בקשר לדארווין - תשובה מהירה
מאחר ואיני מתכוון להמשיך את הויכוח - מאחר ואנחנו מעמידים עובדות מול אמונה. רק לדת יש יכולת לתת "הסברים מוחלטים" ו"ידע מלא" על כל סודות היקום. מה שאני יכול להבטיח לך זה: תיאוריית האבולוציה של דארווין מעולם לא הופרכה. אמנם נעשו בה שינויים רבים, אך הבסיס והעיקר רק הוכחו יותר ויותר עם חלוף השנים. כל ממצא מאז פורסמה התיאוריה ועד היום רק הוכיחה את אמיתותה. היחידים שאינם מוכנים לקבל את התיאוריה, הינם מדענים בודדים, שהם גם אנשים דתיים ביותר (נוצרים ויהודים) - כמה מפתיע !!! הם אינם מקבלים הוכחה מדעית, מאחר והיא מתנגשת עם אמונתם הדתית. קבוצה זו אמנם רעשנית ביותר - אך מה לעשות - עם עובדות מדעיות לא ניתן להתווכח. אף עיתון מדעי מכובד, ואף אוניברסיטה מכובדת לא התנערו מתורת האבולוציה. כל הסיפורים, כביכול, על "הפרכת התיאוריה", ועל "התנערות המדע והמדענים" אין לה שום אחיזה במציאות. את הסיפור הזה אפשר לקרוא גם באתר ההזוי של "הרב" יצחק אמנון, וכמה מעניין - בדיוק אותם המילים ניתן למצוא אצל ראל...פשוט - כפי שאמרתי - פיזור מידע, שאין לו שום בסיס עובדתי, במסווה של "סקופ מדעי" או "חדשות מדע"! - זה פשוט ל א נ כ ו ן !!! אני לא יכול להסביר לך, את כל תורת האבולוציה על רגל אחת (כפי שאתה מסוגל להסביר לי את "אי נכונותה" תוך שניה, ואת הידע המלא על סודות היקום שניתן בידיו של ראל). לצורך כך, הייתי בשמחה מפנה אותך לאוניברסיטה הקרובה וללימודי מדעי החיים. אולי אחרי קורס מזורז בביולוגיה ובאבולוציה, תתחיל להבין מדוע אין שום בסיס עובדתי להכחשת האבולוציה. ו- נ.ב. כמובן שישנו הסבר מלא לפסי הזברה, לכנפי הזבובים, לליווייתנים ולתמנונים, ולכל השאלות ששאלת - אך זהו לא הפורום המתאים...