הקפצת המפגש

אולי מישהי מהדרום תאסוף אותך?

אולי חלק מהדרך? אולי עוד אמא שלא רוצה לנהוג לבד כל הדרך? חבל שנתפספסה.....

ריטה1

New member
גם אנחנו באים!!!!

תודה לכלנית שתפסנו איתה טרמפ. אז אני רוצה רק לדעת 1. האם צריך להביא משהו, כן הבנתי שזה בלי אוכל, אבל צריך לשתות לא? 2. אם הבנתי נכון המפגש יהיה על הגג. ואנחנו באים עם עגלה, האם תהיה בעיה להעלות אותה? 3. כמובן גם איפה המפגש בידיוק? האם ברעננה, או שזכורני מטעה אותי?

תשובות:

שתייה כדאי להביא, כל אחד כראות עיניו, אוכל לא כדאי בגלל שצריך לסחוב לגג עגלות, טרמפולינות וכד´ ועדיף לבוא עם כמה שפחות דברים. יש מעלית לדירה, וגרם מדרגות לגג. מקסימום אחד האבות יעזור בסחיבת העגלה, אני העלתי מספר פעמים את הפג ונציה הכבדה שלי לגג. המפגש ברמה"ש, אני אשלח לכל מי שביקשה מסר עם הסבר מדויק, כתובת ופלאפון.

תשובות לשאלות שנשאלו:

לכלנית - המפגש יהיה ברמת השרון, לגבי בני זוג, הם כמובן מוזמנים, אבל הרבה תבואנה ללא בני זוג (כולל אני כי עמרי במילואים
) , אז את יכולה להרגיש נח, כך או כך. לגבי הגג עצמו - אכן סביר להניח שתצטרכי לשמור עליו בגלצ שהוא גדול שלא יטפס על משהו ויגיע למעקה של הגג או להביא לו דברים שיסיחו את דעתו ממעקה הגג. לליגו - לגבי אוכל, אל תלחצי, אם מישהו רוצה להביא אוכל שיביא, אבל בגדול לא נשתית את המפגש על אוכל כי זה מאד מסורבל להעלות את כל הכבודה לגג, ובאמת אפשר להזמין אצלי, או לרדת ולקנות את כל סוגי המזונות האפשריים....

תשובות לשאלות שנשאלו:

לכלנית - המפגש יהיה ברמת השרון, לגבי בני זוג, הם כמובן מוזמנים, אבל הרבה תבואנה ללא בני זוג (כולל אני כי עמרי במילואים
) , אז את יכולה להרגיש נח, כך או כך. לגבי הגג עצמו - אכן סביר להניח שתצטרכי לשמור עליו בגלצ שהוא גדול שלא יטפס על משהו ויגיע למעקה של הגג או להביא לו דברים שיסיחו את דעתו ממעקה הגג. לליגו - לגבי אוכל, אל תלחצי, אם מישהו רוצה להביא אוכל שיביא, אבל בגדול לא נשתית את המפגש על אוכל כי זה מאד מסורבל להעלות את כל הכבודה לגג, ובאמת אפשר להזמין אצלי, או לרדת ולקנות את כל סוגי המזונות האפשריים....

ריטה1

New member
אנחנו כנראה לא נגיע

לצערי יזהר לא יוכל להתפנות כדי להסיע אותנו, ולי יש וטו על נסיעה לבד בטרנטה שלי למרכז. ממש מצטערת לפספס שוב מפגש, אבל ספרו איך היה

אני רוצה לבוא

היכן המפגש? אני אשדודית כך שאם מישהי דרומית רוצה להצטרף היא מוזמנת

טילי2

New member
למרות שכולן ברחתן לי, גם אני רוצה

להגיע לפגישה עם הבנים שלי, נא להעביר לי פרטים.

אני מקפיצה, כי ההודעה כבר עברה לדף

אחר, וחבל שהיא תלך לאיבוד. ח´ברה, אל תשכחו לשרשר כאן הגעה. מיכל, הכוונה היא ל - 22.9, נכון? באיזו שעה? לנו התאריך מצויין, כי שגיא בחופש ביום הזה.

מיכל

אנשים פונים אלי במסרים לשאול מי בא אז אולי ניתן לפרסם רשימת אלו שנענו להזמנה ובאים ? תודה ליאור

m i h o

New member
מפגש פורום

האם גן הורים שאינם לאחר טיפול פוריות יכולים להגיע ?-

למעלה