הקפצת המפגש,

אורי 0

New member
רגע! מה עם הלילה?

תזכורת: הרעיון היה להתחיל ביום חמישי בלילה ולסיים בבוקר (כשיש כבר אוטובוסים. יכולל להיות שלא מתאים. האלטרנטיבה היתה יום ששי בבוקר (עשר כזה אני מניח) עד אחה"צ (אשה לפי אוטובוסה) אבל אז האם יש חבר'ה שצריכים להצפין לקראת שבת או אין להם תירוץ מול הורים להישאר ששי? פרט לליטל, המארחימות הפוטנציאלים לא הגיבו. בינתיים רק חכמויפה הגיב על זה שגדרה לא מתאימה לו (אמכי אפילו מפ"ת יש אוטובוס עד לרחובות, ושרות לגדרה). יום חמישי אחה"צ/בערב זו אם כן אפשרות שלישית. כיוון שאנחנו לא ניפול על אף אחד - אנחנו צריכים לחכות לתגובתנם של טרנסמן/יסמין.

transman

New member
חמישי ואני

בימי חמישי בשעה 21:15 אני רק מתחיל את המסע מת"א הביתה (בבית ב-22:30 או טיפה קודם), כך שכנראה עדיפה אפשרות הלילה הלבן, אם זה אצלי. בחמישי הזה אני בכלל שוקל עיסוק אחר עד חצות בערך, אז או שאני אצטרף אליכם אצל ליטל או יסמין, או פתרון אחר. אגב לפ"ת יש מוניות שירות קו 51 לכל אורך ז'בוטינסקי (אבל בלילה אי אפשר לסמוך עליהם. בשבת דוקא כן)

יסמין 28

New member
מסיבת פיז'מות...!

קודם כל, סליחה שלא כתבתי הרבה זמן, הייתי באילת (היה קר והבאנו רק גופיות, תירוץ מצויין לקנות סוודרים, תודה ששאלתם). אם רוצים שזה יהיה אצל מאיה ואצלי, בשמחה רבה מאד, אבל לא ביום חמישי הזה אלא רק ביום חמישי הבא, מה שישאיר לנו מספיק זמן להתארגנות. אני בחלט מאד אשמח לנקות את הבית לכבודכם כדי שתוכלו להשתרע על הרצפה בסלון (תביאו שקי שינה), אפשר להכין פופקורן ולהביא ממתקים ושתיה, זה נשמע לי משהו ממש ממש כיפי. אני כמובן בעד הסרטים היותר קלילים (מולאן וחמים וטעים) ולא בעד הכבדים יותר אבל בהחלט אם מישהו רוצה והוא יביא, אין בעיה (בהצבעה דמוקרטית אפשר להחליט על הכל, אפילו לראות רן וסטימפי). תחליטו כבר כי ככל שדוחים ודוחים את זה, זה עלול להתמסמס... אני בעד יום חמישי הבא, אצל מאיה ואצלי, הערות טענות והצעות לכאן, אבל יאללה להחליט כבר...! "רק תבואו למסיבה של הפיז'מות..."

transman

New member
אני גם בעד

ורציתי שתדעו ש: אני נוחר, אני בכלל לא ישן עם פיג'מה ואני לא נרדם בלי חתול... בקשר לסרט, את חמים וטעים אני בכלל לא זוכר אז אני בעד. אני אשמח גם להנמס מול ויקטור ויקטוריה, אם יש אותו למישהו/י (אולי לי, צריך לבדוק).

ליטל ו

New member
זה בסדר :)

גם אני ממש לא ייצוגית כשאני ישנה, ואין לי שום דבר שאנשים נורמאליים היו קוראים לו פיג'מה מלבד חלק מתלבושות הרוקי שלי. מבחינתי אנחנו נפגשים בשביל להנות ביחד, וחוסר ייצוגיות זה אנושי וזהו. חוץ מזה, מי בכלל ישן במסיבות פיג'מות?!

transman

New member
אבל יסמין הזכירה שקי שינה

ופופקורן וממתקים ושתיה. אז בטוח שנישן, כי אחרת איך נגיע למצב שידבק לנו פופקורן בצבע מאכל ללחי?

ליטל ו

New member
LOL

סופר-גלו? אפשר להמציא משחק חברה בו מישהו מורח את הפנים בדבק פלסטי, ואחרים מנסים לקלוע פופקורן על חלקי פנים שונים. הימורים, והכל. (טוב, להבהרה כי לא כולם כאן מכירים אותי - אני רק צוחקת. אל תבהלו לי
) לא יודעת מה היו עושים במסיבות פיג'מות שלכם, אבל אצלינו היו פורשים את שקי השינה על הרצפה, משחקים משחקים מטומטמים של להתחבא בתוכם ולעבור ולנחש מי נמצא באיזה שק, ואז יוצאים מהם ומשחקים ומדברים כל הלילה... ללכת לישון לפני הזריחה היה שבירת כללי הנימוס הפיג'מתיים.

אורי 0

New member
../images/Emo45.gif יאללה להצביע!

ואדם תקפיץ למעלה. אולי מההודעה האחרונה של יסמין והלאה בנפרד כך שיהיה פשוט לסגור ענין.

למעלה