הראיון השבועי

5ifi

New member
../images/Emo131.gif../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif../images/Emo131.gif

אני רוצה לישון כבר...ואני עוד צריכה לבשל... בקיצור! יש לי חיבה עמוקה לשיער של וילה בתקופת דארק לייט, הדיסק החמישי שלהם...ובכלל לכל הדיסק הזה... אז מאחר והעטיפה לא כזאת מעניינת החלטתי לשים את וילה עם ציטוט מ'קילינג לונלינס' שמצאתי בDA במקום לשעמם אותך עם העטיפות וזה... איזה חתיך...

5ifi

New member
../images/Emo131.gifיואו!../images/Emo131.gif

מישו הפך את ונוס לכחולה!!! [עכשיו היא מנהלת פורום בתפוז?][NOT!] טוב, זה הדיסק האחרון שלהם שיצא, ואת מכירה אותו וכולנו שמחים ומאושרים... עכשיו, אם את רוצה לדעת באמת על הלהקה יש לך המון דברים בטאגליינס...בעיקר שיעורי בית של קארין...אז
ממני. ואם אין לך כח- אז הנה לך שיעור מזורז! יופי? יופי.

5ifi

New member
../images/Emo131.gifלסיום!../images/Emo131.gif

אז הנה תמונה של כולם כדי שתדעי מה הוא מי ומי הוא מה. מימין-בחור שמן עם גרביים על הידיים וזקן- מיג'ה. הקראטה בוי. פעם הוא היה צעיר חמוד ורזה..מאז הוא רק הולך וגדל, פיזית. הוא הבאסיסט... משמאלו- מעין ינשופון חמוד ומלא ראסטות- לינדה/ליילי/או איך שבא לך ובכל מקרה- מיקו לינדסטורם...או משו בסגנון- הגיטריסט שלנו... הוא נשוי למישי בשם מאנה שפעם הקליטה שיר עם וילה כקולות רקע!!! הכלבה! ויש לה עוד כמה שירים שלינדה מנגן לה שם...בקיצור, מושחתת... משמאלו...מאחורמאחור- גאס, המתופף שהתחתן לא מזמן כנראה! משמאלו- האחד והיחיד- ברטון!!! הקלידן הכי שווה עלי אדמות!!! פעם הייתה לו אובססיה לכובעי קאובוי...אבל מאז הם נהיו בני 30...בכל מקרה הוא כזה...
חאמוד! ומשמאלו- נו, באמת...אני צריכה להסביר לך?! וילה כאילו?! הזמר, הנציג הבערך רשמי של הלהקה, כותב השירים והמלחין...אמממ פחות או יותר הכל. וכמובן, חתיך הורס.

5ifi

New member
../images/Emo131.gifכמה צפוי, שכחתי...../images/Emo131.gif

באם.
במאי של אה...ארבע? חמש? קליפים של הימ, חבר ממש טוב של הלהקה ו...חולה נפש גמור, באופן כללי. הייתה או שעדיין יש לו תכנית בMTV ומה עוד צריך לדעת עליו? שיש לו קעקועי-הימ על כל הגוף? שהוא סקייטר? טוב...מה זה משנה, העיקר שיש לו כמה תמונות ממש חמודות עם וילה...

The Ocean Girl

New member
אהה אני כן מכירה חלק מהשירים ../images/Emo6.gif

אני לא שומעת לפי אלבומים.. מה שיש לי זה מעורבב

The Ocean Girl

New member
טוב טוב. מסתבר שאת רוב השירים אני מכירה ../images/Emo6.gif

אני פשוט לא שומעת לפי אלבומים, והכל הורדות
ואת וילה אני כמובן מכירה, רק שלא ידעתי מה השם שלו עד שהגעתי לפורום
כולן כאן חולות עליו XDD

5ifi

New member
בכיף נז'מה!

את יודעת שאין לי דברים טובים יותר לעשות בשלוש בלילה חוץ מלהעלות תמונות של עטיפות-דיסקים של הימ לפורום בתפוז!!! ו...מאוד אנדרסטנדאבול, גם אצלי כל השירים מעורבבים באמפי...אבל אני עדיין יודעת מהיכן כל שיר הגיע!!

למעלה