הקפצת הסקר ופרוייקטים חדשים

OzzzzzY

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

פפפפששש.....ממש יפה...כל הכבוד!!! תמשיך ככה!!!

LOL

עדכון מצב הפרוייקטים

אף אחד לא התנדב לרכז את פרוייקט הלוגואים, אף כי יש הצעות ללוגואים בפועל. לכן אני ארכז אותו כרגע (אלא אם מישהו סוף סוף יקח אחריות ויוזמה וירכז זאת במקומי). הצעות ללוגואים יש להגיש עד יום רביעי ה-12.11 בחצות. הבחירות ייערכו במהלך יום חמישי, ה-13.11 משעה 8 בבוקר עד 22:00 בערב. בבוקר יועלו כל ההצעות לפי הסדר, כאשר כל חברי הפורום והגולשים רשאים להצביע (ב"תגובה") לאחת מההצעות בלבד. הקלפי תסגר בשעה 22:00 ואז גם תהיה הכרזה על האילוסטרציה הזוכה. תזכורת על עריכת הבחירות תעשה בימים שלפני הבחירות בפועל. אני חוזרת על בקשתי ליצירת לוגו מקורי ככל האפשר, שאיננו מעתיק עיצובים קיימים. (אני לא משתתפת בעצמי בהצבעה וגם צנזורה לא תהיה, אבל אני שוקלת לשמור על זכות הווטו המסורה בידי, אם הלוגו הזוכה יכלול את אלמנט הפטישים מ"החומה"
). פרוייקט "תמונת השבוע": גם כאן, לא נראתה התלהבות כללית. ביום ב' אעלה תמונה אחת בתור "פיילוט", ונראה איך זה הולך. FAQ - אין עדיין מתנדבים בעם. הפרוייקט לא יזוז, אם לא יהיה מי שיכתוב אותו. פשוט מאוד. ותזכורת: ביום ראשון בשעות הבוקר אעלה לדיון את Arnold Layne ו-Candy and a Currant Bun, במסגרת פרוייקט השירים. הכינו את מקלדותיכם.

חשבתי שהשיר מופיע ב-Relics אך

זכרוני הטעה אותי. השיר היה, כמובן, הצד השני של הסינגל של Arnold Layne, והופיע בדיסק The Early Singles שצורף לקופסא Shine On לפני מספר שנים. (וזו בדיוק הסיבה שצריך FAQ מסודר עם שמות כל הסינגלים והאלבומים - ומה יש בהם). מאחר שאסור לי במפורש לעודד הורדות קבצים בלתי חוקיות חו"ח
כל שאני יכולה לומר הוא שהשיר מומלץ ביותר לשמיעה - כמו כל שיריו של בארט.

בדקתי כמובן בrelics לפני ששאלתי

את הקופסה shine on אין לי. *נסקל* ואני עדיין חושב שבשביל שאלה כזאת לא צריך להקים FAQ, אלא אם כן תתנו לי כמובן דוגמאות למה עוד יהיה בFAQ. *נסקל שוב* מה זה חו"ח? *מתמלא אבנים*

Miss CB

New member
זה היה "רמז רמז"?

אז זה עבד-עבד, רציתי להגיד קודם אבל זה הצריך שקילה עמוקה ועכשיו שזה קרה (
). בכל אופן, אני מתנדבת בזאת לסדר ולארגן את פרויקט בחירת הלוגו, למרות שקודם לא הייתי סגורה אם זה רעיון טוב או לא, עכשיו אני רואה שזה הולך להיות מעניין
בכל אופן: אני אשמור למחשב שלי כל הצעה שתועלה פה, בנתיים עד יום רביעי זה יהיה לשרשור הזה עד שהוא ירד ואז לאחד חדש, נראה כבר; ביום רביעי אני אעלה את כולם במסודר, כולל מי הכין כל אחד, חבר'ה, ואז תצביעו סבבה? החוקים שציףציף נתנה תופסים. בהצלחה לכולם, מיי דה בסט לוגו ווין, ותהיו מקוריים!

Miss CB

New member
תיקון אחרון, מבטיחה ../images/Emo9.gif

ציףציף אמרה שהתמונות יעלו ביום חמישי בבוקר, ובכן זה בטח לא יקרה כי אני נוטה לנסות ולבוא לביס "-P בכל אופן התמונות יעלו במסודר ביום חמישי בצהריים...

אגב, ציףציף

מה עם הודעת המנהלת שהבטחת להחליף? ומה זו התמונה המשונה הזו בדף הכניסה?

תשובות

א. תוחלף בקרוב. ב. כתבתי בשרשור אחר, למטה, שזו קריקטורה של הפלויד שהופיעה ב-Rolling Stone לפני כמה חודשים. אני אעלה אותה ל"דיון" בשבוע הבא (או זה שלאחריו), במסגרת "תמונה לשיפוטכם" כיוון שהיא מעניינת מאוד, לטעמי.

DreamINGG

New member
מעולה

באמת, כל הרעיונות טובים , הFAQ נשמע טוב במיוחד .. ואם יהיה לי מספיק זמן פנוי, אני אנסה לעבוד על לוגו ..

Miss CB

New member
יאללה נו...

מה, הבאתי מזל רע או משהו? באתי והפסקתם לעלות לוגואים? תעלו תעלו, אם אנחנו רוצים תחרות טובה אנחנו צריכים הרבה אופציות!

Miss CB

New member
כמובן יקירי ../images/Emo13.gif

הבקשה/פקודה/תחינה הייתה מופנית לכל מי שעוד לא תרם חלקו

tin ker bell

New member
טוב גם אני מנסה את כישרוני...

הממ יצא מקושקש מידי לטעמי.. אבל לא נורא, אולי בהקטנה זה יפחת!

Miss CB

New member
האם מותר לי להגיב?

נראה לי שאני אמורה להיות אובייקטיבית.. או להגיד משהו על כל אחד בנפרד שנעשה פה... אני גם לא מצביעה אני חושבת. אבל טוב אני אסכם ואומר שנעשו פה כמה דברים ממש אבל ממש מקסימים! עכשיו לא תדעו לאלו התכוונתי מואהאהא!

למעלה