הקשר הנסתר בין ברביות והומואים

דוסטו

New member
מעניין מה ההומוסקסואלים

חושבים או מעדיפים: נרכשת או גנטית.

טוב, הומואים לא מקשה אחת

יש בהם פעילים, שיעשו הכל כדי לשכנע את כל העולם שזה מולד ולכן צריך לכבד את זה ולא לנסות לשנות את זה ויש את הארוניסטים והלא-שלמים עם עצמם, שמאמינים שזה לא רק נרכש אלא אפשר לשנות את זה והם הולכים לטיפול פסיכולוגי. ויש עוד כל מיני. אני אישית חושבת, שממש לא משנה מאיפה זה בא, אפילו אם (מה שאף בר דעת לא חושב) האדם קם בבוקר ומחליט שבא לו להיות הומו, זאת זכותו וצריך לכבד את זה, והמקור להומוסקסואליות הוא עניין לאקדמיה ולא לרשות המחוקקת, למשל (שנמנעת מלהשוות זכויות מסוימות בטענה, שאין "לעודד אורח חיים הומוסקסואלי").

דוסטו

New member
זו היתה שאלה "מכשילה"

כי נדמה לי שבכל מקרה, גם ההורה הכי ליברלי, רוצה ילד סטרייט. וכאשר יוכיחו שהומוסקסואליות זו אברציה גנטית, וכאשר נוכל לעשות מפת פגמים גנטיים בשלב של ביצית מופרית ראשונית, אני מאמין שרוב מוחלט של ההורים (לדעתי גם אם הם עצמם הומו-לסביים) יעדיפו את העובר שאינו הומו כשם שיעדיפו שלא יהיה המופילי.

יונית א

New member
בין הדברים המפחידים (אותי)כהורה

לא נמצאת האפשרות שהילד שלי יהיה הומוסקסואל באחת המדרגות העליונות. אני יותר חוששת שיבחר בדרך חיים אלטרנטיבית חשוכה (או מוארת, מצידי אותו דבר), שיבחר לחיות על הר נידח וקירח (ההר, לא הילד) ולמלמל מנטרות כל שהן עד סוף ימיו, ועוד כמה מוטציות אפשריות. אבל תודה שהכנסת לי עוד דאגה שלא חשבתי עליה לרשימת החששות.

דוסטו

New member
יונית, אני מניח שיש העדפות

אבל - דמייני את מה שאינו יותר מד"ב (לא שאני רוצה להיות שותף פעיל בעולם הזה) הביורפואה מגיעה לשלב שבו שאיבת ביציות והפרייתן במעבדה היא רוטינה. הביולוגיה המולקולרית סיימה למפות את הגנום האנושי וזיהתה ואיפיינה את הגנים לאבראציות גנטיות. ניתן לעשות סריקה לכל הביציות המופרות ולקבוע את המטען הגנטי שלהן. לכן אפשר לבחור להמשך "ההריון" (שנעשה מחוץ לרחם, באינקובטור), עובר שלא רק שאינו המופילי, נשא לטרשת נפוצה, לא נושא את הגן לסרטן השד ו/או סרטן המעי הגס אלא גם אינו קצר-רואי וגם אינו הומוסקסואלי. במה את בוחרת? במה בוחרים הורים פוטנציאליים שהם הומוסקסואלים ולסביות?

נו, אז אתה צריך להבין את אלה

שלא נותנים לבנים בובות. אין להם את הידע הדרוש כדי לשלול את הסכנה על הסף, אז הם לא לוקחים צ'אנס...

דוסטו

New member
להבין או לנסות להעביר להם את הידע

אבלצ יש כאלה שמסרבים בכוח ובעקשנות לקלוט את הידע במיוחד אם הוא מועבר ע"ע בשר ודם ולא ע"י איזה יישות וירטואלית עליונה. (ע"ע -אלהים)

יונית א

New member
לי יש ילדים מושלמים גם ככה

אז בעזרת הגנטיקה אוכל אפילו למצוא את הילד היותר מושלם. אלא מה? אני מניחה שהורה הומסקסואל יבחר ילד "דומה" או לפחות לא יעסיק את עצמו בנקודה זו. הורים הרי משתדלים לשכפל את עצמם במידה ניכרת (אחרת איך היו יוצאים לי ילדים מושלמים?) אז סביר להניח שאם נושא הזהות המינית משמעותי להורה- גם יבחר עובר דומה. אבל איזה מזל, אני חושבת שאת הרב- סבתא לא ישתפו בדילמה הזו, ולאור גילי המתקדם יש לי תקווה גדולה שנכדיי עוד יוולדו בדרך הטבע , וכנראה גם ניניי, אז בני ניניי.... טוב, כשזה יגיע אחזור להתלבט בפורום "סבתות לנינים תוהות".

שש שבע

New member
יש לי בן קטן ועדין, פעם קניתי

3 בובות במבצע אחת לכל ילדה, ואחת נשארה, הוא קינא אז נתתי לו את השלישית, קודם כל פירק אותה לחתיכות, אחר כך ניסה להרכיב ממנה משהו אחר, להשתמש בה כמו פטיש... לפעם הבאה קניתי לו דובי. ועד היום הוא חבר נורא טוב שלו. הומואיות זה לא משהו בצעצועים זה בטוח, אולי משהו בסביבה או בגנים, ברבי לא אשמה.

דוסטו

New member
מי שמאמין באלהים ומקיים מצוות

לא יכול להיות הומו. עובדה- הוא מפרק בובות (טוב זה היחס לנשים -נפרק להן את הצורה)

missB

New member
דוסטו

אני לא חושבת שאתה צריך להפגין כזו עוינות או תוקפנות. שש שבע רק אמרה שלדעתה אין קשר בין צעצועים לנטיות הומוסקסואליות. אם מישהו אחר היה אומר את המשפט הזה גם היית תוקף?

דוסטו

New member
מיסB - אני מניח

שהייתי מתאמץ להפגין יותר סבלנות (וסובלנות גם לדעות ימי-בינמיות) ופחות עוינות למישהו/י שכאשר נגמרים לו הטיעונים לא היה מכנה אותי בור ועם הארץ.

יש לי בן

שבנות מאאאאאאאאאאאאוד מעניינות אותו. לא בנים. ובגיל צעיר מאוד (שנתיים כמדומני) אהב מאוד בובות. הוא היה מחבק אותן ומשכיב אותן לידו........

דוסטו

New member
נדמה לי שהתופעה לא מוגבלת

לגיל שנתיים. עם הגיל רק הגודל של הבובה והמבנה שלה משתכללים.

בדיוק!... ../images/Emo9.gif

ויש לי עוד בן - בן 8 - שתמיד "טיפל" מאוד בעדינות בבובות.. עזר לאחותו לסדר אותן, אבל לא ממש שיתף פעולה בעניין הלבוש שלהן.. מקסימום.. הוא היה עוזר לה להפשיט אותן.
כשהיה בן 6 (!) יצא לו להתבונן בציור עירום נשי מסוים ותוך כדי בהייה בו - ציין בפניי שזה הציור הכי יפה שהוא ראה. (יש בו שדיים גדולות במיוחד..) מופתעת מגילוי הלב שלו שאלתי אותו "למה?" והוא אמר ש...זה מזכיר לו שהוא ינק ושהוא נורא מתגעגע לזה וש... חבל שהוא לא יכול לינוק שוב...

למעלה