הקפצה לסיפור בהמשכים...

|שמש../images/Emo41.gifמלכת היופי של 2004 , כ=נ=ס=י

דיייייייייייייייייייייי
זה כבר פשוט מ=ע=צ=ב=ן
:-
לא הבנת
את אמורה להמשיך את הסיפור מהאות שנגמר בה הסיפור למשל: "פעם אחת הייתה קרפדה." ואז מישהו ממשיך, "היא הייתה מאוד מטומטמת..." הבנת
|
אז עכשיו בבקשה תמישכי מהאות שנגמר בה הסיפור

A d i d a

New member
המשך../images/Emo26.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

ממש הרבה מעירצים, חתמנו קצת ועלינו לחדר. רוברט וג'יל כבר ישבו שם על הספה עם שפים ותמונות של בנים ובנות על השולחן. "מה זה?" שאלתי. "כל המועמדים הסופיים שבחרנו" ענתה ג'יל. "אוקיי, אז מה עכשיו?" שאלה אשלי "לבחור!" עניתי. אז יצא שככה- ארבעתנו ישבנו למשך 3 שעות מול קורות חיים ופרצופים. בחרנו לבסוף בבן בגיל 17, גובהו הוא 1.60 (שיתאים לנו). קוראים לי מיכאל, אבל אנחנו נקרא לו "מייקל" כי זה השם האנגלי למיכאל. לתפקיד הבת בחרנו בג'ינג'ית חמודה, 1.58, קוראים לה אוולין אבל שם החיבה שלה זה איב. היא חמודה ממש. התקשרנו אליהם פרטית לבית ואמרנו להם לבוא למלון כדי שנעבוד ביחד על הסרט.

../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif

"טוב" זו הייתה מילתם בלשון המעטה . הם התחילו לצרוח לנו בטלפון והיינו ממש בהלם (
) . כאילו - אנחנו סה"כ 2 תאומות , אולי מוכרות אבל וואו
. בכל מקרה , הם הגיעו והתחלנו לעבוד קצת על הסרט ... פתאום בא מישהו ...

A d i d a

New member
המשך ../images/Emo26.gif../images/Emo19.gif../images/Emo118.gif../images/Emo42.gif

נדלה!" (המאפרת שלנו) "מה שלומך?" שאלה אשלי "טוב תודה, יאללה בואו נתחיל בעבודה.. שמעתי שאתן עוד מעט יוצאות למסיבת עיתונאים" "כן!" עניתי. אני אוהבת שוונדלה מאפרת אותנו. זה מרגיע ובסוף אנחנו גם יוצאות יפה!

../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif

אני ב'מת לא מאמינה עד לאיזה רמה ... טוף , אני אתחיל יפה : תמשיכו זה לא חלק מהסיפור
אני לא חושבת שאפשר להגיע לכזאת רמה

../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif

על "מלכת היופי" שלא יודעת באיזה אות להתחיל
.

למעלה