ממה שאני ראיתי
יוסף, בדבריי אלו שציטטת התייחסתי בעיקר לתגובות שנשמעות בפורום. גם אתה התבססת על מידע שהיה רלבנטי ללפני כמעט שנתיים בהתיחסותך למספר חברי הפורום. מה שאתה טוען שהראית- אני הראתי לך בדיוק את אותו הדבר מנקודת מבט אחרת, אבל אנחנו נישאר בחוסר הסכמה, שזה- כידוע לך מהדיונים הרבים- בסדר גמור.
כידוע לך מהדברים שכתבתי ביחס לאגודה לאורך השנים, אז כן- אני בהחלט עומדת מאחורי התמיכה שלי, אבל אני גם עומדת מאחורי דבריי הביקורת שלי. כידוע, שני אלו מופיעים בסינית זה לצד זה. אין ספק שהאגודה עשתה טעויות לאורך השנים. אין ספק, שוועדים שונים הנציחו טעויות קשות, ונעשו הרבה דברים שאינם תואמים את ציפיות הקהילה. אין ספק גם שהקהילה שלנו בעייתית, ושגם היא עושה ועשתה טעויות. אבל באותה מידה, גם אין ספק שלא מדובר על חבורה דורסנית ואלימה- ופה אני מתייחסת לוועדים הקודמים (ואני בטוחה שגם הוועד הנוכחי אינו כזה). וועדים קודמים היו אולי אטומים, אולי לא מתקשרים, אולי מרוחקים, אולי מנותקים- אבל לא דורסניים. פשוט עם סדר עדיפויות שונה משל הרבה מאוד אנשים בקהילה- אתה ואני ביניהם. חשוב לי להביא את שני הצדדים- ביקורת ותמיכה, כיוון והדברים- בכל מה שקשור לאגודה- הם לעולם לא רק רעים עם האגודה. ויש שיקולים שאנחנו לא יודעים, ודברים שאנחנו לא יודעים- לטוב ולרע. אני באופן אישי בקרוב אעלה מכתב פתוח לאגודה באתר סינית, ואשמח אם אתה וכולם יעלו על הכתב בצורה מכובדת גם הם את הדברים שחשובים לדעתם עבור הוועד החדש. אני מקווה שהדברים יגיעו למי שהם צריכים להגיע ואולי נראה ניצני שינוי בקרוב.
יוסף, בדבריי אלו שציטטת התייחסתי בעיקר לתגובות שנשמעות בפורום. גם אתה התבססת על מידע שהיה רלבנטי ללפני כמעט שנתיים בהתיחסותך למספר חברי הפורום. מה שאתה טוען שהראית- אני הראתי לך בדיוק את אותו הדבר מנקודת מבט אחרת, אבל אנחנו נישאר בחוסר הסכמה, שזה- כידוע לך מהדיונים הרבים- בסדר גמור.