AmiTutiT14
New member
הקפות בסלון של עלמה ונועם../images/Emo82.gif
כהרגלו, שי כתב את הפרק. העניין הוא שהוא לא מצליח להכנס לתפוז, אז הוא שלח לי את הפרק וביקש ממני להעלות אותו לכאן. כל הקרדיט שייך לשי, אני לא עשיתי כלום.
עלמה ונועם מארחים בביתם את שמחת תורה בסלון שלהם! עלמה עשתה ספונג'ה בסלון שניות ספורות לפני שהאורחים הגיעו. נועם וניר צבעו את הקירות במיוחד לכבוד החג! האורחים מתחילים להגיע אחד אחד ומקיפים את הסלון. סיבוב 1, סיבוב 2 עד האחרון והם מתעייפים. עלמה מגישה את האוכל שהכינה ובטעות נשפך קצת מרק על דינה. דינה כעסה ורצתה לזרוק על עלמה בחזרה אך בטעות פגעה בנטלי שרצתה להחזיר לה! היא פגעה בצבי המסכן שהחל לזרוק בלי הרף, עגבניות שרי לכל עבר. פגע באיקה שעל ראשו ירתה פיקה! פגע ברותי שבדיוק אכלה גלידת תותי פרוטי. רותי כל כך נבהלה, שהגלידה עפה באוויר על ראשה של... אסתי! אסתי כמעט השתגעה שם ועומר צחק לידה מיד לפה שלו נדחף כדור גלידה.
מלחמת אוכל הייתה שם בלי הפסק! כולם צחקו ראשונים ואחרונים. עלמה אפילו לא כעסה שהרצפה שניקתה, התלכלכה. הארוחה נהרסה אבל כולם נהנו וצחקו. אין ספק, את הארוחה הזאת כמו את כל ארוחות החג עד היום, לא ישכחו לעולם...
כהרגלו, שי כתב את הפרק. העניין הוא שהוא לא מצליח להכנס לתפוז, אז הוא שלח לי את הפרק וביקש ממני להעלות אותו לכאן. כל הקרדיט שייך לשי, אני לא עשיתי כלום.