הקשיבו הקשיבו כל בני ישראל!

Metal_F

New member
ילדונת..

ברוח ההכרות..אולי תספרי איזה בלאק ודת´ מטאל את שומעת? להקות וכאלה..

Mooa-Numi

New member
אוו השרשור הלא שימושי!

אז ככה. אני מיכל, אני בת אוטוטו 15 (קטנה וגאה
) וגרה באיזה חור ליד נתניה. מממ... אני מושלמת (נרקיסיזם לשלטון) ואר... וול, אני שונאת לתאר את עצמי, בכלל. "היה עצמך!" "חיה ותן לחיות!" שונאת את אלה.... "תהיה עצמך ותקנה בקסטרו כי זה מאגניב!" זיוף, איכסה. מכה אפורה זה שיר שולט, וגם כל החברה (איכשהו אני כל הזמן שרה אותו "החוק היבש לא בוכה אף פעם..." משומה
). ובכלל... פלוגות הצער של אביב גפן. שיר טובבב! (לא שיר, קטע אינסטרומלי או איך שלא אומרים את זה אבל בואו אל נכנס לדקויות). אני מתהההה על סרטים! אז זה בעיה
אני גם מהחסרי חיים האלה שקמים ב3 בלילה לראות אוסקר
o_O רוק ישראלי/שקט מלודי... רד הוט-כאלה... וואי נכון לאנתוני קידיס יש קול מדהים? (מצטערת על הביטוי הפרחי) צבע... שחור, או אפור, או כחול... צבעים קודרים כאלה של חורף! מתה על חורף
עונה מדהימה.... גדי לשלטון (אבל רק הדצמברים!) וול... כמו שקלטתם עד עכשיו אני נורא אוהבת לדבר (וסליחה מראש), ואני מדברת ממש מהר ובבליעה. אני גם די צינית (סרקיזם
), ואר... טוב זה די הערה מוזרה אבל אני שונאת אנשים רעים. עזבו, אח תנסו להבין אפילו. מסר? כן תודה, אתם מוזמנים להציף אותי במסרי הערצה (האאאאאאאאאאאאא
לא
). מממ... גבות משולשות זה רע. אפילו שלי יש כאלו
ואה... אני חושבת שהמשחת שיניים שלי זה לבן ואר... סגול? מוזר, לא אוהבת סגול. גמרתי.

KoKolita

New member
מממ אני!!../images/Emo39.gif

שונאת שרשורים כאלה אבל אני יעשה כמיטב יכולתי...
סיוון
16 <מאתמול חיחי>
כרמיאל אי שם בצפון...
מממ תחביבים... ממממ לשמוע מוזיקה
בלע זה פלצני.. אני גם מדריכה בתנועת נוער עירונית של כרמיאל..... אמממ אמממ אני אוהבת לטייל
ולאכול..
אייציקיו שלי- 92918818
"אם מתים עדיף למות בסתיו"
שירים של מוניקה- 180, סאן חוזה, איש קש.... ממממ לא יודעת זה משתנה כל הזמן!
פאקקק השיר הכי אהוב עליי..???! זה קשההההה.... אין לי שמץ!!!
סרט אהוב.... ממ "אחי איפה אתה" זה סרט גאוני... גם "guinevere", ואממ סרטים כמו שיער,The Rocky Horror Picture Show, צוללת צהובה וכו´.
ממ מוזיקה- רוק ישראלי (אביב, ברי, פורטיס, קספר, היהודים,המכשפות, אינפקציה, ארקדי ונטאשה,משינה, שייגעצ ומוניקה אופקורס!!), חוץ מזה גם אממ ביטלס, פינק פלויד, דרים ת´יאטר... לא יודעת אין לי כוח לפרט יותר חח!
צבע.. אממ שחור נראה לי.. ואדום..
מאזניים!
ממ אני מכורה לאקמול, אני מכשפה בסתר, ויש לי פוביה מליצנים...
מסר מממממ.... תהיו חופשיים.
וירוק שקוף כזה...

*GormE*

New member
טוב..

אני מתה על מוניקה סקס וזה באמת ייחודי כי אני ממש לא מתחברת לרוק ישראלי מוניקה סקס הם ללא ספק ההשראה שלי להרבה דברים שם: EB מאיזור השרון מציירת קומיקס ולומדת מתמטיקה כרגע תכונה- פרפקציוניזם (אני גם גאה וגם מתביישת בזה) אימייל: [email protected] ציטוט- שתי פיתות זה יותר מלחם שירים אהובים: karmacima\massive attack; cool scene\the dandy warhols; xxx aa\peaches סרט- פארינלי מוזיקה- טכנו\בריטפופ צבע-סגול מזל-טלה מסר לאומה- נשים הן טיפשות, תרביצו להן משהו עלי- אני לא אישה, אני ברווז! צבע מברשת שיניים- ורוד זוהר

casperit

New member
אניייייי!

שם: יעל או קספרית מה שבא לכם. גיל: 14 ושבעה חודשים ושבועיים פחות יומיים שהם 12 ימים. מקום מגורים: חיפה (למה מוניקה לא מופיעים שם?) תחביבים: לגלוש בפורומים של תפוז, לראות טלויזיה, לשמוע מוזיקה (שהיא בעיקר ד"ר קספר,מוניקה סקס, אבטיפוס והשיר i´ll never fall in love again). הכי אוהבת בעצמי: אה... שאני יודעת מה אני אוהבת ולא אוהבת דברים בגלל שאחרים אוהבים אותם. איסי:116295850 ציטוט נבחר: "אם אני מרגיש עצוב והכל כבר לא חשוב אז אשיר תשיר שלי" "כי הגעתי לכאן לבד אני לא צריך פה אף אחד כי לי תמיד יהיה אותי". לקוח מהשיר שלי-מופע הארנבות של ד"ר קספר-הו הו-1995. (השנה בה יצאו גם פצעים ונשיקות ומה החזאי מבין). שיר אהוב של מוניקה: אני יודע. אח"כ הפוך בשמש וסאן חוזה. ואח"כ פרפר. השיר האהוב עלי ביותר:השיר שלי של הלהקה שלי- מופע הארנבות של ד"ר קספר. סרט אהוב ביותר- אני והחבר´ה\get over it אבל יותר אני והחבר´ה. (stand by me). מוזיקה שאני שומעת בעיקר- שאלה טיפשית למי שמכיר אותי. רוק ישראלי. צבע-אהההה לא יודעת, כחול, צכלץ? מזל-דגים. משהו שאני רוצה שתדעו עלי- אני מעריצה ואובססיבית קשות את הלהקה מופע הארנבות של ד"ר קספר. ואני נורא אובססיבית. מסר- מופע הארנבות של ד"ר קספר ז"ל שולטים? צבע מברשת השיניים שלכם- ירוק נדמה לי, מה שאימא מביאה לי...

The Mad Hatter

New member
מזל"ט על הפורום! :)

שם: ליאת
עיר: רמת גן
תחביבים: אההה...הייתם רוצים שאני אפרט? :/ כל הדברים הרגילים...
איציק: 102356323
שיר אהוב של מוניקה: רקוויאם לבלונדינית. ופרפר. וכל החברה. ו...לוידעת...:)
ציטוט נבחר: בכרטיס האישי...>_<
סרט: כל המונטי פייתונים למיניהם *-*
מוזיקה: רוק (היית יכולה להיות יותר כללית? P:) וג´אז.
צבע: ארמ...שחור וירוק...?
מזל: אריה >_<
צבע מברשת שיניים: צהובה. זה מה שקורה כשצריכים מברשת בשביל טבעות. אף אחד לא מקורי מספיק...:///

DeZaVu Master

New member
זה אני

אני אקסל בן 14 מראשון אני מנגן בגיטרה רוק-מטאל...שומע רוק מטאל שירים הכי טובים של מוניקה - אמממ נראה לי שמכה אפורה וכל החבר´ה. השירים הכי טובים - Guns n roses - november rain ושל מגהדת´ holy wars.

Superunknown1

New member
אני חדש!

#שחר בן-ישי #בן 14. #זכרון יעקב.. זה איפהשוא בישראל
#אני.. לשמוע מוזיקה, לקרוא, לשוטט באינטרנט... קולה ענבים זה לא בריא. #הה... תכונה? בעצמי? # ICQ: 139153780 EMAIL: [email protected] #ציטוט? של מוניקה? איכס. נו: "זיין אותה! זיין אותה כאילו אין מחר!" [פרידמן] "אל תרקוד עם השטן. הוא לא ישתנה בשבילך, הוא ישנה אותך" [8מ"מ] # אני לא חולה על מוניקה סקס.. אם כבר אז 180, והשיר הזה... "אתה למטה מתרוצץ ומנסה לתפוס אותי.." #נו.. יש מלא. קשה לבחור אחד
# 8מ"מ, גו, 10 דברים שאני הכי שונאת אצלך. #סגנונות: emo, indie rock, alternative rock, math rock, new metal, post grunge #שחור, סגול כהה. #דגים. # עדיף שלא...... #אומה? ככה קוראים לכל המוטציות שיושבות שם בכנסת, מחפשות למוות תירוץ? #ירוק... נדמה לי.

power play

New member
עוד אחד..

שם:אור (מה אני אעשה נו) גיל:18 מתגורר בצפון (אל תגידו גר\ה! זה לא נכון!) בזמני הפנוי: אני מנהל פורום, עוסק בספורט, נגינה,מוזיקה ועוד כל מיני שטויות כאלה של אנשים.. התכונה שאני הכי אוהב אצלי:אממ יודע לדבר כמו דונאלד דאק? באמת שאין לי מה להגיד. אימייל והשאר זה בכרטיס. ציטוט נבחר: לבנים-אף פעם אל תשתינו נגד כיוון הרוח לבנות-אף פעם אל תלכו עם שיער פזור קרוב מדי למאוור שיר או שניים:הר של בייגלך,הסיפור המת עוד שיר:radiohead-lucky צבע-אדום מזל אריה ואני כבר מכיר עוד כמה מפה כי כולנו מפורום המעריצים של רדיוהד. מסר לאומה:אם כל אחד יביא לי שקל העולם יראה יותר טוב (בעיניי לפחות). זהו לא?

למעלה