הקצינים יצאו גברים!!!כולנו איתכם!!!

הקצינים יצאו גברים!!!כולנו איתכם!!!

אני מקוה שאנחנו בדרך להקמת צבא חדש שיהיה באמת צבא הגנה לישראל ולא צבא הגנה לפלשתין! יש לנו מגדי"ם אמיצים ומצויינים יש לנו אלפי קצינים ומפקדים רבבות חיילים. אפשר כבר להקים צבא חדש שלא יהיה לכוד תחת הדיקטטורה של שלטון הרשע!צבא שבאמת ילחם באויבנו ולא באחינו! צבא מוסרי! צבא שיגרום לאויבינו להבין מיד שמול צבא כזה הטרור לא שווה כלל הכלל ולא כמו

InfinityX

New member
../images/Emo45.gif

אסור למדינה שלנו להידמות לפוליטיקאים חסרי הלב שלנו. חייל, לפני שהוא לוחם, הוא בנאדם. לדמוקרטיה יש חוקים בלתי חוקיים, שצריך לשמור אותם ולשבור את הנגדיים להם כדי לשמר את עקרונות הדמוקרטיה בארצנו.

CountDust

New member
ואני מבין שהעקרונות

ארץ ישראל כולה לעם ישראל והפרדה גזעית הם עקרונות דמוקרטיים מרכזיים...

הוא לא אמר את זה.

וזה גם לא נכון, למרות שבמצב הנוכחי זה חלק מהרעיון, כן. הפרדה גזעית? בשמחה הייתי שולח אותך לחאן יונס, שתגיד ל"כושים" שם שאתה בעדם. מעניין לראות איפה נמצא את הכבד שלך מסתובב אותו ערב. ארץ ישראל כולה לעם ישראל? כמובן, למה לא? אנחנו עם ככל עם. אה, לא, סליחה, אנחנו העם הכי טיפש בהיסטוריה שנותן שטחים מהמדינה שהוא נילחם על עצמאותה בדמו במשך 2000 שנה רק בגלל שעלוקות בשם "ערבים" התנחלו לו על העורק. אה, ובפעם הבאה שאני אדבר עם שמאלני קיצוני אני באמת אעשה מאמץ לדמיין שהוא חלק מעם ישראל. צר לי לומר את זה.

eliors

New member
בצבא אין דמוקרטיה!

על החיילים, ועל הקצינים לבצע את הפקודות בצורה עיוורת, אלא אם מדובר בפקודה בלתי חוקית בעליל, ומכיוון שפינוי ישובים אינה פקודה הנכללת בפקודות הבלתי חוקיות בעליל, להפך זו החלטה שהתקבלה בדרך דמוקרטית, חוקית לחלטוין ולכן עליהם להמשיך ולציית!

מסרב

New member
הקשר בין...

דמוקרטיה לבין הדרך שבה התקבלה החלטת הפינוי היא מקרית בהחלט. שרון נחל תבוסה במרכז הליכוד, רוב העם היהודי אינו תומך בהתנתקות ושרון יודע את זה ולכן לא מקויים משאל עם בנושא.

מסרב

New member
זו הדמוקרטיה...

מעניין שכשמרכז הליכוד מחליט החלטות "שמאלניות" משבחים אותו וכשמתקבלות החלטות לא כ"כ פופולריות בתקשורת אז מדובר בארגון מושחת או ללא סמכות. מה לעשות? ככה צריכות להתקבל החלטות,זוהי הדמוקרטיה וככה היא בנוייה, כדי שמפלגה צריכה לקבל החלטה כלשהי, היא צריכה את אישור המרכז, בין אם את אוהבת את זה או לא.

אבל המפלגה לא החליטה.

הממשלה החליטה. וממשלה לא צריכה את אישור המרכז של אחת המפלגות המרכיבות אותה, אלא את אישור הכנסת. והם אכן השיגו את האישור הזה, וברוב גדול. למרכז הליכוד אין כל סמכות חוקית לקבוע האם ההתנתקות תצא לפועל או לא, כך שכנראה הדמוקרטיה שאתה מכיר שונה במעט מהדמוקרטיה הישראלית, וגם קצת פחות הגיונית. האם הגיוני שקומץ אנשים, מזוהים פוליטית ומפלגתית, הם שיקבעו את עתידה של המדינה, במקום הכנסת?

שור3

New member
שוב מריחה הטעיה ובלבול

אין מעמד למרכז הליכוד בהחלטות לאומיות יותר מאשר למרכז הבבונים בגן החיות (וזו בערך אותה רמה) שאין טענה ענינית גם המצאה של סמכות המרכז טובה - למי לכל אלו שלא מבינים כלום בחוק ובפוליטיקה. כדי להזכיר לך מי שמקבל החלטות היא הממשלה שכפופה לכנסת ומבוקרת על ידי מבקר המדינה והמערכת המשפטית. זהו, אין אחרת , אז די עם הבלבול המכוון והטענות המגוחכות על מרכז.

רוב העם היהודי אינו תומך בהתנתקות?

זו שטות מאן כמותה כמו שאתה, במעמקי ליבך, יודע. אתם המתנחלים, סרבני הפינוי והימין הקיצוני- אתם המיעוט לא אנחנו! אנחנו רוב אנחנו עם שלם מדינה שלמה מדינה שלמה שלא רוצה להישאר שם שיודעת שאסור לה שנאמנה ואוהבת את המדינה -בניגוד אליכם- אנחנו אוהבים את המדינה, את האנשים, את החיים. ואתם? אתם מקדשים אדמה כמו עדר של שוטים אז שנלך אחריכם? אתם המיעוט.

אז למה אתם רועדים ממשאל עם?שקרנים!!

מדובר בחיילים גם חילונים ובעיקר דתיים ומסורתיים שיש להם עוד בעיה חוץ מלשמוע לרב יש בעיה מוסרית לגרש אחים מבתיהם זה דבר נורא ביותר. יש כאלה שהשתתפו בפינוי של ימית שעד היום הם נמצאים בטראומה נפשית חמורה!

רועדים ממשאל עם?

קודם כל- זו טעות ודבר נוסף אריאל שרון לא עושה משאל עם כדי לא לפגוע בדמוקרטיה. קל להתמכר לזה ולערוך משאל עם בנוגע לכל סוגייה ואם מחר ירצו להעביר חוק שקשור לערבים הוא לא יעבור במשאל עם וכך לגבי עוד המון דברים והדמוקרטייה, הלא יציבה ממילא, תעורער מאד. מה שלא כל כך מפריע לציבור המתנחלים, אבל מילא יש רוב במדינה שתומך בהיגיון.

תירוצים טריים, דמעה.

כדי לא לפגוע בדמוקרטיה? הרי הוא זה שעשה משאל ולא הלך לפיו. ועוד הצהיר על זה בפה מלא.

sela v

New member
השמאל לא נגד משאל עם

אבל הימין דורש משאל עם רק לדחות את הפינוי.

שור3

New member
אתה רוצה תשובה ?

לא יהיה משאל עם כי הממשלה לא רוצה בו. בזה זה נגמר. לא תשיגו משאל עם בכח באיומים וסחיטה רגשית. למי שיש בעיה מוסרית שילמד להתגבר עליה, כמו שאני מתגבר שאני משלם מס הכנסה - ויודע שרק 20 אחוז מהעם הזה משתתף איתי בחוויה הזו. כמו שאני מתגבר שאני צריך להגן על התנחלויות אפס עם פורעי חוק ששונאים את הצורה שלי רק בגלל שאני חילוני. אני מקיא ומבצע ולא בורח מאחורי סינור חם של טענות דמגוגיות קואזי מוסריות. ויש עוד דוגמאות. אתם חייבים להחליט אם אתם חיים במדינת חוק שמחליטה דרך מוסדות פוליטים חוקיים או שאתם מבקשים לכפות עלי לחיות במדינת הלכה ולהפסיק למרוח אותנו כל הזמן בטעוני סרק כאילו מוסריים. היום בו הכניסו דת לכנסת ארור.

שור3

New member
אסביר לך אולי תבין

חבל שאתה מקלל כל הזמן ונותן שמות תואר תן קצת כבוד ותתוכח בנימוס. כאשר שלחו אותך להתנחל לא שאלו אותי במשאל עם אם זה מתאים לי. לכן אין שום צורך לשאול אותי אם מתאים לי שמוציאים אותך משם. שתי ההחלטות התקבלו באורך חוקי על ידי גופים מוסמכים אז לא היה לי נח עם זה אבל קבלתי - היום לא נח לך עם זה וגם אתה תקבל. תבין ידידי שיש כללים למשחק - ולא כל הכללים כתובים בתורה או באיזה פשקוויל של רב תורן שאומץ על ידי עדה כזו או אחרת. כ- 70 % מאזרחי המדינה בעלי זכות בחירה בעד הפנוי. עד כה הכנסת בעד פנוי ולכן יהיה פנוי ושום טריק או שטיק של מיעוט שמבקש לכפות על הרוב לא יעבור

אוהבת את המדינה? ../images/Emo6.gif

כן, גם אני הייתי נותן את אמא שלי למוות מרוב אהבה, ככה הרי עושים למי שנאמנים ואוהבים אותו.

למעלה