הקפצת המפגש

נפל הפור: המפגש יום א´. א´ חומה"ס

שאר הפרטים ותשובות לשאלות שנשאלו קודם - מחר. בינתיים, לילה טוב.....

../images/Emo41.gif מפגש פורום, חוה"מ סוכות../images/Emo41.gif

ניסיתי להעביר את ההודעה המקורית של מיכל, אבל עברו יותר מ-3 ימים, לכן היא לא עברה לי, ואני פותחת הודעה חדשה במקומה. המפגש יערך ביום א´, 22.9.02 (אם לא טעיתי), בשעה...
אין לי מושג, וכאן אני מקווה להתעדכן. לנו התאריך מצויין, כי לשגיא אין גן ביום הזה, אז זה יהיה נפלא. מי עוד מגיע?

jk3

New member
מפגש פורום

האם אפשר להגיע ?- אפשר פרטים ?-

חן123

New member
אנחנו, בהרכב מלא

תיכננו לקחת יום חופש בסוכות בכל מקרה, אז החלטנו לקחת אותו בכוונה ביום של המפגש, כך ששלושתינו מגיעים, ולדעתי נמרוד נירגש הרבה יותר ממני (ואני כן נירגשת) חן

נועם@בת

New member
ואני שוב מבריזה ../images/Emo10.gif

בחיי שרציתי לבוא, אבל במקום זה אני טסה לפריז, הפעם בלי הבעל ובלי דקפפטיל- מתוך כוונה מלאה להנות מכל רגע. אאלץ להסתפק בתמונות.
נועם

יופי! מצויין!

אחרי שליאור אמר שלא משנה לנו התאריך גילינו שעדיף לנו יום ראשון כך שאנחנו מרוצים ימתכוונים להגיע.

ריטה1

New member
כנראה שלא נצליח להגיע

למרות שנורא רצינו. כיוון שלבד אני לא נוסעת בטרנטה שלי כ"כ רחוק. ויזהר כנראה לא יוכל להקפיץ אותנו, הוא פתח לפני שבוע את החנות ויהיה כנראה לחץ אטומי בסוכות, כך שעד 8 בערב לפחות אני לא אראה אותו. אני ממש מתבעסת ששוב אני מפספסת מפגש, אולי בפעם הבאה יהיה יותר דרומי.(ליאור אני יודעת שהבטחתי לנסות להרים את הכפפה של מפגש בדרום, אבל זה יהיה כשאני אהיה יותר פנויה פיזית ונפשית). תהנו וספרו חוויות,

למעלה