הראלים- האם בוראנו הוא חוצן ?

• פותח הנושא חפY
  • פורסם בתאריך

חפY

New member
הראלים- האם בוראנו הוא חוצן ?

מה דעתכם על הראלים? לטענתם- אלוהים הוא חוצן. אני לא יודע מה לחשוב במקרה הזה. מה דעתכם?

Majestic12

New member
אישית אני שולל את כל הרעיון

הראלים משתמשים בגיבוב של תיאוריות מדעיות, חצאי אמיתות, והכל בשילוב עם שקרים והמצאות מצוצות מהאצבע...בקיצור - חבל על הזמן. אישית, אני לא מתייחס כלל לכת הזו.

scriewy

New member
אף פעם לא דנתם עליהם פה ?

מאחרים בכמה שנים בעידכונכם ? האידיאולוגיה נשמעת קצת מוזר. אבל אי אפשר לשלול האם הוא באמת בשליחות אותו זן של חוצנים שכחתי את שמם או לא. אני לא מבין למה אף מדינה מסריחה לא מסכימה שיקימו במרחבה שדה תעופה גאלאקטי. מה הקטע כאילו ? הוא לא מבקש מימון מהמדינה שתסכים שיקימו על שטחה תשדה תעופה רק שטח ירוק. שיקימו ואז נירא ואז תגידו מה שבא לכם. אני מוכן לתרום לרעיון אפילו 2$. צמוד אליו יש עוד תנועה שם עוד מסר דומה מזן אחר, אבל הם לא מציעים להקים שדה תעופה. שם למנהיג קוראים שיטהר משו. ויש להם צי חלליות ענקי ודוגמא של חללית בגודל אורך 42ק'מ רוחב משו 13ק'מ וגובה 9ק'מ. בית על גלגלים הקיצר. יש באתר שלהם מלא חומר לקרוא על המסר, לי לא היה זמן.

Gilliana

New member
יש להם כמה קונספטים מעניינים

אבל מכאן ועד להגיד שראל הוא שליח החוצנים עלי אדמות - זה כבר באמת מוגזם. הייתי אומרת שהראלים הם כת אינטילגנטית שמנצלת ידע ולוגיקה על מנת לחצור דת חדשה, על כל הכרוך בכך. אני לא שוללת את האפשרות שהאדם נברא, או הונדס גנטית ע"י יצורים מתקדמים או חוצנים אם תרצו, אבל אני בהחלט לא מקבלת את הרעיון שראל הוא שליחם וכי החוצנים נגלו אליו וחשפו בפניו את האינפורמציה.

FRAIFY

New member
לאלו שמכם שיהיו מוכנים להקדיש זמן:

ישימו לב שהמסר הראלי מכיל בתוכו ציטוטים רבים מספר התנ"ך שמוכחים חד משמעית שאלוהים הוא חוצן{יצור מכוכב אחר}ועוד מידע רב{כגון דרכים לכך שהעולם שלנו יהיה טוב יותר,תגליות מדעיות וכ'ו...} רק שתבינו קצת על מה אני מדבר: כבר בשנת 1973!!!!{כשהספר פורסם לראשונה}נרשמו שם תגליות מדעיות חסרות תקדים כמו- *מהירות האור היא לא הגבוהה ביותר שניתן להגיע אליה{כלומר ניתן להגיע אל מעבר למהירות האור-טענה שבמשך שנים נחשבה כבדיונית אך לפני מספר שנים מדענים אכן הוכיחו שניתן להגיע אל מעבר למהירות האור} *שיבוט-ראל מביא בספרו נושאים רבים הקשורים לשיבוט,ואיך שיבוט בעצם יכול לעזור לנו,את ההמשך אתם יודעים{רמז :"הכבשה דולי"} בספר ישנם עוד נושאים רבים ומגוונים,ואל תשכחו שאת כל התגליות האלה הוא רשפ ב1973,וראל עצמו היה בסה"כ עורך עיתון מרוצי מכונית,הוא לא היה מדען או חוקר או משהו כזה. ממליץ בחום רב לקרוא את הספר,ולהמנע מאנשים כגון "חנן סבט" שרק עושים עוול לתנועה הראלית העולמית,דינו ודין אנשים כדוגמתו רק יתגלה בעתיד. שיהיה לכולם שבוע טוב.

Gilliana

New member
אם כך - כנראה שלא הבנת את חנן

חנן לא טען שהקונספציות של הראלים אינן מדעיות ובפירוש ציין "חצאי אמיתות" - בדומה למה שאני עצמי סבורה, שאותו ראל אכן השתמש בהרבה מאד מדע, ידע והגיון שבהחלט היו מאד נדירים בשנת 73, אבל התאוריות הללו היו קיימות כבר אז ועם כל הכבוד - לא מדובר בתגליות מדעיות נכון לאותם ימים אלא בתאוריות מתקדמות שאכן הוכיחו את עצמן בחלקן. אני בהחלט מסכימה למשל עם כל הפרשנויות שנותן ראל לארועים בתנ"ך אבל בוא אגלה לך משהו... לפני למעלה מ-20 שנה, כאשר לא היה לי אפילו מושג שקיימת תנועה שכזו - אני כבר העליתי חלק גדול ממה שכותבים הראלים בספרם בעצמי והאמן לי - לא התגלה אלי שום חוצן וחשף את הסודות בפני. ראל היה אדם מאד חכם - אין לי כל ספק בכך אולם בד בבד אני מוכנה להמר שלא היה מעולם שום קשר עם שום חוצנים Whatsoever.

אני בטוח שהונדסנו גנטית ע"י יצורים

אבל אי אפשר לקרוא להם חייזרים או משו כזה...סביר להניח שהם דומים לנו כי הם ידעו את מלאכתםטוב מאוד כאשר הכל תוכנן היטב...כנראה שהם היו דומים לנו מאוד במראה החיצוני בל מפותחים יותר בידע הטכנולוגי

Patrick kim

New member
הנושא דתי במקורו

ויותר מרמז כתוב בסדר בריאת עולם ואדם.ומאחר והדת אקסיומטית ומטילה מרות ופחד היא קובעה כדרך של סדר חברתי ולא מוכיחה האם האל הוא קבלן תבוני מתקדם ואנושי. או האם האל הכתוב הוא אבסולוטי, חכמה טהורה וראשונית.

Majestic12

New member
למר FRAIFY ולחברי כת הראלים

מר חנן סבט אומר את דעתו האישית - במיוחד כשהוא נתקל בנסיון לבצע שטיפות מוח דתיות מכל סוג שהוא. הראלים הם כת או דת - מבחינתי זה היינו הך. המידע שהם מפיצים מתבסס, כפי שאמרתי, על עובדות מדעיות + חצאי אמיתות + שקרים ושטויות חסרות שחר (בתוספת הפיכתו של ראל לשליח האלוהים, לנביא, למתקשר על ולאיך שתרצו). אין לי שום בעיה - איש באמונתו יחיה - אך כשזה מגיע בתוספת נסיון לאיום ("דינו ודין אנשים כדוגמתו") - הרי שכאן מתגלה הפרצוף האמיתי העומד מאחורי הכת - שטיפת מוח נלוזה, וחסרת בסיס ושחר. הדבר מרגיז גם כשאני רואה אנשים דתיים (משלנו - כוונתי), המשתמשים במדע על-מנת לנסות ולהוכיח כביכול את אמונתם הדתית (וכמובן, שגם אש הם משלבים שטויות, שקרים וחצאי אמיתות, יחד עם עובדות - ראו ה"רב" אמנון יצחק, למשל). אני מציע לכל אחד להתחיל ללמוד את העובדות, ולא לקבל כל שטות שמישהו ממציא וכותב כאמת מדעית - במיוחד כשהדבר מגיע תחת "כיסוי פסאודו-מדעי" של הראלים.....

FRAIFY

New member
ותגובתי למר חנן היקר:

אם ההיתי טורח להקדיש מעט מזמנך היקר לטובת קריאת הספר שראל הוציא היה מתגלה בפניך עולם חדש,אם אתה מעדיף לחיות כמו שאר תושבי העולם בידיעה שנוצרנו מאבק קוסמי אז הרי שזוהי בחירתך,צר לי שאתה מרגיש שאיימתי עליך בצורה כלשהיא,זאתי לא הייתה מטרתי.

Majestic12

New member
תתפלא FRAIFY אבל קראתי

ולכן אני עומד מאחורי כל מה שכתבתי לעיל. נ.ב. - אין שום קשר למהות יצירת האדם. אני תומך בתיאוריית האבולוציה הדארוינית, מאחר שמאז שהועלתה ועד היום, איש לא הצליח להפריך אותה, וכל הממצאים מאז ועד ימינו רק מאששים אותה. גם אני לא פוסל התערבות חוצנית בשלב כזה או אחר באבולוציה - מעין התערבות גנטית או משהו דומה (בדומה למה שמוזכר בספריו של זכריה סיטשין) - אבל - 1. תורת הראלים מערבבת ביודעין (בין שאר התיאוריות שלה) גם מידע רב, שבינו לבין האמת העובדתית ישנה תהום - בקיצור, המצאות חסרות בסיס, המתוארות בצורה כאילו-מדעית, אשר מי שאינו בקי במדעי החיים והטבע, עשוי להאמין כי מדובר בעובדה מדעית מוכחת - וזה לא נכון!!! 2. העובדה שראל טוען לתיקשור ולקבלת מידע מחוצנים, ושאר תכונות מעין אלו, כבר מרחיקות אותי מכל העניין.

FRAIFY

New member
ותגובתי החוזרת:

התנועה הראלית מתבססת על המסר הראלי{מסר אותו ראל קיבל מבוראינו}המסר מכיל בעיקר פסוקים מן התנ"ך תחילה המראים מוערבות ללא יוצא מן הכלל של חוצנים בבריאת האדם,ועזרתם במהלך השנים לעם ישראל,ובכלל נוכחותם על פני כדוה"א{רוצה דוגמאות?אשמח להביא לך כמה שתרצה,רק זרוק מספר...} תארוית האבולציה של דארווין הופרכה במהלך השנים,כיום החוקרים הגדולים ביותר מהאוניברסטיאות המובחרות ביותר,טוענים ללא חת כי אין סיכוי שכל המין האנושי ובעל החי על פני כדוה"א התפתחו מתא בודד אחד,או מבקטריה שהגיע מהחלל,זה פשוט לא אפשרי,כי כפי שאתה יודע לכל יצור חי ישנו רצף DNA ייחודי לשלו,ולקחו את חרק פשוט כמו "זבוב" וניתחו אותו לגמריי תחת מיקרוסקופ במשך חודשים והגיעו למסקנה שכנפי הזבוב בלתי ניתנות לתהליך אבולוציוני{כלומר משהו ברא אותם,משהו תכנן שהם יהיו קח}רוצה עוד דוגמאות לבע"ח? מה הקשר בין תמנון עם עשרות זרועות ללויתן? מה פשר הפסים בזברה? איך זה שקיימים מאות אלפי סוגי דגים וכל דג ייחודי לו ועם הצבעים שלו,מהו פשר הדינוזאורים... במסר הראלי ניתנים הסברים חד משמעית לכל הדברים הללו,הסברים שאוליי קיימים במקומות אחרים במעורפל.

scriewy

New member
חלק מזה גם אני אומר ואני לא ראלי

למה שתא אם הוא מצליח לשרוד יתפתח למשו אחר. איבולוציה מתרחשת רק כדי שיצור יתאים תצמו לסביבה וישרוד. אם התא חי ושורד הרי אין לו סיבה לאיבולוציה ולהפוך למשו אחר. כמו FINCH (הדרורים?) מאיים שונים שדארוין שם לב להבדלים במקורות שלהם. לכל 1 התפתח מקור לסביבה שלו אבל הדרור נשאר דרור. ולאיזה בדיוק דברים מתרחשת איבולוציה ? לחיידקים אין אפילו חילוף חומרים. יש איבולוציות קטנות. אבל שיצור ימי שטוב לו בים יתפתח ליצור יבשתי ? בשביל מה ? אז שכולם ישארו סלמנדרות הכי טוב. יותר מדי חורים בתאורית איבולוציה "הגדולה" יש תקטנה.

Majestic12

New member
נ.ב. ל- scriewy

1. לחיידקים יש חילוף חומרים - אפילו עם חיידקים אחרים - מעין "רביה מינית". 2. לחיידקים יש אבולוציות מדהימות - כמו לוירוסים - כמובן, בקנה המידה שלהם. מספיק להבין מהי השפעת מוטציות על חיידקים ווירוסים, על-מנת להבין איזו אבולוציה מהירה יש להם. אולי המהירה עלי אדמות. 3. השאלות "בשביל מה" הם שאלות דתיות. המדע אינו מסוגל לענות על השאלה למה אנחנו כאן, או מה תכלית קיום העולם... 4. אם תא חי ושורד, יש לו מליון סיבות לשינוי אבולוציוני - והכל נובע משינויים סביבתיים. תא חי שטוב לו, יתחיל להתרבות. לאחר זמן מה, אזור המחייה שלו לא יוכל לספק מזון לכל צאצאיו, ולכן הם יתחילו למות. מי שישרדו הם התאים שבשל תקלה או מוטציה מצליחים לחיות בסביבה יותר עויינת. כך מתפתח מנגנון אבולוציוני. היקום והעולם שלנו דינמיים ואינם קפואים ובלתי משתנים. כל יצור חי, שאינו מסוגל לשנות עצמו ולהתאים עצמו לסביבה המשתנה, דינו אחד - להיכחד! כך קרה עם הממותות, הדינוזאורים, נמרי שיני החרב, סוגים שונים של האדם הקדמון, ולצערינו כיום - היעלמות יצורים רבים בשל שינוי מהיר ביותר בעולם, ואי יכולת התאמה אבולוציונית. היחידים שמסוגלים לבצע התאמות אלו, הם דוקא החיידקים והוירוסים.

scriewy

New member
על חיידקים ידוע, כמו שמנוגדן

חיידק עובר מוטציה והנוגדן לא משפיעה עליו כבר. אבל הם לא עושים דברים כאלה לבד, ווירסים וחיידקים בגדר וירוסים וחיידקים הם בקצב שלהם. סלח לי על החילוף חומרים. פשוט מישו אמר כזה דבר וזה לא נשמע לי הגיוני הרי כשחיידק או וירוס טורף משו הוא חייב לפרק את זה שזה חילוף חומרים בפני עצמו, אז בדקתי. אדם שחי וחי וחי ופתאום שינוי אקלים ומתחיל למות אז איך בדיוק יתפתח ממנו אדם אחר אם כולם מתחילים למות. ואם אדם חי שנים באקלים השונים אז זה כבר אומר שהוא שורד. כי אם יצור לא מסוגל לשרוד אז הוא מת תוך חודש. כמו עם הזן הזה "הענק" שחי האפריקה במקבלי ל 2 מינים נוספים קטנים ממנו. אז המדענים חשבו שבגלל גודלו ושטח פני עורו לא היו מספיקים לו כדי להשאר מקורר בסביבה ולכן הוא נכחד בזמן שהקטנים שרדו. אם היה לו באמת חם היה מת תוך חודש, ולא מגיע לבגרות אפילו. זה טיעון אחרון שאני זוכר מהרבה שנשמעים מוזרים מאוד. כאילו בכח מנסים למצוא הסבר למה זן אל אדם ההוא נכחד ולמה הוא שרד וההוא נכחד. כשהמצב חרא אז כולם חוטפים מזה ולא רק זן אחד. ולמה יתפתחו זנים שונים על יבשות שונות ולמה לא התפתח דבר בינהם ? כל זן לפי סביבת מחיותו סבבה, אבל איך מה שהיה לפניהם בחר תסביבה שבחר. ולמה בכלל התפתחו על יבשות שונות ולא במקום 1. יענו בכל פינה היה תא שונה שהחליט פתאום לתפתח. והתוצאה הסופית שלהם היתה סוגי אדם. ומאיזה זן באו אז אדומי עור צהובים שחורים לבנים, הרי קו המשוא\ה לא עובר רק באפריקה אבל עיקר השחורים עם מלנין מוגבר רק באפריקה.

Majestic12

New member
בקשר לדארווין - תשובה מהירה

מאחר ואיני מתכוון להמשיך את הויכוח - מאחר ואנחנו מעמידים עובדות מול אמונה. רק לדת יש יכולת לתת "הסברים מוחלטים" ו"ידע מלא" על כל סודות היקום. מה שאני יכול להבטיח לך זה: תיאוריית האבולוציה של דארווין מעולם לא הופרכה. אמנם נעשו בה שינויים רבים, אך הבסיס והעיקר רק הוכחו יותר ויותר עם חלוף השנים. כל ממצא מאז פורסמה התיאוריה ועד היום רק הוכיחה את אמיתותה. היחידים שאינם מוכנים לקבל את התיאוריה, הינם מדענים בודדים, שהם גם אנשים דתיים ביותר (נוצרים ויהודים) - כמה מפתיע !!! הם אינם מקבלים הוכחה מדעית, מאחר והיא מתנגשת עם אמונתם הדתית. קבוצה זו אמנם רעשנית ביותר - אך מה לעשות - עם עובדות מדעיות לא ניתן להתווכח. אף עיתון מדעי מכובד, ואף אוניברסיטה מכובדת לא התנערו מתורת האבולוציה. כל הסיפורים, כביכול, על "הפרכת התיאוריה", ועל "התנערות המדע והמדענים" אין לה שום אחיזה במציאות. את הסיפור הזה אפשר לקרוא גם באתר ההזוי של "הרב" יצחק אמנון, וכמה מעניין - בדיוק אותם המילים ניתן למצוא אצל ראל...פשוט - כפי שאמרתי - פיזור מידע, שאין לו שום בסיס עובדתי, במסווה של "סקופ מדעי" או "חדשות מדע"! - זה פשוט ל א נ כ ו ן !!! אני לא יכול להסביר לך, את כל תורת האבולוציה על רגל אחת (כפי שאתה מסוגל להסביר לי את "אי נכונותה" תוך שניה, ואת הידע המלא על סודות היקום שניתן בידיו של ראל). לצורך כך, הייתי בשמחה מפנה אותך לאוניברסיטה הקרובה וללימודי מדעי החיים. אולי אחרי קורס מזורז בביולוגיה ובאבולוציה, תתחיל להבין מדוע אין שום בסיס עובדתי להכחשת האבולוציה. ו- נ.ב. כמובן שישנו הסבר מלא לפסי הזברה, לכנפי הזבובים, לליווייתנים ולתמנונים, ולכל השאלות ששאלת - אך זהו לא הפורום המתאים...

scriewy

New member
יש נקודות אבל המרחק בין נקודה

לנקודה גדול מכדי לקשר. אבל המדע קיפץ לעצמו מנקודה לנקודה ומתח חוטים וקישר. מישו עקב אלפי שנים אחר הפרושים וראה איך מקורם השתנה ? אנחנו לא יודעים אפילו מה היה לפני 10000 שנה, רק השארות אין שום תיעוד. אפילו תיזמון פחממני ורדיואקטיבי לא מדוייק כשבודקים אותם במקביל, אז מה זה שווה הכל ? איזה מין מדע זה השארות ולעביר חוטים בין נקודות כדי שתתקבל צורה ריאלית ? אני יכול להבין משו כמו שאדם דרומי יעבור לצפון ותבנית גופו וחילוף חומריו יסתגל במשך דורות שלא יהיה לו קר, וההפך. מקורות פרושים גם כמעט מקובל כי כל הראיות בשטח מצביעים על זה, אבל לא הינו שם כשזה התרחש וזה בגדר השארה למי שלא אוהב לקשר נקודות בשביל סגירת תיק. ציפור בא מדינוזארו כל הדינוזאורים באו מהים כל היצורים בים היו חייבים לבוא מתא בודד 1 שהיה בעל פיצול אישיותי כדי שיצא ממנו מגוון חיים מימיים שופע, לא הופיעו פתאום בבת 1 כמה זני תאים בים הרי. או לא לא בטח נפל מטאור שוקק חיידקים עליו איזה יופי סגרנו תתיק. מצד שני החיידקים ישרפו על המטאור, בטוח יש יותר מ 90 מעלות בכניסה לאטמוספירה, עדיף לשנות תתרחיש ל.. מישו הביא משלוח חיידקים לכדה'א, זה יותר סביר. או שהחיידקים היו בתוך המטאור. במקום לנחש עדיף לשאול מישו שמודע לקיומו יותר תאיתנו וקיים יותר מאיתנו ויודע מה התרחש על כדה'א אחורה יותר מאיתנו ויש לו את זה מתועד.

scriewy

New member
ומי שומר על האיזון ?

לחזירי בר יש קצב עצום להתרבות, עד לפני שהתחילו לצודם היו צריכים להיות בעולם מיליארדי חזירי בר, איפה הם ? לא שמעתי על פלישת חזירי בר. ולמה שיצור ימי ירצה לצאת ליבשה ? לברוח מטורפיו בים ? אז למה שאר יצורים ימיים לא ממשיכים בדרכם ויוצאים ? בטח יש איזון בין הטורפים לנטרפים, אבל גם לפני שהתחילו לצאת היה חייב להיות איזון אחרת הנטרפים לא היו מספיקים להתפתח (לעבור איבולוציה) כדי לצאת מהים והיו נטרפים על ימין ושמאל, אבל יצאו כמו שאנו עדים כיום למצב בעולם, אז אם היה איזון והיה להם מספיק זמן לצאת אז למה יצאו בכלל אם היה כבר איזון כמו שיש עכשיו ? מה זה החורים האלה מישו מוכן להשלים לי אותם ? המדע לא נוקט אצבע לחקור מקרים לא שגרתיים.

Majestic12

New member
המדע כן חוקר ויש תשובות לשאלות אלו

פשוט הייתי ממליץ להתחיל אולי מאחר האתרים המדעיים, ואולי לעשות מנוי על עיתון מדעי כזה או אחר (סיאנטיפיק אמריקן - בעברית, סיאנס, נייטשר, וכ"ד)... כמובן שישנה ספרות עצומה בנושא, גם בעברית. ניתן פשוט לברר בספריה העירונית הקרובה - אני בטוח שיש להם מספיק חומר, ולכל הרמות - ממתחילים ועד למומחים. לצערי, אין כאן לא המקום ולא הזמן להרחיב ולענות על כל שאלה...

למעלה