הקפצה לסיפור בהמשכים...

מעלה משחק חדש כנסו../images/Emo26.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif!!

אוקיי אז ככה אחרי חשיבה רבה ושילוב של כל מני משחקים יחד חשבתי והעלתי
משחק חדש
אז מה המטרה בכלל?
המטרה היא בעצם לבנות שירשור של סיפורים...אבל!לא סתם סיפורים סיפורים בהמשכים...אבל!לא סתם סיפורים בהמשכים.... הסיפורים האלה יתחילו ושאחד יסים את שלו השני ימשיך באות האחרונה של המילה הארוחנה של הסיפור...דוגמא:
היו היה ילד ושמו בריאן
האות האחרונה של המילה האחרונה היא נ-עכשיו הבנאדם הבא יצטרך להמשיך את הסיפור אבל באות הראשונה של המילה הראשונה-שבדוגמא הייתה נ....
הבנתם?!?-אם לא יש לשרשר אך ורק שאלות להודעה זאת!!
ל--א ל--נ--צ--ל ש--י--ר--ש--ו--ר!!!!
אני מבשקת יפהה אל תהרסו...
דבר אחרון לסיכום זה אמור להיות משחק לא?אז יפה איך זה יהיה משחק אם הוא נמשך רק היום...!אז הנה התשובה
המשחק ימשך כל יום רק שבכל יום נתחיל סיפור חדש...!
ועוד דבר קטן אחרון יש לכם הצעות/רעיונות/משהו להוספה...?!? שרשור גם להודעה זו..... אז קדימה למה אתם מחכים?!?!?

../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gif אזש"כ

( משמע - אז זהו שכן חחחחחחחח
) אמממ ... רעיון סבבה
פשוט תתחילי וימשיכו

../images/Emo144.gifאתם כול כך../images/Emo41.gif../images/Emo110.gif

מוזרים
כול אחד אומר טוב בואו נתחיל ואף אחד לא מתחיל!!!! אז אני אתחיל בטובי!!!! הסיפור של היום יהיה שונה הוא יהיה מן הנקודת ראות של מרי קייט! היום הזה היה יום נפלא יום שאני בחיים לא אשכח!!! קמתי בשעה 5:00 בבוקר אשלי עדין נחרה (כרגיל) אז החלטתי לא להעיא אותה ולהשתלט על השירותים!!! אני לא מבינה למה אנחנו צריכות לקום כול יום בחמש זה כול כך מתיש רק בגלל הסרט החדש שלנו מהבוקר עד בערב צילומים!!!! אז החלטתי להיות קצת יותר חכמה ולא להעיר את אשלי שהשירותים יהיו כולם שלי!!!!!!!

karin agajany

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo113.gifאני ממשיכה...

יוווווו איזה שיעמום... יצאתי מהשירותים אחרי איזה חצי שעה, ואשלי עדיין לא התעוררה... אפילו שאני בגרך כלל מותשת עכשיו אני נואשת! אשלי!!!!!! תתעוררי כבר!!! (מצטערת על ההמשך הדבילי אבל מה אני עושה עם יוד תגידו לי? חוץ מזה הראש שלי עבד הרבה מאוד שעות נוספות היום...)

netta12

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gifהמשך../images/Emo70.gif

רררררר, ררררר, רררררר נשמעו נחירותיה של אשלי
"קומי, קומי" ניסיתי להעיר אותה, אבל ללא הצלחה.....

המשך...

"האם התעוררתן כבר חמודות
", שאלה אמא. "אתן יודעות שרוברט לא אוהב כשאתן מאחרות לסט..."

אני ממשיכה בה................./images/Emo26.gif

הבעיה היא שאשלי ישנה כמו בול עץ...!!ממש ככה אי אפשר להעיר אותה...כשהיא ישנה אז העולם יכול להתהפך והיא לא תקום...
מה אפשר לעשות זאת אשלי שלנו..... באמת תודה לכל המגיבים וח"ח וחן חן לך ענבר שהתחלת התחלה יפה מאוד!! אז שוב
תודה תודה רבה!!!

C H E N c h e n

New member
המשך../images/Emo26.gif....

ווי כמה צעקות אני תחף קמה
הלכתי לישון אתמול מאוד מאוחר.....

A d i d a

New member
המשך../images/Emo26.gif

אשלי קמה, סופסוף. בזמן שאני ציחצחתי שיניים ושמתי מכנסי טרנינג אדומות(כל כך נוח איתם) וחולצה לבנה ארוכה, על זה סוודר לבן גולף ומעל זה את המעיל השחור והאהוב עליי (שימו לב לתמונות מהחזרות של הטקס של אם.טי.וי). צעיף אפור וגמרנו... כל כך הרבה שכבות... טוב מה הפלא? יש שלג בחוץ! הלכתי לארוחת הבוקר ואשלי כבר הייתה שם מאורגנת ולבושה (איך היא עשתה את זה כל כך מהר?). "בוקר טוב כולם" אמרתי. ישבתי והביצה, תפוחי האדמה והבייקון (כן... זה מה שהם אוכלים לארוחת בוקר- האמריקאים האלה..) עם כוס מיץ התפוזים בצד היו מוכנים על הצלחת. אמממ יאמי! צהלתי. אני אוהבת ארוחות בוקר מושקעות כאלה, ולא כאלה שאנחנו ממהרות לאכול בסט. "היום מצלמים את הסרט החדש מרי-קייט..." אשלי אמרה. "אני זוכרת... את הקטעים שלא צריך לצלם בישראל אנחנו מצלמות פה..." "אני כל כך מתרגשת לטוס לישראל! ארץ הקודש!" הוסיפה. "הממ.. כן, שמעתי שהמזג אוויר שם דווקא יחסית לא כל כך קר" אמרתי. "ממש חם שם בקיץ אבל בחורף אני חושבת שיורד רק גשם ולעיתים גם שלג (חוץ מבחרמון)" ליזי נכנסה לשיחה. "מעניין אם רוברט סידר כבר את האודישנים שצריך לעשות בישראל לנער ונערה שישחקו בסרט שלנו..." הוספתי. "הנערה צריכה להיות ילדה בגילאי ה15-16 לא?" שאלה ליזי. "כן, היא צריכה להיות ג'ינג'ית. הנער צריך להיות-" "שיער חום ושזוף! לא?" התפרצה אשלי. "..כן, שחום... אמרו לי שבישראל כולם שזופים ורובם עם שיער חום או שחור". יאייקס, כמה כתבתי... לא התכוונתי לכתוב כ כך הברה.. טוב נו...

למעלה