הקפצת הסקר

../images/Emo41.gif סקר חדש ../images/Emo41.gif

העליתי סקר חדש ב"סקרים" למעלה. כאן המקום לדיון: באיזו אופציה בחרתם? מדוע? למה כל מי שבחרו אחרת מכם, טועים לגמרי??
אגב, הצעות לסקרים יתקבלו בברכה. הרעיונאים שביניכם - אנא שלחו לי מסרים בעניין. הייתי רוצה שיהיה סקר חדש אחת לשבוע - תלוי בנפח הדיון שיתפתח.

Nir of GondoliN

New member
כואב כואב כואב לי לבחור

ההתלבטות בין בארט לפוסט בארט היא ממש בלתי אפשרית. אך ליבי נטה לשניה.

pink floydror

New member
אני חושב..

שעם כל מה שבארט עשה, הדברים המדהימים והמשונים והמעניינים עד אין סוף, התקופה השניה תמיד הכי משכה אותי ורוב התקליטים האהובים שלי שם..:)

emmily plays

New member
well the truth is

that "animals" is one of my favs and i concider it a great floyd album but in the years 1968-75 the floyds did more wonderful stuff and to be honest the wall and final cut ruined this chice for me about the gilmour era...well i already said whai i thought of those to albums so i wont repeate it

OzzzzzY

New member
ואוו....אני לא מאמין למראה עיניי../images/Emo12.gif

סקר חדש
כל הכבוד ציף...סוף סוף חיים חדשים לפורום...תמשיכי כך
אני בחרתי בתקופת פוסט בארט , בתקופה הזאת פ"פ היו אחת הלהקות המעניינות והמחדשות ביותר...תקופה שבה לא היה מנהיג בולט , והלהקה התעסקה בעיקר במוזיקה...

N a V e

New member
כל הכבוד,ציףציף../images/Emo13.gif

מממ הסקר דיי קבוע מראש,אבל עדיף ככה מאשר אותו סקר על הקאברים...

N a V e

New member
וד"א,שיהיה לך פאקינג מזל טוב../images/Emo13.gif

באמת מגיע לך להיות מנהלת בעסק הזה !

../images/Emo24.gif תודה

יחד עם זאת, מטרתו של סקר אינה לראות מי "לוקח", אלא להוות פתח לדיון ולהעלאת שאלות (ואולי למציאת תשובות) וגם מתן אפשרות לאנשים להביע את העדפותיהם הפרטיות - ולנסות להאיר עיניהם של אחרים לדברים שאולי לא שמו לב אליהם. בקיצור, זו אינה תחרות ואין כאן מנצחים או מפסידים. כך גם בכל הסקרים שיהיו בעתיד.

egg

New member
בחרתי

ב"פוסט-בארט" לאחר מאבק צמוד מאד עם "שלטון ווטרס". אבל עשיתי את החישוב שלי: מדל, דארק סייד ו-וויש - מול - אנימלס והחומה. בחרתי בשלישיה, למרות הכאב הגדול שבדחיית אנימלס...

גם אני בחרתי בפוסט בארט

למרות שלא היו לי הרבה התלבטויות בנושא. בתקופת ווטרס הפלויד הורוד
עשו את החומה, אנימלס והפיינל קאט. אני מצטער, אבל אני מעדיף את הדארק סייד על פני שירים כמו Don't leave me now, שכל החלק הראשון שלו פשוט מדכא אותי לגמרי.

egg

New member
but when

it omes to the second part, it always makes me shiver... so beautiful, isn't it? (sorry wbout the english, problems with that stupid computer of mine...)

n i v m

New member
אני בוחר בתקופת

ווטרס... לדעתי התקופה היא הכי מוצלחת מבחינה מוסיקלית, בייוד הפיינל קאט...אחרי הכל אני חושב שהסקר מתכוון לתקופה המוזיקלית

meandmeandme

New member
מבחינה מוסיקלית!?!?!

טוף.. אם אקורדים שחוזרים ועיבודים משעמעמים זה מה שעושה לך את זה

כן ../images/Emo13.gif

תסביר לי: מה זה בכלל "סולו"? למה (why) הוא נחוץ? האם שיר עם "סולו" הוא טוב יותר משיר בלי "סולו"?

מעולה ../images/Emo9.gif

לפי דעתי, סולו הוא דרך לביטוי עצמך בשיר בעזרת כלי נגינה מסויים, תוך כדי נגינת מלודיה שונה מהמלודיה של השיר עצמו. זה לא אומר שהסולו והשיר צריכים להיות בסולמות אחרים. הוא נחוץ ליצירת רובד נוסף בשיר. לכל שיר יש לדעתי כמה רובדים שונים: הרובד הלירי, שזה תחום ספרותי, ועוד שתי רבדים מוזיקליים: המלודיה הראשית והסולו. לגבי השאלה האחרונה שלך: תנסי לשמוע את שיין און בלי הסולואים. או את אקוז בלי הסולואים. או את "אדיש בנוחות
" בלי הסולואים. הלך רובד, לא?

אדיש בנוחות...?

חח.. ממ זהו מה הפירוש המדויק ל-numb? זה משהו כמו רפיון שרירים,לא? פעם מישהו תרגם את זה לא-חסר היסח דעת-בנוחות. מממ אז אין לי מושג...

numb = קהה, חסר-תחושה

שם השיר, להזכירכם הוא comfrtably numb. אפשר לכתוב אותו גם באנגלית. כולם יבינו...

למעלה