הקפצת התפקדות החודש

טוב שזה לא מרץ עוד שניה ../images/Emo3.gif

מרץ
אומייגאד אני עוד חודש וחצי בארץ
שמכם בישראל: גיתית מקום: לונדון
תמונה: בשרשור הבא
למה פברואר יהיה חודש טוב: כי אני עדין בלונדון למה פברואר יהיה חודש רע: כי זה החודש המלא האחרון לפני החודש המלא האחרון שלי בלונדון השיר של קין שנחרש אצלכם החודש: On a Day Like Today ברכה לחגיגות ה-400: קוניצ'יווה!

dans girl

New member
../images/Emo185.gifאיזה יופי שהקפצת../images/Emo9.gif שמכם בישראל: דפי מקום: בחדר הסגול שלי../images/Emo99.gif תמונה: אין לי כוח. חודש הבא אשים תמונה מלונדון../images/Emo9.gif למה פברואר יהיה חודש טוב: לא יודעת, הוא פשוט יהיה. למה פברואר יהיה חודש רע: קצין תורן../images/Emo3.gif השיר של קין שנחרש אצלכם החודש: לא זוכרת כבר../images/Emo3.gif ברכה לחגיגות ה-400: מממ... מזלטוב../images/Emo9.gif?

נו טוב, גם אני ../images/Emo9.gif

שמכם בישראל:
מקום: עיר בירה מתחיל בי' תמונה: אני אצטרף לטרנד פה- חודש הבא.. ואני עוד חייבת לכם תמונה שלי עם הסוודרי קין שלי. (כן, יש לי שניים!
) למה פברואר יהיה חודש טוב: כי היה בו את היומולדת שלי (שהפך למושלם בשרשור היומולדת של ג'ניפר
) וגם היא עוד רגע נגמר...
למה פברואר יהיה חודש רע: כי הייתי בו חולה וכי בחודש הזה חשבתי הכי הרבה על הנושא הכי מעצבן עלי אדמות- מה לומדים
השיר של קין שנחרש אצלכם החודש: "יש לי זבוב"
בתור שיר, וגם בהופעה החיה
ברכה לחגיגות ה-400: שעד המספר 500 כבר נהיה הפורום הרשמי של קין בישראל
מין חלום כזה.....

אפשר לארגן את זה שנהיה הרשמי...

אני חושבת שאם אני אפנה כמו שצריך לKM (או למה שנשאר ממנו לפחות) הם יסכימו לאשר אותנו כפורום הרשמי..

למעלה