הקפצת התפקדות החודש

M a a y a n K

New member
ממשיכה...

שמכם בישראל: מקום: תמונה: למה פברואר יהיה חודש טוב: למה פברואר יהיה חודש רע: השיר של קין שנחרש אצלכם החודש: ברכה לחגיגות ה-400: שיהיה לכם סופ"ש מהנה וחודש טוב!

CrazyPenguin

New member
הוהו ../images/Emo9.gif../images/Emo191.gif|פינגווין|

שמכם בישראל: טל מקום: ישראל XDDD תמונה:
>< למה פברואר יהיה חודש טוב: את האמת? אין לי מושג XD אף פעם לא סבלתי את פברואר למה פברואר יהיה חודש רע: כי הוא משעמם ועמוס במבחנים
השיר של קין שנחרש אצלכם החודש: אני מניחה ש Early winter ממש חרשתי עליו ברכה לחגיגות ה-400: מזל טוב...משה- חכה חכה...

M a a y a n K

New member
../images/Emo221.gifעונה לעצמי...../images/Emo221.gif

שמכם בישראל: מעין מקום: קרית חיים תמונה:
למה פברואר יהיה חודש טוב: כי אני יוצאת לקורס בשבוע הבא! למה פברואר יהיה חודש רע: בגלל כל השאר אני מניחה... השיר של קין שנחרש אצלכם החודש: Try Again, זה כאילו גיליתי את השיר הזה מחדש ואני לא מפסיקה לשמוע אותו... ברכה לחגיגות ה-400: שעד שנגיע ל-500 קין יבואו להופיע בארץ...

hagayx

New member
מתפקד

שמכם בישראל: חגי מקום: גהינום תמונה: -------------> מהשלג בירושלים! למה פברואר יהיה חודש טוב: בעזרת ה,' אם אבא לא ישנה את דעתו שוב, החלום הגדול שלי בעולם יתגשם ואני אעזוב את החברה הכלבה והנוכלת פלאפון ויעבור לאורנג'!!!. למה פברואר יהיה חודש רע: הוא עומד להיות חודש רע כמו כל השנה הזאת..השנה הכי רעה שהייתה ותיהיה לי בחיים. השיר של קין שנחרש אצלכם החודש: your eyes open (הדלקות מחודשת!!!). ברכה לחגיגות ה-400: עד שיש חגיגה משה הורס אותה!.

hagayx

New member
גיתית, שרי, קארין, ג'ניפר, לסלי, משה וכו'..

אתם לא חושבים שאתם צריכים להתפקד החודש?

justin9

New member
אני רציתי לחכות עד שתהיה תמונה שלנו ביחד ../images/Emo7.gif

אני:)

שמכם בישראל: קארין
מקום: עפולה.. תמונה: מעין בוקק..! למה פברואר יהיה חודש טוב: לא נראה לי שהוא יהיה חודש טוב
למה פברואר יהיה חודש רע: כי יש תעודות?
עוד חודש כמו כל החודשים
השיר של קין שנחרש אצלכם החודש: חרשתי על כולם באותה מידה
נראה לי:) ברכה לחגיגות ה-400: הידד למשה

hagayx

New member
קארין!

נו כבר חשבתי שסוף סוף יהיה שרשור התפקדות שכולם שמים תמונות! וחוץ מזה עוד שניה מתחילים כבר חודש חדש ולמה אף אחד לא מתפקד?

Pure M

New member
ממ

שמכם בישראל: משה, מוש, מויש, מושיקו. (נו, וכו' בסיגנון) מקום: בבית. אי שם ליד ירושלים תמונה רצויה: של אלקסיס בלדל, אם אפשר, תודה. מצלמה פברואר יהיה חודש טוב: כי אני לא אהיה חולה בסופו, מקווה. ואולי גם אמצא בו עבודה נחמדה. למה פברואר יהיה חודש רע: כי אני חולה כבר מתחילתו! השיר של קין שנחרש אצלכם החודש: בכנות? שום שיר. זה היה חודש די מחוסר קין. לא יודע למה. ברכה לחגיגות ה-400: שאמשיך להיות כזה מלך חתיך. שיהיה לכם סופ"ש מהנה וחודש טוב!

CrazyPenguin

New member
אמאלה../images/Emo7.gif../images/Emo191.gif|פינגווין

אני בורחת מהפורום
אתם תדביקו אותי... למרות שאני לא מתנגדת שישכון בתוכי איזה חיידק חגי-משה- קארין

למעלה