ועל פי העובדה שמעולם לא תמכת בצד החלש ותמיד העדפת להגן על הצד החזק ולא חשוב בכלל באיזה דיון השתתפת, תמיד זה היה כך. כך שאנשים שתומכים תמיד ובאופן סידרתי רק בצד החזק או העשיר, ומעולם לא תומכים בצד החלש או העני, הם בעיני אנשים חסרי לב וחסרי מצפון.
ושטיפת המוח שעברת, אלה בטח היו שלוש דקות אינטנסטיביות. עדיין לא הבנתי איך אני פוגע בעובדים באותה חברה, שעובדים בחברת כח אדם אבל מרוויחים הרבה הרבה יותר ממך.
חושב שאני יודע, הרבה יותר. "נחתום" זו מילה נרדפת ל"אופה". כך שמשמעות המשפט "אין הנחתום מעיד על עיסתו" פירושה: האופה לא יכול לאמר איך יצאו דברי המאפה שלו. כלומר: אין אדם יכול לחוות את דעתו מה שהוא עצמו עושה. כי מה שחשוב זה אחרים חושבים עליו, ולא מה שהוא עצמו חושב ומעיד על פועלו. כמוך למשל, שטוען שאתה בוס מצויין ושהעובדים שלך חיים טוב מאוד ומאוד מרוצים, מבלי שנשמע אפילו עובד אחד שלך מתבטא בעניין. וזאת כמובן בהנחה שאתה לא ממציא גם את הטענה שאתה מעסיק בחברת כו"א, כפי שאתה טוען שאתה...
לקנות מוצר כלשהו באיזה מחיר שהוא רוצה ולמכור אותו באיזה מחיר שהוא רוצה! ממתיק לא שמעת על הדמוקרטיה?! איפה זכויות האדם?! אתה לא מבין שיש יותר מ250 אלף מובטלים וזה מצב נורא?!! אתה לא מבין שצריך להעיף מכאן את כל העבודים הזרים?! ובמקומם לשים עובדים ישראלים?! אתה לא מבין שצריך לפתח את הכלכלה? אתה לא מבין שצריך להביא לכאן עובד מפעלים?! סלח לי אבל אתה מתעסק בדברים יחסית שוליים (למרות שבעיני הם באמת מאוד חשובים) אבל יש כאן 250 אלף מובטלים! 250 אלף!! ואתה מתעסק לי עכשיו אם כן הם מקבלים כאלו זכוות או לא מקבלים כלאו זכויות?! הבעיה האמיתית של המדינה הזו הוא שאין מספיק מקומות עבודה!! מה אתה מנסה להתעלם מהבעיה? אז מה אתה מציע ממתיק?! תן פיתרונות!
קפיטליזים לא אומר ניצול! וקפיטליזים לא אומר חברות כוח אדם... וקפיטליזם לא אומר רשע... זה אתה ועוד כמה סוציאליסטים שעברו זמנם , ממציעים שטויות. אידיאולוגיות כלכליות לא ממציאות חברות כוח אדם או כל מינינ גופים אחרים... אבל יש אנשים שכן ממציאים כל מיני חברות וכו... זה שבמקרה אויל הם תומכים בקפיטליזים לא אומר שהכלכלה הקפיטליסטית לא טובה. וכן יש במדינה הדמוקרטית שלנו!! אנשים שחושבים שחברות כוח אדם זה דבר מצוין! מדינה לא יכולה להיות "קפיטליסטית" מדינת ישראל היא לא מדינת הקפיטליזים. מדינת ישראל היא המדינה היהודית הדמוקרטית.
בנתניה נדמה לי הם אחראים על המנקים ומכונות הזבל. ומה הקשר זבל לבן לקפיטליזים?! מאיזה לך שבעלי החברה תומכים תומכים בכלכלה קפיטליסטית?! ממתיק, אתה מתחיל לעלות לי על העצבים.