הקשב השלישי - פגישת זכירה ומיקוד

nivinivini

New member
ענייני הקשב, לפחות לפי הנסיון

שצברתי בינתיים, לא ממוקמים אחד מעל השני. הם נמצאים במקביל. אנחנו בדרך כלל קופצים מאחד לשני, אז העניין האמיתי זה לדעת להתקבע עליהם, ובאותו זמן לא להיבלע בתוכם. זה לא משימה בלתי אפשרית.

nivinivini

New member
ובכל מקרה. כל עוד אנחנו "בחיים" רק

נזכה להציץ בקשב השלישי. נבקר שם במאה אחוז רק במוות.

נ ו ל י ה

New member
גם במקביל, וגם אחד מעל השני..

כל שלושת סוג הקשב הידועים לנו מספריו של קרלוס, מסודרים גם בצורה לינארית, וגם במקביל. אנחנו נמצאים כרגע בקשב הראשון, מתרגלים את הקשב השני, ולאחר שנים של מאמץ בקשב השני, יכול להיות שנגיע לשלישי. וזהו ענין הלינאריות, ורק לאחר שהגענו אל הקשב השלישי, כל שלושת סוגי הקשב, קיימים עבורנו במקביל.

nivinivini

New member
טוב מתנצל שדיברתי קצת בסמלים זאת

השעה. בוא נדבר תכלס. אני מרגיש את המוות, ולא בקטע דיכאוני-התאבדותי. יודע טוב שהאקשן האמיתי יתחיל כשאומר לעצמי: זהו עוזבים את האשלייה הזאת ועוברים הלאה באמת בלי משחקים יותר. האם כרגע, ממש עכשיו אני מוכן לזה. לא. עדיין לא. רוצה עוד קצת מהעולם הזה. נראה לי גם אתה מרגיש את זה בכל תא שלך? לא? יומרני מדי? לא. לינארי? גם לא. אתה לא חייב לעבור בקשב השני כדי לפתח את המודעות האמיתית למוות.

פרסומת סמוייה

לקשב השני ? הקשיבו הקשיבו רק היום, לקוחות ששידרגו את עצמם לקשב השני יוכלו לזכות בטיסה חינם לקשב השלישי. עד תום המבצע, או המוות.

יומרנות

במקרה הזה אולי זה יומרני עבור מישהו לחשוב שהוא יצליח, אבל נראה לי שאם מישהו הולך לפגישה כזאת בלי להעלות על דעתו את הרעיון המופרך שיש לו סיכוי כלשהו (בהנחה שזה בכלל קיים, כאמור, מה שמאוד בלתי סביר), אז זה לא יומרני מצדו בהכרח. אבל, כמובן, "יומרני" זאת לא בעיה שלי. אין לי שום בעיה, אישית, שיגיע לפגישה הזאת מישהו עם יומרות כאלה או אחרות. אתה יכול להיות כמה יומרני שאתה רוצה ובכל זאת להיות בפגישה הזאת, מבחינתי. לא שאני מחליט, כמובן...

נ ו ל י ה

New member
ושלא תבין אותי לא נכון, בן....

אני אישית לא הייתי מתנגד לפגישה שכזאת, שאני בטוח שהיא תהייה פוריה מאוד. רק מה, לדעתי זה יומרני מדי לציין מטרות בדרך לקשב השלישי, מה עוד שאתה כותב בהודעה שלך שאתה לא יודע אם הקשב הזה בכלל קיים.

אין לי בעיה להבין אותך לא נכון.

נראה לך שהקשב השלישי קיים?
זה נראה לי די מופרך, כל הרעיון הזה.

נ ו ל י ה

New member
תפסיק לנסות עלי את המאמין לא מאמין

שלך. מה, הפרום הזה מהוה עבורך מעבדה לניסויים? קרלוס כבר האכיל אותנו את זה מספיק; אתה לא חושב כך?

נ ו ל י ה

New member
כי הוא מנסה עלי את הקטע...

להאמין בלי להאמין של דון חואן כבר מהרגע הראשון.

מה יותר חשוב לך

(א) להבהיר "לו" ש"עלית עליו" (אתה נפלא נוליה, הערצה) (ב) להבהיר "לו" ש"הוא" שקוף (אתה פושט בן, זלזול) (ג) להבהיר "להם" שכבר אי אפשר לעבוד "עליך" (תראי שירהת, למדתי לזהות ייקוש!, ואו) (ד) להבהיר "לך" שעובדים עליך (תיזהר נוליה, פחים בדרך!) (ה) כל התשובות לא נכונות? (שתקי, אחת בדרך) תודה על תשומת לבך אחת בדרך

נ ו ל י ה

New member
מאי נפקא מינה.

פשוט בכל תגובה שלו להודעה שלי הוא עושה את זה, ואני לא מבין למה. (תמשיכי, אחת בדרך) ותודה על תשומת הלב.

מלא סתירות כרימון...

קרא שוב את התשובה שנתת לי, וקרא שוב את התגובה שלך לבן. אם אתה לא מבין למה, מדוע אינך שואל? מדוע אתה מתקיף? אם אתה לא מתקיף, מדוע אתה תוקפני? ועדיין לא ענית לשאלה שלי, מה (יותר) חשוב לך? ועדיין תודה על תשומת לבך אחת בדרך

נ ו ל י ה

New member
../images/Emo13.gif התשובה לכל זה...

אחת היקרה. התשובה לכל שאלותייך נמצאת בתוך אחת ההודעות שכתבתי כאן בפורום, ואפילו הספיקו כבר למחזר אותה. כתבתי בהודעה, שאני אדם, גם ישר וגם ישיר. יושר והגינות זו הדרך שלי, ואני מצפה שגם אחרים יהיו ישרים והוגנים איתי. מעולם לא כתבתי הודעה תוקפנית סתם כך, לא כאן בפורום הזה, ולא בפורומים אחרים בהם אני משתתף, או השתתפתי. עכשיו בקשר לשאלה, "למה התוקפנות הזאת?" כי זה חלק מהאופי המחורבן שלי שעדיין לא התגברתי עליו. בקשר לאדון 'בן טל-שחר' היקר, שאני מוקיר ומכבד אותו ואת מעשיו: עוד לא קיבלתי תשובה ממנו, ואני עדיין מצפה לתשובה. בקשר לשאלה למה: אני בעצמי לא יודע, ואני אומר את זה בשיא ההגינות והיושר.

לא שאני מנסה לחנך אותך

(אז מה בעצם אני כן מנסה? להאיר בפנס על משהו, שאולי אני לא הבנתי...) איך אתה מצפה לקבל תשובה מאדון בן טל שחר היקר אם עדיין לא שאלת אותו את השאלה? סתם משהו שמשך את תשומת ליבי אחת בדרך

נ ו ל י ה

New member
לאחת היקרה מכל...

תמשיכי להאיר בפנסך, את מגלה אצלי צדדים אפלים שאפילו אני לא ידעתי על קיומם. בקשר לשאלה: ("מה, הפרום הזה מהוה עבורך מעבדה לניסויים? קרלוס כבר האכיל אותנו את זה מספיק; אתה לא חושב כך?") אלה הן שאלותיי ואני מצפה לתגובה עליהן.

למעלה