הקפצת המפגש,

אורי 0

New member
!!!!!!!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo124.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

להביא קוואס (קנוי)?

ליטל ו

New member
מת"א לגדרה זה 12 שקלים

אם נוסעים עם "מטרופולין" ולא עם אגד היקרנים - אפשר מהתחנה המרכזית החדשה. אבל אני מסכימה שזה ממש חור :)

יסמין 28

New member
ניסיון נוסף - מפגש

הועלתה הצעה לפני כמה חודשים שנתקלה בהתעלמות צוננת... אז הנה היא שוב, בתקווה שהפעם יהיו יותר קופצימיות. הקרנה של הסרטים "מולאן" ו"חמים וטעים", אם אפשר שמישהי/ו יתנו הרצאה קצרה לפני זה על ייצוגים טרנסג'נדרים בקולונע (סתם, בצחוק) אבל אם למישהו בא סרט אחר אז בכיף. תגידו אם בא לכןם ואם מישהו/י יכולים לנדב את הבית שלהם והדי.וי.די. שלהם, ונתחיל לפעול בכיוון. אם לא, אני נשבעת לא להעלות עניין זה שוב לנצח (אני פשוט אבין את הרמז).

אם את נשבעת לבוא

אז גם אני באה ... ...סתם וספציפית מפגש לשם צפיה בסרטים(שגם ראיתי) לא ממש מלהיב אותי, אבל אולי עדיף על כלום. תארגני משחקי חברה, פעם קודמת בנינו עליך ..

yoana

New member
גם

אני. אם זה בזמן ומקום שאני יכול וכל זה. [מתבייש קצת]

יסמין 28

New member
משחקי חברה?!

כאילו, החבילה עוברת??? אגב בילדותי המשחק הזה היה תמים אך לאחרונה נקלעתי למסיבת רווקות (אל תשאלו) והחבילה, איך לומר, השתנתה מאז כיתה ה' ("תני לבחורה עם הציצים הכי מגניבים" היה שם. מה זה ציצים מגניבים??) מכיוון שדובר על הקרנה אפשר לעשות משחקי חברה כמו משחק האלכוהול אבל באמת, נראה לי שכל הכיף העוא בסרטים עצמם. אלא אם כן מישהו מתנגד שאז אני אשתוק ואכין משחקי חברה
טוב אז הבתים שנודבו הם של ליטל טרנסמן וכמובן שלנו. כמו כן נודב קוואס באדיבות אורי (בבקשה להביא את זה עם הדבש ולא את זה בלי הדבש, ולהתכונן לפרצי צחוק מטופשים מצידי כי אני לא רגילה לשתות). תרשמו פה עוד רעיונות לגבעי סרטים, מיקום, או מה כדאי להביא, וכמובן, איזה יום בשבוע הכי נוח, ונתחיל להתארגן. אגב גם לאלמודובר יש סרטים עם ייצוגים טרנסקסואלים כמו "עקבים גבוהים" (הסרט האהוב עליי ביותר מבין סרטי אלמודובר) וכמובן "הכל אודות אמא" אז תגידו מה הקיבולת שלכם...

יסמין 28

New member
אה ועוד משהו שחשבתי עליו

במשך השבוע אם נפגשים בערב אחרי העבודה אפשר לראות סרט אחד מקסימום שניים אבל בשישי או שבת אפשר להיפגש מוקדם ואז לראות שניים פלוס אז זה כדאי.

אורי 0

New member
"הכל אודות אמא"

ולובגלל שהסרט הזה מאוד הטריד את אמא שלי, ואני רוצה פעם לדעת למה. אבל בטח כולם ראו. דרך אגב, לא ידוע לי על קוואס עם דבש, אנא האירי את עיני. ובקנוי אין אלכוהול לדעתי (אני לא מתחיל לעשות בבית, מצטער).

DarlingAdam

New member
לא, לא, לא.

תארגנו לכם מפגש איפה שאתם רוצים, איפה שנוח להרבה אנשים. עדיף. ומי מחבריי ומכריי שרוצה לבוא אליי בנפרד, מוזמן כמובן בשמחה. :)

transman

New member
אבל ירושליים זה נורא רחוק

אם אין איזה ארוע חד פעמי ונדיר כזה כמו מפגש פורום. (וכך יוצא שלהפגש עם חברים בירושלים הופך לארוע הרבה יותר נדיר ממפגשי פורום ומצעדי גאוה).

אורי 0

New member
לך לעזאזל

אני בטוח שלהגיע מת"א למזכרת בתיה זה אותו זמן כמו להגיע לירושלים (אתה מתכוון לרכב על אופנים למזכרת בתיה?). (כותב מירושלים! נמצא כאן כל שבוע לפחות).

DarlingAdam

New member
ילדים, ארצה ;)

יותר נוח לכולם שהמפגש לא יהיה בירושלים. יותר נוח גם לי. מי שרוצה לעלות לרגל באופן פרטי אל ארמוני המפואר מוזמן לעשות כך ויתקבל במאור פנים ועוגיות. מסרים פרטיים? :)

למעלה