הקשיבו הקשיבו כל בני ישראל...

הקשיבו הקשיבו כל בני ישראל...

יו יו גוז ליסן טוב מיי סטייל כן זהו השיר שהפיל את ה"מוטל" אז קודם כל מה המצב?! ואל תגידו לי ש-הכול זהב אז איך החיים !? הם יפים!? אני שמחה כי זה לא לנצחים רק מהפריסטייל שלי אתה נופל אז יאללה קום ותעזר במקל ובמקל-אל תזלזל אז יאללה עוף לי מהעיינים-לפחות תשתדל תשתדל-קום והתהלך בארץ בתרמיל ובמקל ולך תזי** את כל בנות ישראל תסתיר את הפרצוף כי הוא כמו עכבר מעוך אז לא נורא תגיד -"יש לי לב זהב" תורידי תבגדים אני אדפוק אותך עכשיו לא אכפת לך מבהקאם לא אכפת'ך מכולם כי אתה שחור דופק פה את כולם אני לא עוברת בירוק אז אל תתנהג כמו תינוק נותנים לך רימדיה אתה מאושר תבין אנחנו כבר ילדים-זה כבר נגמר אז יאללה גוזי כבר תתבגר ועשה לי טובה-כמה שיותר מהר ותפסיק לדחוף ת'בול עץ בתחת כי אם לא-אותך אני רוצחת אז זהו לעכשיו כן זהו המצב מעיין היא השולטת ואתה הוא הנשלט... גו גו גו גו גו גו...

טידידידי טידידידי

חחחח מעיינההההההההההההה הבאת אותה בפריסטולללללל פחחחח ועם עזרה של מי?!?!?! שלייייייי :) יאללה צדיקים שליייייייי השם ישמור אתכםםםם!!!! ואל תשכחו- יחי המלך המשיחחחחחחחחחחחח!!!

חחחחחח אורטל...

בואנה י'שחורה את תמיד נדפקת יש לך מזל שאיתך אני מדברת סתם מותק אני צוחקת את האחת והיחידה ולא אחרת! חולה עלייך! טידידידי טידידידידי

gazimooz

New member
מה זה?! יו יו יו!

כאן יויו גוזי מדבר! תזמינו לי שתיים רמדיה ומהר! תראו מי מדברת! מנסה אותי לקטול! בואנה יא עושה ציפורניים לחרגול! את מעריצה את החדר של חני! את בראש העמותה להציל את באגס באני! שהיית קטנה אכלת מרק עם הידיים! אבל עכשיו עם הרגליים? עוזרת לזקנות לעבור תכביש ממש חמודה רק חבל שאחרי זה את שודדת להן את הפאה! אבל אני חייב להודות שאת ממש חכמה! לחפוף תראש עם קולה זאת ממש המצאה! עזבי אני לא רוצה לדבר על מעשיך הנוראים! אוספת טושים זוהרים? יו יו! גוזי כאן וגוזי בלאגאןןןןןןןןןןןן

טידידידי טידידידי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גזיייייייי אחשליייייייייי כפרות אתה חזקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!

spin היחיד

New member
יפה מאוד..

התחילו פה לרפרפ הא? _______________________________ הביט שלכם משתולל תזכרו בלי לקלל היפ הופ זה בדם הרבה זמן בלי טיחי קסאם עכשיו להרגיע כי הגדול מכולם ספין הגיע הביטים שלי את כולם מפתיע _______________________________ גמני יודע שלא תחשבו!

MaTaN BALBOA

New member
כן ועוד משתתף

עכשיו דממההההה - רינה ישנה כל כך שהיא צריכה לשים עלייה שמיכה נתחיל את השיר מהתחלה יו יו יו יו .. מיני אגוזי הוא כזה מתרגוזי ומעיינית מסתכלת דרך העיינית נגמרו לי המילים אין יותר דיבורים כן זה לא חרוז במיוחד לא מהאתר תפוז אז יאללה ביי נדבר

carmit4

New member
וואצ אפ יא ניגרס

יו יו יו מה זה פה אנשים חושבים עצמם לאלוהים אל תשחקו אותה חכמים כולה פריסטייל יא פושעים יאללה לכו תאכלו עוגות תלמדו מה זה לפרוץ לחנויות יו יו חולים בדם תראו איך הסבא נרדם מעיין הכלה אין לי מה להוסיף וגזי עכשיו שוב איתכם מציף עשיתם לסבא המסכן ת'מוות יא פיפל ליסן טו דה ראביט אז תזכרו תמיד אחים שלי שוקו עם סחוג זה הכי כלי! Carmit. Gone.

הלווו סונדיםםםםםםם

בואנה יש דברים נסתרים כמו שכרמיתה טובה בפריסטליירים בואנה אחותי את כזה כלה לא ממש כמוני אני כזאת אלה סתם צוחקת מותק יש לך חוש הומור לך תתקעי עם מתן באיזה בור תצחיקו תקירות ותפילו לבנות את עצמי אני מדגדגת ואחר כך רק צוחקת אז כמה רעש אתם עושים לכו תפליצו במים רותחים ריספקט ריספקט!!!

MaTaN BALBOA

New member
יו יו ליסטן טו מיייייי

אם אני נתקע בבור אז יש לי חור
אז מעיינית תפסיקי לבלבל בעיינית לפני שתקבלי איזה חודרנית לביצית השמאלית כי לפעמים אני לא נחמד כן זה קורה בצד כשאותי מעצבנים לא מעניינים הדברים ! אז תהיו לי נחמדים ולא - תקבלו בביצים! ועכשיו קטע של כוורת חיחיחי זה הוא מאיררר וזה אלוןןן שהגיעו מארצות הבריתתת אז נרים כו סית של מיםםם

carmit4

New member
איי דונט טינק סו

מה נראה לך פה זה שוק? לכי תעלי על כסא תצעקי ג'וק נראה לך שאת טובה יותר אבל חכי תראי מי שמדבר את אוכלת סרטים אחותי לג'ונגל אפילו לא יקחו אותי תיתקעי את בבור של עצמך ותחכי למשיח עם כלב נושך מה קרה קפאו לך הרגליים? לא נורא חכי למחרתיים סתם אחותי אותך אני אוהבת אבל אותי יותר כי את לי אויבת נראה לך? מה את לוקחת רציני סתם הכרתי איזה אחמד חובבני אום כולתום אכלה ת'סחוג אז לשוקו לא נשאר זוג אז תני לי בראש יא כלה עם מחוש !! הפרה שולטת !! יא יא מאן!!

Sexit may19

New member
זה כבר מוגזם! הראפ השתלט על העולם!

זו כבר פשוט בעיה-המוזיקה הזאת פשוט נוראה! ראפ זו פשוט מנגינה וחרוזים-שלא תמיד כ"כ מתאימים :/ המוזיקה הזאת גורמת לי לתופעות לוואי אז מתי תפסיקו עם זה? דיייייייייייייייייייייייייי!!!!! אז אסכם במילה אחת ומקווה שתקלטו-ס ת ב ו!

Braddock

New member
Rap Is Crap

I like country music I love country girls I like Willie Nelson And don't forget about Merele There's only one thing that I hate, Cause it's a bunch of crap IIIIIIII hate rap I like nascar racing Richard Petty's still the king Yeah, they call me a red neck, But you know that's a beautiful thing There's only one thing that I hate, Cause it's a bunch of crap IIIIIIII hate rap There's only one thing that I hate, Cause it's a bunch of crap IIIIIIII hate rap There's only one thing that I hate, Cause it's a bunch of crap IIIIIIII hate rap Raaaaaaaaaaaap is crap Raaaaaaaaaaaap is crap

למעלה