדברים אתה עונה על משהו אחר?

אשמח לענות :)

לדעתי, שרון וארה"ב לא טעו.. אבל, כאן לא מדובר בכסף לחמאס ובטח שלא מדובר בכסף לאירן. מדובר כאן בהתחיבות לממשל הפלסטינאי והעברת הכסף אליו. החמאס לא בשלטון עכשיו :) וכפי שאולמרט אמר - כסף לא יגיע לארגון טרור.

bhnadav

New member
מתוך מוסף "7 ימים",

של "ידיעות אחרונות": אודי פרידן, "ראובני-פרידן": "הסיסמה של נתניהו: בחירת הצילום מזעזעת. גבה אחת בשמיים, נראה כאילו קורץ, זה עובר לא אמין. הוא הולך על הטקטיקה הרגילה שלו - הפחדה. עברנו את השלב הזה, והוא ממשיך. כשיש איומים גרעיניים הוא מדבר על החמאס, זה מגוחך. הוא צריך להפגין סמכות ומקרין את הטראבל-מייקר של השכונה. האדם קורבן לאופיו". הדר גולדמן, "זרמון גולדמן": "'חזק מול החמאס' - סיסמה לא טובה בעיניי, שמתרכזת בנתניהו ולא בליכוד. ביבי כבר קיבל את הצ'אנס שלו, והלך הרוח בציבור הוא רק לא ביבי".

הם מבינים עניין ../images/Emo45.gif

הקמפיינים האלה יוצרים רק נזק לליכוד. שלא נדבר על הרבה מהמגיבים, תומכי הליכוד, בפורומים השונים.. הציבור כבר לא קונה את ההפחדות האלה.. הוא יודע מי זה נתניהו.

mean girl 16

New member
חחח שמת לב מה כתבת?

פרס לא נבחר לראשות הממשלה- איך הוא יכל לחלק את ירושלים לאחר אותו קמפיין? אתה לא זוכר את התוכנית של ברק בקמפ דייויד, שנפלה בגלל התעקשותו של ערפאת על זכות השיבה? ואתה יודע מי השתמש בבחירות 2001 באותה אמירה שברק יחלק את ירושלים?

ההפחדות של נתניהו - לא עושות רושם.

הציבור השפוי כבר לא קונה את זה. נתניהו ריסק את הליכוד וברח לעשות לביתו.. אני מאמין שכך יקרה גם בבחירות הללו (אולי הוא יעבור לאיטליה לתפקיד שר האוצר, מי יודע..) כולי תקווה שהליכוד יחזור להיות שפוי, מובהק וחד ערכי במערכות הבחירות בשנים הבאות - ואם לא.. תמיד יש אידאולוגים אחרים שמבקשים את מקום הליכוד: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3213463,00.html אני בעד פלורליזם אבל נגד זיגזוגים והבטחות שווא!

mean girl 16

New member
יש לי הבטחה אחת בשבילך -

מה שבטוח, שלא משנה כמה הליכוד יקבל בבחירות האלה, בין אם הוא יתרסק ובין אם לא, נתניהו ישאר. ואם היית קורא את המצע המדיני של המפלגה, היית רואה שהוא פרקטי לחלוטין ואין בו שום דבר שאפשר לכנות 'הבטחות שווא'. מה שגם, בפעמים הקודמות שעשיתם ממנו צחוק לגבי דברים שהוא מבטיח ואמרתם שהוא משקר- יצאתם דבילים לגמרי. זה היה כשהוא אמר שהוא יחסל את הפיגועים. כשהוא אמר שיביא צמיחה. כשהוא אמר שידביר את האינפלציה. רוצה עוד דוגמאות?

את בטוחה שנתניהו ישאר? ../images/Emo4.gif

תאמרי לי מה גרם לו לעזוב ב99'.. ומה ישאיר אותו דווקא עכשיו? אני מצפה לתשובה כנה וענינית :)

mean girl 16

New member
בשמחה אענה.

נתניהו עבר כל כך הרבה קשיים, בגלל שהוא היה חסר סבלנות. עכשיו הוא אוכל את עצמו על כל אותם שגיאות שעשה רק משום שלא הייתה לו סבלנות לחכות. אז גם במקרה שיפסיד בבחירות, הוא יישב כמו ילד טוב ויחכה לבחירות הבאות. אני יכולה לשים על זה כמה כסף שאתה רוצה

סתם חבל, לא? ../images/Emo4.gif

כל הנגטביות הזאת שהם משדרים.. ההפחדות שביבי לא זנח וממשיך לנסות ולהבהיל את כולם. סיפור עצוב, בסך הכל..

mean girl 16

New member
שמעת על הקמפיין של המפלגה שלך?

נגטיבי זה הקו עכשיו. היה קמפיין ראשוני מאוד שעסק במנהיגותו של שרון, והקמפיין הרשמי הבא הוא רק נגטיבי נגד נתניהו. בערך כמו מה שאתה עושה עכשיו

מצטער.. אין לך מושג על מה את מדברת.

איזה קמפיין נגטיבי?! ראית איזה קמפיין חוצות נגטיבי או אחד באינטרנט שאני לא יודע עליו? עשי לי טובה, אני יודע על מה אני מדבר. הקמפיין הנגטיבי על נתניהו עוד לא פורסם.. ובטח שבניגוד לליכוד, לא עוסקים רק בנגטיביות! פרסום נגטיבי יתקיים בכל המפלגות - הליכוד הוא היחיד שעושה רק את זה עד עכשיו. מדובר בעובדה!

mean girl 16

New member
ישנו קמפיין,

אני לא יודעת אם הוא פורסם בחוצות בינתיים, אך בוודאי שמעת עליו בדיוק כמוני- ברדיו, בעיתונות ובחדשות. "ביבי זה ביבי, ובלי לחץ ביבי", משהו בסגנון.

למעלה