הראיון השבועי

5ifi

New member
נז'מה!!

חכי, אני אגיע הביתה ואחשוב על משו...(תצליחי לעצור את נשימך עד חמישי בערב?
)

או או *מתלהבת*

אין לי שאלות כל כך כי אני די מכירה אותך לפחות איזה 4-5 שנים טובות
*שוברת את הראש* תסלחי לי אם אני אחשוב על זה ואחזור אליך?

The Ocean Girl

New member
אתם רוצים שאני אבוא אליכם הבית? ../images/Emo2.gif

יאללה עצלנים, תכנסו לפורום סקראים ושאלונים ותדביקו משהו

5ifi

New member
אוי את כל כך הולכת לאכול אותה על זה...../images/Emo123.gif

עכשיו יהיה לך פה רצף שאלות ספונטניות ממני (תרגישי חשובה, את הדבר השני שעשיתי מהרגע שהגעתי הביתה- אחרי פלאפל של יום חמישי,כמובן...) ואאאאאז!!! יגיע תורה של גניבת זכויות היוצרים מפורום סקרים ושאלונים!
יו אר סווו ביונד רידפשיימן נאו, נו וואן'ז גונה קאטצ' יו וון יו פול!!! האהא!!! טוב, הבה נתחילה: שלום!!! מה שלומך? איך קוראים לך,תזכירי לי? בת כמה? את בכלל בת?! (כי נראה לי שלא!!!
) אז לאיזו כיתה את עולה? זה אומר שנשארת שנתיים בגן חובה? או שהקפיצו אותך כיתה? או שאת סתם נורמלית????
מרתק
אז...אמממ.... טוב, צבע אהוב? בעצם נפרגן לך- חמישה צבעים אהובים? וצבע שאת מקיאה רק מלדמיין אותו? [ורדורודורוד
] חנות שאת ממש אוהבת? של מה היא? אעעע... חמישה סרטים מומלצים: חמישה שלא!: חמישה ספרים מומלצים: חמישה שלא!!: חמש להקות מומלצות: (מכ"ר לא נחשב, וגם לא הימ- תעשירי את הידע שלנו!!!) מי הייתה להקת הילדות שלך- שעד היום התפדחת להודות בה?
{שלי שרית חדד- אז תרגישי חופשי...} מה את לובשת ברגע זה ממש? דו יו לייק איט? את אוהבת לקים? באיזה צבע? (או צבעים??? אני מפרגנת, אני...) וצמידים? ברגליים? וטבעות? ברגליים??? ועגילים? (לא, לא ברגליים!)
- שניה...אני חושבת על עוד... טוב- עברנו שלב!!!
level two-זה או זה!!! שחור או לבן? אפור או ורוד?
או
?
או
?
או
?
או
? (חלאס סמיילים...) סדרות או סרטים? טלוויזיה או ספר? מדע בדיוני או רומן רומנטי? מזרחית או ראפ? (גאד, אף אחד משניהם!!!) מטאל או פאנק? הרצל או פינסקר?
- וותרי...(אבל סתם למען הידע הכללי- שניהם!!) יפנים או סינים?
גולני או צנחנים?
(כן, סמיילים הם מקור השראה נהדר...
) גאנז'נ'רוזס או אירוסמית'? פאניק או פו"ב? שירי או נינט? סקעת או מויאל? מרינה או בועז? ליבי או ישראל? (ליבי!ליבי!ליבי!ליבי!) וילה או באם? לינדה או בורטון? מיג'ה או גאס? רייזורבלייד רומנס או לאב מטאל? יום או לילה? ים או בריכה? ללכת מכות או לסרוג גרביים? לישון או לרוץ? נראה לי שזה לא ישלח את הכל אז אני אעצור כאן- חכי חכי- עוד יבוא המשך!!!

The Ocean Girl

New member
יאי! בדיוק ריעננתי את תפוז ושלחת לי!../images/Emo3.gif

אבל למה עשית אייקונים? עכשי ואני צריכה להעתיק את האייקונים
מה שלומך? אחלה בחלה!
איך קוראים לך,תזכירי לי? דנה
בת כמה? 14 את בכלל בת?! (כי נראה לי שלא!!! )
אז לאיזו כיתה את עולה? אני עולה לי' ועכשיו אני בט'
זה אומר שנשארת שנתיים בגן חובה? נראה לי חח או שהקפיצו אותך כיתה? לא..
או שאת סתם נורמלית???? נורמלית?
מרתק אכן
אז...אמממ.... נממ? טוב, צבע אהוב? בעצם נפרגן לך- חמישה צבעים אהובים? אוו! צהוב,סגול,שחור,ירוק,אדום ו.. כחול
וצבע שאת מקיאה רק מלדמיין אותו? [ורדורודורוד] אתה הוורוד הנוצץ
חנות שאת ממש אוהבת? של מה היא? אממ לא יודעת
עוגות?
אעעע... חמישה סרטים מומלצים:אוו1 אבק כוכבים,איילנד,50 דייטים ראשונים, רובין הוד, גברים בגאטקס (או איך שלא רושמים) והנסיכה הקסומה
חמישה שלא!:החייזרים באים החייזרים באים
זה עולה על 10! ממש לא ממולץ!
חמישה ספרים מומלצים: את כל הספרים של הבלגראיד והמלוריאן (זה נחשב 1 כי יש עוד
) מלחמת האלים, כל הספרים של תשעה נסיכים לאמבר,ממקומאחר ושולית הצל
חמישה שלא!!: בלאכס, כל הספרים של חרות לקראת הבגרות ואלה.. בלאכסי בלאכסי! (וואי דידי, נזכרתי ברגעים שלנו עם הספר
) ואת הנערה מהמרפסת ממול או משהו כזה.. חמש להקות מומלצות: (מכ"ר לא נחשב, וגם לא הימ- תעשירי את הידע שלנו!!!)sonata arctica, gun n' roses' וויזין טמפטיישן (אין לי מושג איך רושמים באנגלית
) staind,וקרח 9
מי הייתה להקת הילדות שלך- שעד היום התפדחת להודות בה? {שלי שרית חדד- אז תרגישי חופשי...} באקסטירז בויז
אבל אני לא מתפדחת בהם
דרך אגב, מי שעוד שומעת יש לי פוסטרים וכל מיני שטויות שלהם. אם אתה רוצות אתן מוזמנות להגיב
מה את לובשת ברגע זה ממש? חולצה של ג'רי (מטום וג'ריי
) ומכנס בוקסר כזה אדום.. דו יו לייק איט? no את אוהבת לקים? באיזה צבע? (או צבעים??? אני מפרגנת, אני...) האמת שאני לא כל כך אוהבת, אבל היה לי משעמם שנה שעברה בידיים אז שמתי לי לקים
ואני משתמשת בצהוב, ירוק,כתום,שחור,סגול,חום,אדום,לבן,ורוד (
) ועוד כמה שאני לא זוכרת
וצמידים? יש לי את מה שאחותי הכינה לי ואת מה שאבא שלי קנה לי
ברגליים? רק כשזה מתאים ורואים את זה, את הצמיד שדידי קנתה לי
וטבעות?אין ברגליים??? לא
ועגילים?לא
(לא, לא ברגליים!) XDD - שניה...אני חושבת על עוד... טוב- עברנו שלב!!! level two-זה או זה!!! שחור או לבן? שחור אפור או ורוד? אפור עכשיו אני צריכה להעתיק את האייקונים
או
?
או
?
התמכרתי אליו
או
?
ואם כבר, הבוקס הזה זה לא שוקולד?
או
?
(חלאס סמיילים...) סדרות או סרטים? סדרות טלוויזיה או ספר?טלוויזיה מדע בדיוני או רומן רומנטי? פנטזיה מזרחית או ראפ? (גאד, אף אחד משניהם!!!) כלום כלום! מטאל או פאנק? מטאל
הרצל או פינסקר? - וותרי...(אבל סתם למען הידע הכללי- שניהם!!) מי?
יפנים או סינים? יפנים גולני או צנחנים? צנחנים (כן, סמיילים הם מקור השראה נהדר...) גאנז'נ'רוזס או אירוסמית'? אני לא מכירה את השני חח פאניק או פו"ב? מי? שירי או נינט? ניניט?
סקעת או מויאל? לא יודעת, אני לא שומעת אותם.. מרינה או בועז? מי?
ליבי או ישראל? (ליבי!ליבי!ליבי!ליבי!) רק בגלל שאת רוצה אז את ליבי
אבל מי אלה?
וילה או באם? אני לא מכירה את השמות שלהם
כן תסקלו אותי.. אז את וילה
לינדה או בורטון? שו? מיג'ה או גאס? מה?
רייזורבלייד רומנס או לאב מטאל? אני מכירה רק את לאב מטאל
יום או לילה? לילה
ים או בריכה? ים ללכת מכות או לסרוג גרביים? XDD לישון או לרוץ? לישון חיחי
יש עוד?
בגללך יבשתי ידיד ועכשיו הוא הלך

5ifi

New member
../images/Emo123.gifהמשך נכלולי...

את ביקשת את זה!! אז נמשיך מאיפה שהפסקנו!!! פיצה או ספגטי? פופורן או שוקולד? שוקולד במילוי תות או שוקולד במילוי תפוז? מריר או לבן?
או
? בלונדינים או ג'ינג'ים? ואולי שחורדינים בכלל?
נעליים או סנדלים? מגפיים או נעליים? אולסטאר או ואנס? קסטרו או רנואר? כוכב נולד או אמריקן איידול? על טבעי או הלוחשת לרוחות? מלך האריות או אלאדין? צבי הנינג'ה או צבי הנינג'ה דור ההמשך? מומינים או דרדסים? תנ"ך או היסטוריה? באס או חשמלית? כדורים או סירופ? פינצטה או חוט? אוקיי...אם הגעתי לשאלה הזאת סימן שבאמת נגמרו האופציות... אז... next!!! wellcome to....
level three!!!
ושמו בישראל- האם אי פעם....? -לא אכלת יומיים? -אכלת יותר מדי תוך יומיים? -אכלת את אותו הדבר במשך שבוע או יותר? (כן, אני יודעת שזה קצת מוזר עניין האובססיה אם האוכל, אבל אם היית בת שירות- היית מבינה
) -עברת תאונת דרכים? -ראית תאונת דרכים? -ניצלת מתאונת דרכים? -ראית את המוות פאסינג יו באיי? -kissed your fears goodbye? -הלכת מתוך שינה? -דיברת מתוך שינה? (מה אמרת?מה אמרת?) - חלמת שרודף אחרייך פסיכופט עם גרזן? - חלמת שצומחת לך יד שלישית? -ראש שני? - גלגל חמישי?.?? - היית בחו"ל? - היית ערה כל הלילה? -היית ערה 24 שעות? -יותר? -רצת קילומטר וחצי? -אכלת חבילת שוקולד לגמרי לבד? (אובססיה, אכן כן..) - גרמת לעצמך להקיא אותה? - היית בבאר שבע? (לוידעת..!) - ראית סלב ברחוב וכמו מפגרת רצת והצטלמת איתו והזעקת את כל המשפחה המורחבת? - ישנת על הדשא? - הלכת על המים? - שקלת להמציא דת חדשה ולהחליט שאת הבת של אלוקים? - שקלת לעבור לבודהה? - הלכת עם טוניקה כתומה וזוהרת וגילחת את כל השיער??? -רקדת ברחוב? -או לפחות שרת בקולי קולות? - עשית משו שבחיים לא חשבת שתעשי? - שברת הבטחה? - שברת למישו את הלב? - מישו שבר לך את הלב? - רקדת עד שכאבו לך הרגליים? - שרת עד שנהיית צרודה? - צחקת עד שכאבו לך הלחיים והבטן? - עבדת עם שדיממו לך הידיים? - או לפחות ניסית? - התאכזבת עד דמעות? - התרגשת עד דמעות? - שמחת עד דמעות? - נעצבת עד דמעות? - או לפחות עמדו לך בעיניים? - חרשת על שיר כל כך הרבה פעמים עד ששנאת אותו? - חרשת על שיר עד כדי כך שהשנאת אותו על אחרים? - התפנית בשירותי גברים? - ובתחנה מרכזית ירושלים (איכס, יא מגעילה!!!
) - עלית לקומה העליונה של עזריאלי? - עשית את הסיור? -נתקעת בפקק באיילון? - הלכת לאיבוד והדאגת את כולם עד מוות, כולל את עצמך? - הלכת לאיבוד והדאגת את כולם עד מוות, ולא הבנת ממה כולם נלחצים? - צבעת את השיער? - עשית עגיל בגבה? - עשית קעקוע של הארטגראם על הצוואר? - ישנת 24 שעות? - לא הצלחת להיזכר כמה זה חמש פחות שלוש? - וארבע כפול שמונה? - לא ראית את ההורים שבועיים? - שלוש? -חודש? -וחצי? -שאני אתקשר לאגודה להגנת הילד? טוב, אבי היקר רוצה את המחשב אז...אשוב אח"כ...

The Ocean Girl

New member
יאי ../images/Emo6.gif

פיצה או ספגטי? פיצה!! פופורן או שוקולד? פופקורן!1 שוקולד במילוי תות או שוקולד במילוי תפוז? שוקולד ברנדי
מריר או לבן?מריר
או
?
בלונדינים או ג'ינג'ים? אוו גם וגם
ואולי שחורדינים בכלל?גם
נעליים או סנדלים? נעליים מגפיים או נעליים? מגפיים
אולסטאר או ואנס?אולסטאר
קסטרו או רנואר? רנואר כוכב נולד או אמריקן איידול? לא רואה את שניהם... על טבעי או הלוחשת לרוחות?אוח! גם וגם?
מלך האריות או אלאדין? מלך האריות!
צבי הנינג'ה או צבי הנינג'ה דור ההמשך? צבי הנינגקה, מזה הרסו את הסדרה..
מומינים או דרדסים? הדרדסים! תנ"ך או היסטוריה?תנ"ך באס או חשמלית? חשמלית כדורים או סירופ? איכסה סירופ פינצטה או חוט? פינצטה.. זה כואב חוט
אוקיי...אם הגעתי לשאלה הזאת סימן שבאמת נגמרו האופציות... אז... next!!! wellcome to.... level three!!! ושמו בישראל- יעקב
האם אי פעם....? -לא אכלת יומיים? לא -אכלת יותר מדי תוך יומיים? כן
-אכלת את אותו הדבר במשך שבוע או יותר? לצערי
(כן, אני יודעת שזה קצת מוזר עניין האובססיה אם האוכל, אבל אם היית בת שירות- היית מבינה ) -עברת תאונת דרכים?לא -ראית תאונת דרכים?ראיתי רק את השאריות
-ניצלת מתאונת דרכים? לא הייתי
-ראית את המוות פאסינג יו באיי? לא.. -kissed your fears goodbye? לא.. -הלכת מתוך שינה?אין לי מושג
-דיברת מתוך שינה? (מה אמרת?מה אמרת?) אני בטוחה שדיברתי אבל אין לי מושג מה
- חלמת שרודף אחרייך פסיכופט עם גרזן? לא
- חלמת שצומחת לך יד שלישית? לא
-ראש שני? גם לא
- גלגל חמישי?.?? לא..
- היית בחו"ל?כמובן
- היית ערה כל הלילה? כן
-היית ערה 24 שעות?נראה לי שכן
-יותר?לא יודעת
-רצת קילומטר וחצי? לא -אכלת חבילת שוקולד לגמרי לבד? (אובססיה, אכן כן..) לא
- גרמת לעצמך להקיא אותה? לא חחח - היית בבאר שבע? (לוידעת..!) כן
- ראית סלב ברחוב וכמו מפגרת רצת והצטלמת איתו והזעקת את כל המשפחה המורחבת? XDDDDD לא ראיתי אף פעם סלבס.. אהה כן ראיתי
אבל לא הצטלמתי איתו
- ישנת על הדשא? עם שק"ש
- הלכת על המים? אפשר
- שקלת להמציא דת חדשה ולהחליט שאת הבת של אלוקים? האמת שכן
אחרי שקראתי את הספרים של המצפן המוזהב
חשבתי שיהיה מעניין אם אני אמצע עולם ריק מחיים ואתחיל שם עם עוד מישהו חיים חדשים
- שקלת לעבור לבודהה? לא - הלכת עם טוניקה כתומה וזוהרת וגילחת את כל השיער???
מדדתי פעם אבל לא קניתי
ואני לא מגלחת..
אני לא רוצה זיפים.. -רקדת ברחוב?XDDD -או לפחות שרת בקולי קולות?
- עשית משו שבחיים לא חשבת שתעשי? עשיתי הרבה דברים כאלה
- שברת הבטחה?
- שברת למישו את הלב? לא יודעת.. שברתי למישהו את הלב?
- מישו שבר לך את הלב? אכן
- רקדת עד שכאבו לך הרגליים? לא
- שרת עד שנהיית צרודה? לא
- צחקת עד שכאבו לך הלחיים והבטן? כן
כואב לי כבר עכשיו
כמה אנשים הצחיקו אותי במסנג'ר
- עבדת עם שדיממו לך הידיים?לא
- או לפחות ניסית?גם לא
- התאכזבת עד דמעות? אממ נראה לי
- התרגשת עד דמעות? הרבה
- שמחת עד דמעות? גם הרבה
- נעצבת עד דמעות?כן
- או לפחות עמדו לך בעיניים? גם הרבה
- חרשת על שיר כל כך הרבה פעמים עד ששנאת אותו? לא
- חרשת על שיר עד כדי כך שהשנאת אותו על אחרים? אולי
אני ידועה בחרישה על שירים
- התפנית בשירותי גברים? אולי כשהייתי קטנה
- ובתחנה מרכזית ירושלים (איכס, יא מגעילה!!!) XDDDDDDDDD - עלית לקומה העליונה של עזריאלי? לגג?
- עשית את הסיור?איזה סיור?
יש סיור בעזריאלי?
למה לא אמרו לי?
-נתקעת בפקק באיילון? לא יודעת
- הלכת לאיבוד והדאגת את כולם עד מוות, כולל את עצמך? כשהייתי קטנה
אבל זאת לא אני.. זה ההורים שנאבדו
- הלכת לאיבוד והדאגת את כולם עד מוות, ולא הבנת ממה כולם נלחצים? נראה לי
- צבעת את השיער? לא - עשית עגיל בגבה?לא - עשית קעקוע של הארטגראם על הצוואר?
לא - ישנת 24 שעות?לא
- לא הצלחת להיזכר כמה זה חמש פחות שלוש?
נראה לי שכן
- וארבע כפול שמונה?אני לא זוכרת את לוח הכפל בע"פ
- לא ראית את ההורים שבועיים? אממ לא נראה לי שזה יצא.. - שלוש?שלוש ימים? בטח שלא ראיתי
ואם זה שבועות אז לא
-חודש?לא -וחצי? וחצי שנה?
-שאני אתקשר לאגודה להגנת הילד? אממ יש לך את המספר?

5ifi

New member
אני תוהה אם להמשיך ולשאול שאלות...

אז אני לא ציק יותר ממה שכבר הצקתי ונסיים עם מספר...כלשהו...של שאלות שעניינו אותי: מציירת? רוקדת? שרה? כותבת? מנגנת? על מה למה כמה ואיך? (או סתם תחביב אחר שבא לך לספר עליו...לארג'ית..כבר אמרנו לא?) יש לך כלב? כלבה? חתול/ה? זיקית??? מה השמפו שלך? (אני עושה סקר...!{התחלתי אותו הרגע!}) באיזה פורמוים את משתתפת חוצמזה? איך את לא יודעת מה זה פאניק ופו"ב?- פאניק אט דה דיסקו ופול אאוט בוי! הם כאילו...מוכרים כמו תחת!!! בכולופן, מה שיותר מטריד הוא- למה לעזאזל את לא יודעת מי אלה גאס, מיג'ה, ברטון, לינדה ובאם?! טוב, על באם את יכולה לוותר...אבל עדיין!!! טוב, צפי שיעור בתולדות הימ!!! אחר כך. אממ...מה עוד רציתי לשאול? תשימי תמונה שלך? בשבילי? השקעתי כל כך!!! איפה את גרה, כשחושבים על זה? מאיפה את מכירה את עדי? נמנמנמנמ.... נראה לי שזהו לבינתיים (חכי! שיעור הימ בדרך אלייך!!) אז...את עוד אוהבת אותי אחרי חפירת החפירים הזאת? לילה טוב?

The Ocean Girl

New member
יאי ../images/Emo13.gif

מציירת? קצת רוקדת? לא שרה? מול המחשב?
כותבת? XDD מנגנת? כבר לא על מה למה כמה ואיך? ניגנתי על פסנתר וחליל צד.. וזה היה משעמם אז פרשתי.. (או סתם תחביב אחר שבא לך לספר עליו...לארג'ית..כבר אמרנו לא?)
יש לך כלב? לא כלבה?לא חתול/ה? כן!
זיקית??? לא
מה השמפו שלך? (אני עושה סקר...!{התחלתי אותו הרגע!}) אין לי מושג
באיזה פורמוים את משתתפת חוצמזה?פיות שדונים וכל השאר, חטיבת ביניים, קייל XY ועל טבעי
איך את לא יודעת מה זה פאניק ופו"ב?- פאניק אט דה דיסקו ופול אאוט כי אני לא יודעת.. בוי! הם כאילו...מוכרים כמו תחת!!! בכולופן, מה שיותר מטריד הוא- למה לעזאזל את לא יודעת מי אלה גאס, מיג'ה, ברטון, לינדה ובאם?! כי אני לא יודעת
טוב, על באם את יכולה לוותר...אבל עדיין!!! טוב, צפי שיעור בתולדות הימ!!!
אחר כך. אממ...מה עוד רציתי לשאול? לא יודעת תשימי תמונה שלך? אין לי על המחשב
בשבילי?אני לא אוהבת להצטלם
השקעתי כל כך!!! איפה את גרה, כשחושבים על זה? בצפון
מאיפה את מכירה את עדי? היינו ביחד באותו בית ספר
נמנמנמנמ.... נראה לי שזהו לבינתיים (חכי! שיעור הימ בדרך אלייך!!) אז...את עוד אוהבת אותי אחרי חפירת החפירים הזאת? איך לא?
לילה טוב? כבר צהריים

5ifi

New member
מצטערת לנצל"ש פה אבל...

היי! אני היחידה שמפתחת את השרשור הזה!!! אז ככה: אהמ אהמ!! גלגלו עם העכבר טיפה למטה ושימו לב להודעה האחרונה בשירשור החידה שפתחתי בתחילת השבוע!!! [רמז: רוזי, זה בידיים שלך עכשיו!!!]

linkintrance

New member
=]

כל הכבוד על ההשקעה!!! התמונה של הציור ג"ג הולכת להיות מודפסת וצבועה

5ifi

New member
../images/Emo131.gifשיעור HIM ../images/Emo131.gif

טובתקשיבי! זה לא ייתכן שאת כל כך בורה ולא תכננת ללמוד כלום עד עכשיו! אז הנה,HIM צעירים חסרי מנוח...וילה במרכז, אני מקווה שלפחות אותו זיהית! ואם אני לא טועה, זה לא ברטון שם בצד ימין...אבל גם ככה רואים רק חצי מחצי פרצוף...אז...בקטנה...! המשך יבוא!!!

5ifi

New member
../images/Emo131.gifהמשך!!!../images/Emo131.gif

ככה
נראתה העטיפה של הדיסק הראשון-greatest lovesongs vol.666 בתמונה מופיעים גם חברי הלהקה דאז (ולינדה בלי ראסטות!!) וגם!!! רשימת השירים שנמצאים בו. בכלופן, אנחנו עד עכשיו עושות על הדיסק הזה את החוליה החלשה אז את אמורה להכיר אותו!
וזה ממשיך..וממשיך...!

5ifi

New member
../images/Emo131.gifועוד המשך!!!../images/Emo131.gif

וזאת...
וילה! בחורה שכמותו..עם צללית ורודה... בכולופן, ככה הוא נראה על העטיפה של הדיסק השני שלהם, razorblade romance שהוא- אם את לא שמעת עד עכשיו...- מומלץ מאוד. ביותר. בחום. בחום רב ביותר! בקיצור הוא מקסים והוא כולל הרבה מאוד מהשירים הכי נחרשים של הימ מאז ועד היום כמו: ג'וין מי, ג'וין מי, ג'וין מי...ועוד רבים וטובים...(אני צוחקת..יש שם גם את I love you- המושלם..ואת gone with the sin שזה שיר שאני מצטמררת כל פעם מחדש כשאני שומעת אותו..מאז שהייתי בת 11! ריספקט! וגם רזורקשן ובארי מי דיפ אינסייד שהם אולי שני השירים הכי אבל הכי נסגדים בפורום הזה...וכמובן- right here in my arms! שבזכותו ובזכות כמה מעריצות מופרעות נוצרה הסיסמא:heaven is not there, darling!' שהיא כידוע, מקור השראה וחזון לכולנו.

5ifi

New member
../images/Emo131.gifנחשי מי?../images/Emo131.gif

צודקת. אני פשוט מתה על התמונה הזאת...
היא מקסימה. בכולפן זה DSABH שאותו את בטוח מכירה אחרת איך את חורשת על please don't let it go? הא? ואם לא- לכי תשמעי אותו עכשיו!
-in joy and sorrow!!! אהבתי האחת והיחידה! (טוב, לא ממש האחת והיחידה..אבל גדולה למדי!)

5ifi

New member
../images/Emo131.gifוואו../images/Emo131.gif

זאת תמונה יפה! אף פעם לא שמתי לב לזה! תגדילי אותה!!! מהממת. זאת העטיפה של לאב מטאל שגם הוא...נסגד למדי. פיונרל אוף הארטס באריד אלייב באי לאב דה פאט' סוויט פנדמוניום... כןכן..די נסגד...

5ifi

New member
../images/Emo131.gifבונוס!../images/Emo131.gif

זה פשוט ציור מגניב מדי מכדי להתעלם ממנו..אז הייתי חייבת לשים אותו כאן... הוא כאילו...מהקליפ של פיונרל אוף הארטלס כאילו דא?! אייאייאיי..כמה שזה יפה...

למעלה