הראלים- האם בוראנו הוא חוצן ?

• פותח הנושא חפY
  • פורסם בתאריך

A L1

New member
הראלים לפי דעתי פועלים למטרות כסף

הכל ביזנס... אני מעדיף את אריך פון דניקן

FRAIFY

New member
אילו מטרות כסף בדיוק?

כל הכספים שמוזרמים לעמותה נכנסים ישירות לחשבון בנק בשוויץ עם פיקוח ניטרלי חיצוני{מה שאומר שאף אחד מהעמותה וגם לא מר ראל בעצמו יכול להוציא אפילו דולר מהחשבון}וזה נועד לסקפטים בדיוק כמוך שחושבים שמה שמעניין את התנועה זה הכסף...

scriewy

New member
לא משנה מי מאמין לו או לא מקבל אותו

פשוט תנו לו לבנות תשדה תעופה ונירא. פקה פקה במקרה הזה לא יעזור. סיפור הפגישה שלו לא שונה בכלום מסיפורי חטיפות ופגישות אחרים, אז מה פתאום חלקכם בטוחים שהוא מקשקש ? ינעל אבוק אם היה לי חצר 5 דונם (אם דונם 1 זה 100 מטר על 100?) היתי נותן לו לבנות בחצרי (לא מצטרף לתנועתו אבל). סתם עוד מבנה, אפילו בלי שבילי המראה כי אין צורך. ולמה לא נותנים לו אישור בניה ? הדבר היחיד שיפה באתר שלהם זה איך שתפסו תחללית ובהילוך איטי הריצו תסרטון נירא כאילו יש לה תאוצה של 650 מטר ב 0.04 שניה.

A L1

New member
תשמע...

אני מאמין שחוצנים בראו את האדם בלי קשר לתנועה הראלית... אחרי שהם יבנו את שדה התעופה לאלוהים והאלוהים יבוא אז נדבר... אני לא שולל את האפשרות, אבל אני לא רואה תוצאות, שום דבר לא זז רק פקה פקה.

scriewy

New member
הם אומרים שאף מדינה לא נותנת להם

אישור בניה. אולי הוא סתם מזבל. אם הוא לא מזבל אז זה נקשר רק לעובדה שהרבה מדינות מנהלות פרוייקטים שחורים עשרות שנים ולא לטובתם כזה מהלך, ישבר המחסום הפסיכולוגי והבסיס תפיסה של רב האוכלוסיה לגבי העולם וניהולו יקרוס.

FRAIFY

New member
זה לא נכון...

נכון להיום קרוב ל8מדינות ברחבי העולם מוכנות שתבנה שגרירות בשטחם,אך התנועה הראלית העולמית לא מוכנה,משום שהיא מעדיפה שהשגרירות תבנה בישראל{כמה שיותר קרוב לירשולים}האלהים אמרו לראל במפורשות שעליו להקים את השגרירות קרוב לירושלים,בשביל שהם יהיו יכולים לשכון ליד בניהם{אנחנו-העם היהודי}. תראו משהו מדהים במסר הראלי: קלוד וורליון{ראל}הוא נוצרי,רוב חברי התנועה הם נוצרים,אך עדיין העם היהודי וארץ ישראל בפרט מוזכר כל כך הרבה,למה שבן אדם נוצרי שמאמין בישו{או לפחות האמין}יכתוב כל כך הרבה דברים על העם היהודי? אני ממליץ מאוד בחום לכל האנשים להוריד את הספר:"האמת על אלוהים" ולקרוא אותו,אתם תהנו ממנו מאוד. בנוגע לבניית השגרירות: נכון להיום כנראה אם לא יהיה שינוי משמעותי בעמדת ישראל השגרירות תוקם בהוואי,משום שהוואי בקרוב הולכת לקבל עצמאות{היא תופרד מארה"ב}ומנהיגיה ידועים כראלים,והם רוצים מאוד להקים את השגרירות בשטחם. על ההשלכות של אי הקמת שגרירות בישראל תוכלו לקרוא בספר "האמת על אלוהים" וגם מתואר שם על ההיתרונות של בניית שגרירות שכזו,היתרונות שאותה מדינה תקבל.

scriewy

New member
רוצים בארץ שיבנו בארץ

למה לא נותנים להם בארץ ? זה לא שדה תעופה גדול יחסית. גרסא אחת: הסיבה היחידה שיהודים ניהיו עם מובחר כי שאר בעמים לא רצו לקבל תחוקים, זה היה מקלקל להם תמדיניות הקיימת ויוצר בלאגן, אחרי שעברו בכמה מדינות עם החוקים היהודים הסכימו לקבל אבל גם לא ממש רצו. ולכן אנחנו כאילו העם המובחר, לא כי ממש באו אלינו על הפעם הראשונה כי חשבו מראש שאת החוקים רק ליהודים נציעה ואז נתמוך בהם.

FRAIFY

New member
זה לא ממש נכון{אבל תיאוריה נחמדה}

תקרא את הספר "האמת על אלוהים" ותבין למה העם היהודי הוא העם הנבחר,ולמה מרבית הגאונים מאז ומעולם היו יהודים,ובכלל למה תמיד היהודים בכל מקום שהם נמצאים בו{שים לב שהקהילות היהודיות ברחבי העולם הן המצליחות ביותר{קח לדוגמא את ארה"ב מתוך 220מליון אנשים יש רק 7מליון יהודים בערך שזה אחוז מינוי,אך עדיין האחוז האפסי הזה הוא השולט בארה"ב מבחינת כלכלה,מסחר,פוליטיקה} וככה זה בכל העולם. עכשיו בנוגע לשטח שאנחנו רוצים: בעקרון השטח צריך לקבל סמכות של אקסו-טרטוריאלי{כלומר כמו שגרירות}הסמכות הזאת בעצם מאפשרת רק לאלוהים לשלוט באזור ואין כניסה לאף אחד לא מורשה{גם אם נניח ראש הממשלה ירצה להכנס}שאגב ככה זה בכל מתחמי השגרירויות בארץ ובכלל בחו"ל,אני יכול לתת לך דוגמא: עכשיו זרקאווי נניח מתגלה בארה"בוהוא בורח לשגרירות מצרים בוושינגטון אז אסור לארמקיאים להכנס לשגרירות,הם יכולים לבקש מהמצרים אתה מבין מה הנקודה? בנוגע למימון השגרירות: אנחנו לא רוצים אפילו שקל אחד מהמדינה,יש לנו כבר את כל הכספים{למעלה מ20מליון$}הכול מתרומות שנאספו למעלה מ20שנה{ונשמרות בחשבון בנק סגור ותחת פיקוח}כל עלות רכישת השטח והבנייה והתחזוקה על חשבון התנועה,כל שאנו רוצים זה שהמדינה תאפשר לנו שטח שנוכל לרכוש סמוך לירושלים ושהשטח יקבל סמכות של שגרירות. ביום שזה יקרה,העולם יתגלה לעידן חדש. ובמידה ונניח ראל הוא באמת שקרן ולא יקרה כלום,אז לפחות הרווחנו מבנה יפה ליד ירושלים{כמו המבנה הבודהיסטי שבחיפה עם הגנים היורדים}. ככה או ככה ישראל תרוויח.

scriewy

New member
לא הבנתי אתה חבר ראלים ? או

שציטטתה את דברם ? זה מה שאני אומר מה הבעיה לתת אישור בניה כשאתם לא מבקשים גרוש על הבניה עצמה. על חוקי שגרירות יודע, וחסינות שגריר. גם בהרבה סדרות קומיות המפיקים במאים תסריטאים יהודים, וכל העולם צוחק מהסדרות. יש לנו הגיון שונה נירא לי, בגלל זה איך שהו המיעוט היהודי בעל השפעה ומקומות בכירים, מוזר. וכשמסתכלים על המצב בארץ אי אפשר להגיד שאנחנו חכמים יותר מאחרים פחחחחח. היפנים והסינים אבל חרוצים יותר מכולם. פריצות דרך מדעיות רוחניות ופילוסופיות אבל באו בערך בשווה מכל העמים. אני מעדיף תגליות על פני כח והשפעה, כך שבקצוץ בשבילי כלכלה והשפעה. בעולם מפותח אין צורך בכלכלה.

FRAIFY

New member
כן אני חבר בתנועה כבר קרוב לשנה...

מלבדי ישנם אנשים נוספים בארץ החברים בתנועה,למעשה אני בין החברים החדשים יותר,יש כאלו{כדמות יעקוב דרורי}שהקדישו את חייהם לתנועה,ואף הולכים לסמינרים בכל רחבי העולם. עקב מספר המאמינים הגדול מתבצעים סמינרים{מפגשים מרובים}והשנה דווקא ירדן מארחת,שנה שעברה זה היה באיטליה אם אני לא טועה. וסתם לידע כללי,התנועה הראלית היא התנועה האתאיסטית הגדולה בעולם,והיא גם הראשונה שהקימה ופיתחה חברה לשיבוט clonaid

scriewy

New member
בשיבוט חוץ מלגדל stem cells

אני לא מבין מה מועיל בזה. כאילו לאיזה מטרות זה יכול לשמש חוץ מלגדל איברים בודדים דם בקיצור כל מה שנחשב לחלקי חילוף בגוף ? זו שאלה כללית לא שקראתי משו על זה באתר clonaid. מה מטרת אנשים משובטים ? star wars attack of the clones

Gilliana

New member
הוואי "תקבל" עצמאות???

נו באמת... קודם כל - אף אחד לא לקח את העצמאות מהוואי - הוואי עצמה שאפה להצטרף לארה"ב (הלוואי בקרוב אצלנו) והוואי לא תעזוב את הפדרציה להערכתי במילניום הקרוב.

MetalSinagouge

New member
אךךך, נושא חביב עלי ביותר.

לדעתי לראלים, בכל הנוגע לשיבוט מטרה מצויינת שיש לקדם. אני לא הכי מאמין שהם אכן שיבטו, אבל בכל מקרה- צריך שמישהו ישבור את הקרח בנושא החשוב הזה. יש לי כ"כ תאוריות בקשר לאלוהים שהחלטתי פשוט לשלב את הכל בהכל, הכל נכון. מי שמחפש דעה יותר מקובעת, ולא יאמין להכל, יהיה לפחות מודע לעובדה שהחיים הם יצירת אומנות, עד כדי כך שיש אנשים שלא מוכנים לקבל את העובדה שממרק של חומרים אורגניים התפתח כל היופי הזה, מהמבנה המדהים של הסליל הכפול, ברמה האטומית, כולל כדור האבק הזה, שמכוסה ב70% מים, ויכול או יכול שלא להיות חלול, ועד ליקום עצמו. עדיין לדעתי ראל יכל לבנות לעצמו דמות קצת יותר סולידית, להצטלם פחות לפלייבוי, למשל. מישהו פעם היה בסדנה שלהם בת"א? אני די מתעניין לגבי מה הקטע עם שיטת המדיטציה (המיוחדת להם, שפותחה על ידי ראל<?> בעצמו כך הבנתי) שם.

נשמע מעניין. קצת מידע למתחילים?

אני חדש בפורום ואני לא מכיר את כת הראלים (או איך שלא כותבים את זה). הרעיון די מתאים למדע בדיוני ואני די אוהב מדע בדיוני, ולכן אשמח אם תוכל לתת לי קישור או קטע מידע או בכלל משהו שיוכל להסביר לי (לפחות בצורה בסיסית) מה הרעיון ועל מה הם מסתמכים. אני אישית שמעתי שקיימות פירמידות בכל היבשות מלבד אירופה וזה אומר משהו. כמעט בכל תרבות קדומה יש איזכור כלשהו למשהו מיסטי שקשור בחוצנים. קיימת כמובן האפשרות שהם כבר ביקרו אצלנו (אני מבין שאתם פה מומחים בעניין כך שאתם יודעים את כל הקשור בכך). בכל מקרה, אני אכנס לבדוק מאוחר יותר (יכול להיות שרק מחר...) תודה מראש!

yahooit

New member
הנה האתר שלהם בעברית

http://rael.org/hebrew/ ניתן גם להוריד באתר את הספר שראל כתב: "האמת".

FRAIFY

New member
בנוגע לפירמידות:

נתגלו לאחרונה גם פירמידות ענק באירופה{סרביה},ככל הנראה הן חקוקות בתוך ההרים אז ייקח קצת זמן להראות לעולם,אבל לווינים מיוחדים אכן הראו שיש שם מבנים אדירים בצורות פירמידות,אם הנתונים מהשטח ומהלווינים נכונים אז הרי שהפירמידות שם הם הגדולות בעולם...

למעלה