הקשיבו הקשיבו כל בני ישראל...

nemasys

New member
הראפ מתחיל ואני ביצה מטיל

שמתי שמיטה שלך פצצה אבל שכחתי את הפתיל לוקח שוכח סולח או רוצח אין כמוני אני כמו שמן רותח ראפ ראפ ראפ זה טוב כוס אמא שלהם יש לי בבנק חוב ראפ ראפ ראפ זה טוב יצא לי חצ'קון בצבע צהוב אז אני בא מהצללים ומאכיל את היונים מקפיץ את הכדור ובועט לשחקים נגמר לי הלחם היבש אבל את זה לא מבינים אינעל העולם הם מנקרים לי תביצים ראפ ראפ ראפ זה טוב הוא לא יודע אבל הוא מכוער זה גידי גוב ראפ ראפ ראפ זה טוב במעגל נחוג וגם נסוב אז האכלתי תיונים ואני מחזיר תמזומנים מתי אני אגיע להודו אלוהים גברת פלפלת היא דווק אישה נחמדה איתה ועם כפינה הייתי מביא פרטייה ראפ ראפ ראפ זה טוב עוד רוח אני מעלה באוב ראפ ראפ ראפ זה טוב הולך לקרוא עוד פרק באיוב יו יו יו אני פריסטייל ישר לפנים אני , אני משוגע אנייייייייייי

nemasys

New member
פריסטייללללללל ../images/Emo18.gif

אוצ, קלאפ, אוצ אוצ, קלאפ.... מעיין את מלכה, גזי אתה כלי, מוש אתה תותח אבל עכשיו זה תורי, לא מתיימר להיות אם סי או משהו כזה, אכלתי היום ארבע שניצלים ואני עדיין רזה, יושב מול המחשב נדפק לי כול הלו"ז, שהחיים יעברו לפני עיני אני יראה ת'לוגו של תפוז, למי שלא ידע למוש היה חצ'קון על העכוז, ובנימה זו אני חושב שכדי שאני יזוז. יו יו יו!!!! כאפה לפרצוף!!!!!

../images/Emo123.gifהקרב הזה שלי../images/Emo123.gif

הקטע הזה מוקדש לכם באהבה הקאתי מהמילים שלכם והן לא שוות תגובה 24/7 מוכנה להתקפה מי בא?מי בא? נגד סונגי השווה? קחו לכם סידור תתחילו להתפלל נאמר כולם אמן שישמור אתכם האל אין כמוני, הראפרית מס' 1 בישראל. כולם מצייתים לי ועומדים בשורה אני חודרת ויוצרת מהפכה,אשליה. טוב תראו אתכם אני עומדת להשפיל זה לא קטע חדש אז תתרכזו טוב בצליל. מוציאה וזורקת משפטים מהשרוול לא מתחשבת בצנזורה וגם לא בגבול המילים יורדות מהר כמו מבול. מנו סולחת ואתכם לא מורחת עומדת מאחורי כל מילה ובחיים לא בורחת במלחמה מילולית אני בלתי מנוצחת נכון אני יודעת הרמה שלי גבוהה להבנה אצלי הייתרון אנשים, היא השליטה פותחת את הפה ויוצאים לי שירים משאירה אנשים, עם פה פתוח המומים המטרה שלי מושגת כשאני זורקת מילים אבל כשאותי מבינים הדימום בא מבפנים. בלי מכות....הבאתם לי חשק לזרוק פריסטייל

gazimooz

New member
יו יו יו הוא חוזר!../images/Emo98.gif

יו יו יו! אז ככה תכינו עצמכם! אני יביא לכם פריסטול!ואני קונה ביצי משק ישר מהלול! אתם מנסים להתעסק איתי ועם מעיין? בואנה השכל שלכם ממש מחורפן! אנחנו אוכלים מתחרים כמו במבה! אנחנו המצאנו את הסיסמא לחסמבה! אנחנו הולכים על גחלים! יותר קוצניים מקוצים של ורדים! שותים טרופית בלי קשית! אוכלים ביסלי בלי שקית! אני ומעיין נותנים לכם בביט! אתם שכחתם עם מי אתם מתעסקים? זה ממש כמו לשחות עם הכרישים! אז יאאלה יאאלה תביאו לנו מקום! כי מי שמתעסק ימצא את עצמו מסובב כמו טילון! יו יו יו חבל לכם על הזמן! אני ומעיין היינו כאן! צוות יו יו הפקות יו!!!!!!!!!!!!!!!

gazimooz

New member
גלעד יא כליייייייייייייי../images/Emo13.gif

ריספקט ריספקט תיזכרו ילדים משחת שיניים זה תחליף לחלב! מה הקשר? בירה גולדסטאר! (חחח חשבתם אני יגיד בירה נשר! תבדקו!)

nemasys

New member
יו יו רוצח אותכם במבטים

לא אוכל פפאייה ומקלף תפוחים אוכל קרמבו עם עטיפה אוכל בלי מים תמנה חמה שוטף תמיד את הכלים כן שמי הוא סאלים יו יו בואו אל הכפר בואו בואו יהיה נהדר בואו בואו אל הכפר אם תצאו מפה את זה נראה כבר משחק דוקים עם קיסמים לבית ספר הלכתי עם תחתונים אני מוכר בשוק רק ענבים תוקע נודים ומשאיר מהם כתמים יו יו וואלק שלג על כפרי יו יו בואו בואו לבקרי נשבע לכם אני לא רק ערבי אבל למה עבאד תמיד מרביץ לי אני עובד לי גם במסעדה מכין פיתות עם "טחינה" ומכין גם קציצה טעים? טעים? אני שואל את האורחים מעניין איך זה טעם של זרעים יו יו בואו למסעדה בואו בואו אארגן לכם הנחה בואו אנשים עליי "הטחינה" וקצת חמוצים אני במיוחד בשבילכם רואה סרטים כחולים מוקדש לכל עובדי המטבח בכל אשר הם שלכם סאלים מהמטבח לשעבר בשיפודי התקווה . .

repose

New member
מלחמהההההההה!!!!!

ONE TWO ONE TWO, WHAT THE FUCK YOU GONNA DO, אני משוגע!!! אוכל גלידה בלי כפית, בלי ציפה על הכרית, הרדמתי את עזית הכלבה הצנחנית, נוסע 55 קמ"ש באיזור עירוני, תזהרו אני משוגע אני!!!! לא עושה SHUT DOWN כדי לסגור את המחשב, ציפורן חודרנית זה דבר מאוד כואב, לא מסתכל שמאל ימין חוצה את הכביש באלכסון, לא לובש שעון, לא שוטף ת'ידיים עם סבון, לא רואה בעיניים לובש גרביים לא מתאימות, קיבלתי מכה בראש נדפקו לי האונות הקדמיות, טוב כבר נהייה מאוחר אני צריך לישון, אמאאאא??? איפה חזי הדובון? פיס אאוט!!!

gazimooz

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יו יו יו וואט יו סיי בוייייי?????????!!!!!!!!!!!

מישהו אמר "עזית"?

come עז יו אר קַוִויאַר על הבאגט שלי קר לך מעיין או שנדלקת על הקורבט שלי? סודי, בלעדי רק תדעי שלא נמאס לי גם בראפ לשכנע'תך לזרוק ת'די וי די
גזימוז, זה ביזבוז להאבק איתי, ברור? מי אתה חושב תקע בביגי ת'כדור? גג פתוח בשלושים קמ"ש בכביש של הטיילת יד אחת עם בירה יד אחת על החיילת איך אני מזיז ת'הגה? מה אתה חושב? ביקרתי את שרון, היא כבר לא תוכל לַשֵב- את בלוג טי וי הפכתי לסדום ועמורה (את גמורה? טוב תנוחי יש לי כאן עוד בחורה) אף סגולה לא השארתי בתולה עשו עלי סידרה "סקס והעז הגדולה" עכשיו רק מחכה ל"טידידי טידידי" של אורטל (מעיין, כבר זרקת ת'די וי די?) פיס אאוט. (למי שאינו דובר את השפה- פיס אאוט משמעותו "פיסה החוצה")

תנו לי בקצב....גו גו גו גו...

גו גו גו גו גו גו תרימו ת'יידים ותתנו לי בכפיים טידידי טידידי טם טם שלק מעיין חזרה היא שוב מכה חזק כל בחורה שרואה את גזי נהיית שמחה עד שהוא מוריד ת'מסכה <חה חה חה> אני וגזי את הפריסטייל נבצע אבל יאללה בואו כולנו נשתגע אז בואו נשכח ת'מריבות נשכח הכול ו"גזי ומעיין השולטים" קראו בקול הזיזו ת'יידים גלגלו את העיינים הריעו ברגליים מחאו כפיים כי מעיין וגזי זה ניסים ונפלאות תהיו איתנו ושכחו מהצרות אבל אל תשכחו לא לקנאות כי גזי תופס את כל הבנות ראו והביטו בנים ובנות אני וגזי רגילים לכפיים ותשועות מוש אחראי למועדון המעריצים בלעדיו אנחנו אבודים הוא נותן לנו בביטים מרים את היידים למרות שהוא שעיר הוא מרגיש כמו ראש (ש)עיר אז תנו לו בכפיים אל תתאמצו למחוא כי הוא אומנם איתנו אבל הוא לא כזה מונרו! <וואט דה פאק?!!?> אז אני אפסיק לי פה כבר שומעת מעריצים רק חסר לי שהם ייכנסו לבתים אז גזי תן בביט וניקח את השרביט!!! גו גו גו גו ריספקט

gazimooz

New member
יו יו יו בשנית!

מה שמעתי רצה פה שמועה שמישהוא רוצה להיתחרות בצוות הא? כאן צוות יו יו מעיין וגוז! ומי שינסה להיתחרות נצעק לו בוז! תרימו את הראש ותנו לנו בביט! ואם לא אנחנו ניכנס בכם עם משאית! כל מילה של מעיין זה חרוז לתפארת! שומעים אותה מפה ועד לכנרת! מעיין פה מרסקת אותכם בכל מילה! ושמישהו רק ינסה לעצור אותה! אז יאאלה אנשים אתם משחקים באש! כל מי שמנסה להיתחרות הוא טיפש!!!! אנחנו שמים חריף על סחוג! ועמבה על הפוג! אז אל תנסו אותנו לעצור! כי הצוות פה מפרק פה כל אחד בתור! צוות יו יו מעיין וגוז! 2004!

aha

one two one two keep it on העז לא הולך לישון מיום ראשון עד שבת, מעיין תודה שבאת וגזימוז היה נחמד אבל תוריד לי מהתחת את היד כן אני יודע שקשה להתאפק אבל תבין שכשתוקעים בך מרפק אומרים "תפסיק" הולך חוזר כמו צביקה פיק זה לא מצחיק פעמיים כבר שיניתי את הניק כי כתבו "תראה חוטיני" גם כשלא שידרתי או שבפרטי כתבו "רק מהניק שלך גמרתי" הולך עם קול רובוטריקי כמו של יהודית נאות זה מחרפן בנות ולעפולה הן באות בשביל הגרעינים שלי קטלני עצבני צוחק על תאונות דרכים ועל סרטן סופני היו לי פרות קדושות אכלתי את כולן ויאללה בלאגן עזבתי את בית ספר כבר בגן חובה (אוי, תמשיכי, את טובה! בחיים לא ראיתי מישהי עד כדי כך רטובה!) אני יותר מהיר מהופה סטופה על ספידים יותר חזק ממר ישראל על סטרואידים לא בא הטידידידי שמאוד רציתי מעיין זרקה ת'דיוידי אז יאללה ג'יגי ג'יגי תגידי גידי את פנויה ביום שישי? אני לא, יש לי משהו אישי אבל חופשי תקני את לוח השנה של העז בסטימצקי shalom של הצ'אט גנבה את כל הסטוק וכלב האסקי (מה לעשות, ל"סטימצקי" אין חרוז אני צריך לזוז מכור בלחץ לתפוז בלוג טי וי כמו בועז שרעבי לבלאדי מרי טוב, תחליפו שיר, (הורדתם ת'חדש של בֵּרי?)

carmit4

New member
וואי וואי אני בהוואי

איזה משפט ישן אלוהים בחיי אל תעלו לי על העצבים מעיין וגזי מה קרה? לא טובי לכם? לכו תאכילו ת'פרה אז יאללה אתם אל תתחילו כי אותנו לא תחפפו, כאילו?! עכשיו נתקעתם בדרך ללא מוצא יאא פרייסטיל זה מה שאני רוצה אז לכו תנענעו ת'ישבן ותקראו לנו שהכל יהיה מוכן ואולי במקום סתם לריב לכו תמצאו לכם איזה תחביב אל תנסו לשחק אותה ואל תקראו לי סתם שרוטה בואנה אם יש לכם אומץ תנסו אמבטיה עם חומץ אותי לא הצלחתם לרצות ואגב- זה לקנא ולא לקנאות

למעלה