הקפיאו ליפתי את האלבום שהולך לצאת

חח אין מישו בפורום שלא קנה את זה..!

חחחחחחחחחחח מתיחת הפורום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הצלחתייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

חחחח איזה כיף זה לעבוד על אנשים

אבל זה לא כשעובדים עליי איזה יום בבוקר הייתי אמורה להתחיל בשמונה ורבע חברה שלי התקשרה אליי ואמרה לי אל תשאלי מי עשתה תאונה אז אמרתי לה מי היא ענתה לי ליאורה אני נבהלתי אמרתי לה איזה ליאורה ואז היא אמרה לי המורה לספורט דבר ראשון הייתי בשוקקקקק אמרתי לה מה קרה לה ואז היא אמרה שהיא בבית חולים במצב קשה וככה איזה חמש דקות היא ממציאה לי איך הייתה התאונה ואז אמרתי ואיי מסכנה והייתי על סף דמעות ואז סתם התחלנו לדבר על דברים אחרים ושאני אבוא אליה אחרי שאני אסיים להתארגן,כרגיל, ואז פתאום היא אומרת לי האא וסתם עבדתי עלייך היא לא באמת עשתה תאונה וניתקה חחח

חחח ת'אמת אני לא יודעת

הייתי אצלה שיעור אחד ולא הלכתי יותר...למי יש כוח..הייתי שונאת את בת שבע הזונה הזאת את לא יודעת איזה מגעילה היא שנה שעברה היא אמרה לנו לעשות איזה 10 סיבובים ועשינו וכשבאנו אליה לשאול אותה מה אחר כך היא לא ענתה וריכלה על כל מיני בנות עם זהבה אז הלכנו הביתה ואז יוום אחרי המורה שלי לשעברה עשתה לנו בעיות וצעקה עלינו חח אחרי כמה זמן בת שבע עשתה לנו שיחה כזו וכל הבנות עשו רעש וחברה שלי לא הפסיקה לדבר והיא כבר מה זה התעצבנה ואמרה תעופו לי משדה הראייה אני לא רוצה לראות אתכן יותר ואז גם אנחנו עשינו לה סיפור אמרנו למורה שלנו ואז זאת הייתה סילבי פרטוק היא מפחידה אשש כולם היו פוחדים ממנה אז היא אמרה לה להתנצל וכאלה חחחח מגיע לה

חחח כן אני יודעת משיעור אחד שהייתי

ואחרי כמה זמן הוצאתי פטור בגלל הברכיים כשאני הולכת הרבה או רצה אז הסחוסים זזים מהמקום או משהו לא הקשבתי לרופא...אבל זהו נגמר יותר ספורט הייתה את הבגרות..חח סוף סוףף

חעחע איך כולכם האמנתם חחחחח

יאוו ענק זה ענק.. על כמה עבדתי זה למות.. לא עבדתי על כל כך הרבה אנשים ככה אף פעם ב1 באפריל חח

זה כל הקטע חח

העיקר שהאמינו.. ב1 באפיל לא היתם מאמינים כי היתם יודעים שזה מתיחה.. אז עדיף באיחור לעשות אתז ה

למעלה