הקפצה:דו"ח חנייה שאלתי-תמרור "אין עצירה"(ת"א)

rafid1

Active member
מנהל
הקפצה:דו"ח חנייה שאלתי-תמרור "אין עצירה"(ת"א)

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1713&messageid=171766559

שכחו כאן אותי...

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
עיריית תל אביב .....

קיבלת דו"ח.
פקחי עירית תל אביב רעבים.
שופטי תל אביב, (לפחות זה שנוכחתי במשפטיו), קשים למדי.
עניין מניה/עצירה - הרכב עמד, אתה לא היית בתוכו (וגם לא היית בקשר עין איתו) - זאת חניה (יש לך הוכחה כמה זמן עבר ממתן הדו"ח עד לשחרור, אין לך הוכחה כמה זמן עבר מרגע שעצרת עד קבלת הדו"ח.
-
כל "ליטוף" או "נזיפה" שתקבל כאן לא ישנו לך ...
אז בקש ביטול, בבקשה ציין את עברך העירוני (במידה והוא נקי).
אם לא יבטלו - שיקול דעת שלך אם לבקש להישפט או לשלם, הסיכוי ששופט תל אביבי יזכה אותך נמוך לדעתי מהסיכון שיגדיל את הקנס.
את טענותייך בעניין צורת התמרור וחד סיטריותו של הכביש תוכל להעלות הן בבקשת הביטול והן בבית המשפט.

rafid1

Active member
מנהל
תוכל להתייחס ל ...

#6 / ושאלה א: חוקיותו של דוח אם לא צויין התמרור הנכון, והמיקום לא מדוייק?

ולשאלה ג: במדה והלא יאומן קורה, ומבטלים את הדוח, האם יש להחזיר את דמי הגרירה?

תודה

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
אלו טענות שזכותך להעלות

תוכל לטעון אותן בבקשת הביטול או במשפט
לדעתי
בעניין א. לא ממש רציני, - אז יחליפו את מספר התמרור בדו"ח והיות והתמרור תקף לאורך כל הקטע - מה לא מדויק במיקום?
בעניין ג. - ההגיון שלך טוב אבל זה לא אוטומטי, אלו כיסים שונים, כבר נתקלתי במקרים שהדו"ח בוטל ודמי הגרירה לא הוחזרו,
בנוסף - הצבע בפניהם על זה שהרכב לא הפריע לתנועה (לפי תאורך - איני יודע מה היה בפועל) - מדוע נגרר?

rafid1

Active member
מנהל
תשובות

ל-א: זהו איזור גני התערוכה (הישנים) לכן נרשם "מתחם, ליד #3" (ללא שם הרחוב) כאשר #3 הוא כנראה בלוק שלם של מבנים. בנוסף עמדתי בצג הנגדי של הכביש ולא לידו.
נרשם במילים "אין עצירה" , ובפועל זה לא. יחליפו תמרור? מותר לשנות איך ומתי שבא להם?

ל-ג: כמובן שלא הפריע, הרי הרחוב חסום ממול, והוא חד סטרי.
הוא נגרר כי יש שלט "איזור גרירה", אך כפי שהסברתי, הרחוב חד סטרי , וכל התימרור (ע\כולל סימון קו ההפרדה על הכביש) מיועד להבנתי למצב לכשיפתחו את הכניסה מהצד החסום של הרחוב. אני רואה את זה כמין שלב הכנה לפתיחה.

יש אפשרות לברר באתר אינטרנט כלשהו האם התמרור רשום/חוקי/אושר עי" הרשות?

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
השלמה

1. גם צד נגדי הוא "ליד"
2. טעו - מותר לתקן - אתה טוען שחנית באין חניה ולא באין עצירה - יקבלו טענתך וימשיכו מכאן - חוקי ומקובל (לעיתים, כשנהג טוען במשפט על רמזור אדום "עברתי בצהוב ולא באדום" מוחלף לו סעיף האישום והוא נענש על פי הודאתו)
3. למיטב ידיעתי אין אפשרות באתר אינטרנט, צריך לבדוק בעיריה ולקבל אישור שאותו יש להביא למשפט, יתכן והבדיקה כרוכה בתשלום מסוים.

rafid1

Active member
מנהל
הבנתי, תודה!

אגב, אני טוען, ש*עצרתי* באין חניה (שלא כמו שכתוב), שהתמרורים לא מתאימים למצב בשטח, ולכן לא תקפים, ולחלופין, שמי שטועה בעריכת דוח - גם מבטל אותו... ושאם אותו מישהו צולם על ידי עוצר/חונה באותו מקום ממש, שיתנו לו דוח, לא לי...

נקווה לטוב

rafid1

Active member
מנהל
"להתעסק"...

לי יש "נוהל עיריה"...
א. מתעדים (מצלמים, במקום)
ב. מתייעצים כאן...
ג. כותבים מכתב בקשה לביטול (כפי שגם הוזכר), ומצרפים מקצת התיעוד. מבקשים הוכחות לחוקיות התמרור (לאור המצב). וגם, כבר מבקשים להשפט (בזה גם הם לא מעוניינים...)
ד. מחכים חודש-חודשיים...

רבע שעה "התעסקות" בעבור 700 ש"ח - זה לא טרטור, ושווה את המאמץ/הימור. כנראה תעריף שעה אצלך גבוה פי 4... שלי לא.

2 הסנט שלי...

למעלה