הקצינים יצאו גברים!!!כולנו איתכם!!!

אני הצהרתי את זה?

חדש לי. הסרבנים מצילים את הדמוקרטיה במדינת ישראל כמו שמרטין ל. קינג הציל את הדמוקרטיה באמריקה. לדמוקרטיה יש חוקים משלה.

שור3

New member
אתה שקרן כי אמרת שאתה לא שם על....

כך הצהרת בבלוג צאט. ולא ענית על אף שאלה רלוונטית לשלטון החוק . תענה בגלוי - אתה מכיר בסמכות הממשלה והכנסת? אתה מקבל מרות של בית המשפט?

לא זכור לי שהצהרתי על זה.

לא עניתי על אף שאלה רלוונטית כי לא קראתי מה אמרת בכלל. מדי פעם יצא שכן, וגם אז השתדלתי לא להתייחס אליך. אני מעדיף לדבר אל אנשים. על השאלות הטיפשיות האלה עניתי לך במקום אחר כאן בפורום.

שור3

New member
לפני שאתה ממשיך להתלהם

גם אני מג"ד ואני חושב שהם זבלים בוגדים והם למזלנו המיעוט בצבא. מקווה שהקומדיה של ניהול מו"מ אתם תסתיים והם יעופו - שיקימו מחתרת ואז נוכל לטפל בהם כמו שהחוק דורש ומאפשר, קלטת ?

מעורר גיחוך.

מה שהממשלה הזאת עושה עם המדינה שלנו זו הקומדיה הכי גדולה בתולדות ההיסטוריה. פשוט בדיחה, לתת לעם אחר שטח רק בגלל שהוא הרביץ לי. מעולם לא עשו דבר טיפשי שכזה.

מה זה להוציא יהודים מהבית??

צודק בהחלט. אני חושבת שמה ששרון עושה זה רק לטובת הפלשטינאים , הוא לא חושב לרגע על טובתה של המדינה. מה זה להוציא יהודים מהבית בשביחל לתת את ביתם לרוציחם של עמינו ועוד בלי שום תמורה. פשוט לתת להם פרס על זה שהם רצחו לנו אלפי יהודים אגב, זה ייתן להם מוטיבציה להמשיך בטרור כי הם הרי מקבלים על זה פרס לא..?

שור3

New member
להוציא יהודים מהבית........

נשמע נורא, חשבת על מונח אחר נורא לא פחות לשלוח ילדים יהודים למוות ? איך זה בתור צעקה דמגוגית ? אני יהודי ועברתי 6 פעמים דירה כי לא היה לי כסף אז גם אני יהודי שהוציאו אותו מהבית - למה לא היה לי כסף ? כי מישהו בקטיף בנה קומה בעלות של 250 אלף דולר שלקח מכיס משלם המיסים (הצהרת הכתום מאתמול) לציר תמונות זוועה אפשר מכל צד - זה יפתור את הבעיות שלנו כעם ומדינה לא. הווכוח הוא על שלטון החוק, רבונות הכנסת והדמוקרטיה. כל השאר זה בוץ לטיוח המחלוקת.

לא אמרתי דולר.

ואם תסביר לי את הקשר אני אבין. אין פלא שלא משלמים לך בצבא, תראה איזה בנאדם אתה. אתה אפילו לא יודע מי העם שלמענו התגייסת לצבא ומי האויב שמכוון אליך את הרובה. מה חבל, שאבא שלי הוא איש הגון ויש לו עבודה ברוך השם. על זה הויכוח? אוקיי, גם שם אנחנו נותנים את התשובות. עכשיו אתה מכניס דיונים אחרים כדי לצנן את האווירה. אני אשתדל לא לחזור על דבריי ועל דיברי אחרים רק כי אתה לא טרחת לקרוא.

מה הקשר?

אני לא מבינה מה אתה מקשר את זה בכלל.. א' כל... שום איש מגוש קטיף לא לקח כסף מאף אחד כדי לבנות את הבית שלו דבר שני , אני לא דיברתי על הפן הכלכלי.. דיברתי על זה שמוציאים יהודים מהבית שלהם בשביל לתת אותו לא פחות ולא יותר- לערבים שרצחו ועדיין רוצחים לנו את העם!!!

שור3

New member
יצאו מצהל כפי שמגיע לבוגדים בו

חבל שלא דרך מפט שדה ועונש כבד

שור3

New member
הודחו מהצבא כמו סמרטוטים הבוגדים.

חבל שללא משפט צבאי ועונש מתאים

גם את מרטין לותר רצחו בסוף.

זה לא אומר שהוא לא צדק. יום אחד עוד ישבחו את הקצינים האלה ויזכרו אותם כמצילי הדמוקרטיה. כמובן, אחרי ששלטון השמאל המעוות שאוהב לעשות שלום עם רוצחים יוסר מהמדינה הזאת אם בכלל

אני לא צוחק עליך.

אני רציני, אף פעם לא שרתי את זה ולא שמעתי את השיר. אני מאמין לך שמישהו שר אותו, גם זה יכול להיות, אבל זה מוכיח ומזכיר לנו רק דבר אחד: אריק שרון הוא ראש ממשלה לא מוסרי ושקרן.

למעלה