הקריאה על אחריותכם בלבד
XD

בואנה בואנה מה זה?!?!?!?!

I come into this forum for opportunity, er, to לבדוק איפה נגאיין ה100מם שלי ומה זה פה@?@?@!?!!??!?! אני אמרתי או לא אמרתי שטוטי ונגאיין לא ביחד!?!?!?!1 זהו זה, נמאס לי *מוציאה את המסיכת מנוס גראנדה שלה* TANOSHITAAAAAATA KOTOOOOO SUTEKI NAAAAA DEKIGOTOOOOOOOOO SHIAWASEEEEEEEEEEE DDDDDEEEEEEEEESSSSSUUUUUUUUUUU

tuti desu

New member
אבל.. אבל.. הינואי..!

אהבת חיי!! מה?! מה עשיתי, הינואיי שלי...? ;_; אני אעשה הכל, אני אגרום לנגייאן ללבוש חום בשבילך! הכל!! הו, אהובתי ה100ממת~

אבל כבר אמרתי שאתם לא ביחד ><

ואני know שאתה רוצה אותי כי אחרי הכל אני כזאת בלונדינית, אר, ג'ינג'ית מוצלחת ו10000ממץ והורסץ וזה~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ בגלל זה נגאיינ'וש פוצ'י-מוצ'י שלי הוא החברה המאממת שלי, וגם ינאגי ושירוטה ויויה ונאויין וכל הקאסט של טנימו 1 ו-2 ובליצ'מיו וגם נארוטו מיו אפילו שכולם שם זקנים ומכוערים וגם אבניו Q כי זה מחזמר נגאיין ילבש חום כי אני אמרתי לו בספרדית השוטפת והמאממת שלי שיעשה את זה. >< (ואז אייזן בא וישבנו לשתות קפה אבל הספרדית שלו איומה)

tuti desu

New member
הינו-צ'אןןןןן

;_; אבל נגיאן הוא החברה הקנדית ~שלי~!! הלוואי והייתם יכולים לפגוש את החברה הקנדית שלי...

קידבו

New member
נאני?

meine japanese ist nicht sehrgut. ^^, חח זה בגרמנית, היפנית שלי לא הכי טובה, חלק הבנתי אבל חלק לא ממש.

uncle urahara

New member
הי-צ'אן~~ ^^;;

הגיע ה...דבר שהזמנת..! ^_____^ (לא היה בצבע שרצית, אבל מצאתי משהו לא פחות טוב!)

יאאא אישתי המאממת DDDDD::

אז הגיע המחבט טניס הרוטט הורוד הפרוותי שהזמנתי? ^_____________^ נגאיינוש, איפה אתה~~~~

tuti desu

New member
נגייאן מת

הוא קיבל בדואר משלוח עצום של בגדים חומים מאיזה מעריצה אלמונית שחתמה בשם "אישתו של נגייאן ושאר הקאסט של הטנימיו והבורימיו"

.............זה הכל שקרים!!!111

שקר וכזב!!!!!! אל תלכלך עלי ככה יא חתיכת פחזנית נפש11111אחדאחד אני אשלח עליך את סמואל ל ג'קסון ><

tuti desu

New member
אה, כן.

הוא טבע בבד חום. כש888 קילו של בד נוחתים עליך זה לא בריא

אבל זה היה עור שועל אותנטי ;__;

(אני עדיין לא מבינה איך קיובי לא שם לב עדיין שנעלמו לו חמישה זנבות במסתוריות >>)

tuti desu

New member
רוצחת. רוצחת!~~~!!!!!!

אני לא מאמין עלייך ;_; ואני חשבתי שאת אדם טוב. עם כל כך הרבה חיבה ואהבה..

למעלה