הקפאת הליכים נגד המעסיק

• פותח הנושא erem
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

erem

New member
הקפאת הליכים נגד המעסיק

הקפאת הליכים נגד המעסיק
תבעתי מעסיק לשעבר (חברה בע"מ) על שכר עבודה שלא שולם לי על פי חוזה חתום. לאחר הגשת התביעה ולפני הדיון הראשון מונה מנהל מיוחד לחברה והוצא צב הקפאת הליכים, המנהל המיוחד הגיש לבית הדין את הצב והרשמת החליטה להקפיא ההליכים בתיק. - מה האפשרויות העומדות בפני? - האם יש דרך לקבל את המגיע לי? - שמעתי שעובדים אחרים קיבלו מהמנהל המיוחד טפסים לביטוח לאומי כדי לקבל את הכסף, האם יש אפשרות שביטוח לאומי ישלם מהר יותר?

erem

New member
כמובן "צו"

הקפאת הליכים נגד המעסיק
תבעתי מעסיק לשעבר (חברה בע"מ) על שכר עבודה שלא שולם לי על פי חוזה חתום. לאחר הגשת התביעה ולפני הדיון הראשון מונה מנהל מיוחד לחברה והוצא צב הקפאת הליכים, המנהל המיוחד הגיש לבית הדין את הצב והרשמת החליטה להקפיא ההליכים בתיק. - מה האפשרויות העומדות בפני? - האם יש דרך לקבל את המגיע לי? - שמעתי שעובדים אחרים קיבלו מהמנהל המיוחד טפסים לביטוח לאומי כדי לקבל את הכסף, האם יש אפשרות שביטוח לאומי ישלם מהר יותר?
כמובן "צו"

שיר ורד

New member
אתה צריך למלא את הטפסים לביטוח

הקפאת הליכים נגד המעסיק
אתה צריך למלא את הטפסים לביטוח
הלאומי, כמו יתר העובדים. אם המנהל המיוחד לא יאשר שהחברה חייבת לך את השכר הנ"ל, תצטרך כנראה לפתוח את ההקפאה כדי לדון במהות התביעה, כאשר המנהל המיוחד, יהיה זה שיצטרך להגיב על כתב התביעה ולהתדיין מולך, אבל אם וכאשר תזכה בתביעה, הסכום שיפסק לזכותך יצטרך להגיע מהביטוח הלאומי . התהליך לוקח הרבה זמן.

מצב
הנושא נעול.
למעלה