הקמפיינים הגרועים של הליכוד -

ElvisAlive

New member
כן דיברו על זה בטלויזיה

אני לא יודע אם יתלו את זה ברחובות, אבל גם ככה זה לא הקמפיים נראשי. ביבי כל דבר שלו כמעט זה נגד קדימה. כל דבר שקורה בעולם הוא איכשהו מכניס את אולמרט. ואיך הוא יכול בלי ההפחדות הרגילות שלו. זה יחלק את ירושלים וההוא יחבור לחמאס. יהיה חמאסטן וחיזבאללהסטן.

בדיוק! יש הבדל ענק.. ../images/Emo45.gif

כשקדימה יפתחו בקמפיין נגטבי, את כבר תראי.. בינתיים הליכוד משקיע רק בזה, כמעט.

jak44

New member
אניכותב שלום

כל תאורית חומת ההיתנגדות שעליה בנה הצמד אולמרט וליבני את מאמציו קרסה כחומת קלפים וכעת רוב מדינות העולם מדברות גם מדברות עם החמס והגדיל לעשות חלד משעל שהודיע רק הרובה ידבר אז מי צודק כאן הצד הימני של המפה שמרים זעקה עד השמיים או אולמרט ששותק כמו ספיקנס?

שלום לך,

חומת ההתנגדות היא לא המצאה של אולמרט או לבני, גם הימין עוסק בה. האם כולנו טעינו? האם מדינות כמו צרפת או רוסיה שמדברות על דו שיח, הן אומדן למחויבות הבטחונית שלנו? אני לא חושב. כפי שכבר ראית בימים האחרונים - ישראל חזקה ולא חוסכת בפעולות כנגד טרוריסטים.

jak44

New member
לאני כותב לא היתכונתי להכאת

הטרורר את ברוך השם לדעתי ישראל עושה בכישרון רב אל שלדעתי הישענות מוחלטת על ארצות הברית היא מישגה ויש לערוך קרב דיפלומטי בכמה זרועות ולדאבוני מלבד הזירה האמריקאית (שהיא חשובה בפני עצמה ) נחלנו כישלון בשאר הזירות דבר שמצריך מחשבה חדשה ולא שיגרתית ובשדה זה לדעתי נחל הצמד אולמרט ליבני כישלון.

jak44

New member
לאני כותב בכישלון הוא

בתיכנון מסע ההסברה למצבה של ישראל לנוחך עלית החמס לשילטון בראשות מסע שהיסתכם רק באמירת לא והצגת ישראל על אותו מישור כמו החמס בלי לקחת בחשבון את המצבים הבין לאומים בעולם באו"ם וכ לדעתי קמפיין בלי דמיון ובלי תכנון טוב שלדעתי רק גרמו לנזקים למדינת ישראל בקיצור במקום לחשוב שלילי תוך הצבת יעדים רחוקים ובלתי ראלי יש לחשוב חיובי תוך גילוי סבלנות ויצירתיות לנוחך האינטרסים הנוגדים שבין מדינות העולם.

ומה עם אתר הליכוד, למען השם? ../images/Emo4.gif

איך זה שלמפלגה שמבקשת להיות בשלטון, יש אתר שום אחד עולה.. יום אחר יורד.. יום אחד קורס.. יום אחר מדבר על שרון כיו"ר המפלגה.. יום אחר נסגר.. יום אחד בשיפוצים....... הליכוד מסרב לתקשר עם ציבור הגולשים?! זה לא רציני כל העסק הזה.. פשוט לא רציני.

mean girl 16

New member
מה?

אתר הבחירות של הליכוד עלה מחדש לפני שבוע ככה. אתר רשמי נוסף של המפלגה יעלה בימים הקרובים.

אז הליכוד היא מפלגת בחירות?! ../images/Emo4.gif

אני שמח על כך שהעלו אתר בחירות.. אבל, מה עם אתר רשמי? יש לך מושג מתי הוא עולה? אני מאמין שזה חשוב..

mean girl 16

New member
כן, יש לי מושג.

אני מכירה את מי ששוקד עליו. הבנתי שממש בימים הקרובים. אני אודיע לך.

mean girl 16

New member
אגב.

האתר של העבודה והאתר של קדימה, כולם אתרי בחירות. אף אחת מהמפלגות לא הוציאה "אתר רשמי" כמו שנקרא.

קדימה היתה הראשונה...

לעבודה היה מיני-סייט בלי תוכן.. ואתר הליכוד לא עודן מאז 99'. בהתחשב בכך שקדימה מפלגה חדשה.. זה קצת לא הוגן כלפי תומכי הליכוד והעבודה, תסכימי איתי.. לכל תומך מפלגה מגיע שיהיה אתר מעודכן.

mean girl 16

New member
אבל לליכוד כן יש אתר,

כמו לכל מפלגה. לא הבנתי איך התגובה שלך קשורה למה שאמרתי. בתגובה להערה שלך אמרתי שבינתיים לכל המפלגות יש רק אתרי בחירות. אגב, של העבודה הכי מצויין ומושקע יש לציין

אתה מתלונן על קמפיינים אחרים

אבל אני לא ראיתי עד עכשיו שום קמפיין של קדימה. ואותו דבר לגבי המצע, אתם תוקפים מצעים של אחרים, אבל עדיין לך לכם שום מצע משלכם.

אתה רוצה להגיד לי שלא?

אם כך איך תקרא לדברים של וטאן כנגד המצע של הליכוד והעבודה? או איך תקרא לדברים שכותב אלביס שלכם בפורום שלנו?

bhnadav

New member
לא אמרתי שלא, סתם לא זכרתי...

אוקיי
אמנם אני לא קורא בפורום שלכם, אבל שיהיה...

למעלה