הקפצה...

shiRan WP

New member
על טעם ועל ריח../images/Emo8.gif

ברור, לכל אחד יש ת´טיפוסים שהוא אוהב אני אוהבת אותו כי הוא ממש מצחיק אותי אני שמחה שעשו אותו כזה אידיוט

shiRan WP

New member
ו....../images/Emo41.gifעכשיו../images/Emo41.gif

מי הדמות שהכי הצחיקה אותכם? אותי אני חייבת להודות, עם כל הכבוד לג´וקסר הטיפוס הזה, מלך השודדים ההוא. מהפרק, "ברכות לבביות" many haapy returnes" וואי הוא כזה טמבל הוא היה יותר מצחיק מאשר מפחיד או מאיים אישית, אני חושבת שהיו צריכים לעשות אותו יותר מפחיד, הוא היה פשוט מגוחך! אבל הפרק, איןןן 10, פשוט 10!!! ב-

ברודי

New member
חע מלך הגנבים חמוד ../images/Emo140.gif

הוא באמת דמות נחמדה אבל ממ... *ואל תהרגו אותי* אני אוהבת את אפרודיטה (מבחינת דמויות "משנה") לא ´דעת למה, היא משעשעת אותי...

ענבר1

New member
ברור שדייטי!!!!! היא פשוט מקסימה

ואני אוהבת את הקולות החמודים והפרצופים שהיא תמיד עושה במיוחד בפרק TQIM ושהיא הייתה מסריחה....

gabrielle

New member
גבי../images/Emo6.gif אלא מי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

עונות ראשונות בעיקר אבל גם בעונות האחרונות לא חסר... ודייטי- כמובן... היא גדולה.

Dafi the Mighty

New member
ובכן...

דייטי תמיד מצליחה (כמעט תמיד) להעלות חיוך על שפתיי, כזאת מותק! בפרק אולד ארס- כמובן שארס מעולה שם, גבריאל החמודה והתמימה של העונה הראשונה בשילוב זינה הקשוחה של העונה הראשונה, משעשע מאד!

shiri_b

New member
אחרי SP אני חייבת להגיד

מג!!! my little baba, my little baba chooky, chooky, chooky
!!!

*neta*

New member
המממ

דילמה דילמה... טוב אז יש את זינה המשוגעת וגבריאל מAltared States..וגם בכלל מהעונות הראשונות..

ארגו 7

New member
השיבוט של זינה...

זינה המשובטת הצחיקה אותי - איך שהיא אכלה את הפיצה, התגובה שלה על השחקנית שמשחקת אותה וכו´... בכלל, מצחיקים אותי הקטעים הקומיים של זינה - לוסי פשוט מלכה! אני גם אוהבת לראות את זינה וגבריאל מתווכחות בצחוק - בפרק ,A DAY IN LIFE, (ככה קוראים לו?) הרג אותי שגבריאל ניסתה כל הזמן להרביץ לזינה... גם רנה מצויינת! בקיצור, מבחינתי אפשר להשאיר רק את שתיהן בסידרה בלי שום דמות אחרת (טוב נו, אולי קצת ארס ודייטי. אה כן, וארגו
) - בשביל הקטעים הדרמטיים, הקומיים ובכלל... ואני אהיה מאושרת. טוב, יצאה לי הודעה קצת ארוכה מדיי ולא קשורה כ"כ לשאלה... דרך אגב - בנוגע לראשי התיבות של הפרקים - כל פרק נכתב בר"ת או רק כמה מסויימים? - פשוט נמאס לי לכתוב שמות של פרקים ארוכים, אבל לא בא לי גם לצאת מטומטמת...

*neta*

New member
אני חושבת שכל פרק

עם שם ארוך(יותר משני מילים, מנסיון זה נשמע לא טוב רק עם שניים..) וזה A Day in the Life ADITL אבל שטויות אנשים מבינים את זה

shiri_b

New member
אני חושבת שלוסי הצחיקה אותי

הכי, בתור מג, דיאנה,זינה,הכוהנת,אנתרקס או מי שלא נתנו לה להיות.

יש בעיה עם שאלות כאלה....

כי אפשר לשנוא דמות בגלל משהו שהיא עושה הוא הצורה שהיא מתנהגת, כלומר לשנוא את האישיות של הדמות, או לשנוא דמות בגלל שהיא לא כתובה טוב, לא משוחקת טוב, או דברים כאלה שהם יותר Out of story, כלומר, אני למשל מת על נג´ארה בתור דמות ניגודית, מרתקת, מעניינת ומסתורית, אבל אני שונא את הבן אדם, כלומר, אם היא היתה אישיות אמיתית לא הייתי אוהב אותה במיוחד... אז צריך לחשוב לאיזה פן של הנושא מתייחסים...

למעלה