הרבה הרבה בריאות לאריאל שרון

Hezi The One

New member
הרבה הרבה בריאות לאריאל שרון

הגיע הזמן שמישהו יפתח טופיק כזה. ימשיך להיות ראש ממשלה או לא, תומכים בדרך שלו או לא, זה לא משנה. הוא בנאדם ואני לפחות מאחל לו בריאות ושיעבור את כל המצב הזה והכל. ומבחינה פוליטית,אין לנו אף אחד אחר. אז שרון,תבריא ומהר. כל האיחולים מהפורום אני מניח (מי שמגיב,שיעשה את זה ב
. תודה)

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif אני מאחל הרבה בריאות

לראש המממשלה. בתקווה שהוא ייצא בסדר ובריא מכל המצב הזה.

yardenbm

New member
../images/Emo45.gif

אני מאוד רוצה שיחלים למרות שזה דיי ברור שהוא לא יחזור להיות ראש ממשלה וזה חבל

../images/Emo45.gif

עזבו את הפוליטיקה בצד ואת כל הדעות זה קודם כל בן אדם והכי חשוב שיהיה עכשיו בריא (עד כמה שאפשר..)

../images/Emo121.gifאני לא אתחיל../images/Emo9.gif

אבל יש הרבה אנשים בנינו שגם להם מגיע בריאות והם יותר חשובים. ובניהם ליל. תרגישי טוב

AvtipuS

New member
../images/Emo45.gif

צדיק בסדום... או שמה גם ההודעה הזאת תמחק (?)

keeeren

New member
על איזה סדום אתה מדבר?

אני גם מסכימה עם גלעד אבל זה לא אומר שבגלל שאני חושבת שלליל מגיע הרבה בריאות זה אמור לבוא על חשבון אריאל שרון.. אי אפשר פשוט להגיד ששניהם יהיו בריאים בלי קשר למצב הפוליטי? זה ממש ממש ממששששששששששש לא סדום, אם כבר ההתנהגות שלך היא הרבה יותר גרועה רז. תפנים!

AvtipuS

New member
על חשבון?

גלעד כתב: "יש הרבה אנשים בנינו שגם להם מגיע בריאות והם יותר חשובים." אז כן, לא לכולם שרון הוא הכי חשוב, ויש אנשים שאחרים יותר חשובים להם ממנו. בלי שום קשר לפוליטיקה, בן אדם מבוגר, הוא כבר בגיל 78 זה לא צחוק,אז הוא חולה, מה לעשות? וזה לא משנה מה הוא עשה בעברו, זה לא אדם שמכירים אישית ולדעתי זה לא הגינוי לדאוג לבן אדם כזה שיחסית "רחוק" לכל אחד ואחת מאיתנו מאשר למישהו (מישהי) שכותב\ת כאן בפורום ומדברים איתו\ה כמעט כל יום. ולמה את מתכוונת "לבוא על בחשבון"? מה יש איזה כמות מסוימת של בריאות שאם מאחלים למישהו יותר בריאות אז זה בא על חשבון הבריאות של מישהו אחר? על בן אדם כזה גם אם נכתוב לו פה שיחלים או שלא נכתוב לו, זה לא משנה וזה לא יעזור לו. אבל אם כותבים את זה למישהו (במקרה הזה מישהי) שכן פה בפורום, תגובות כאלה של איחולים לבריאות ונתינת תמיכה כן יכולים לעזור. וההתנהגות שלי גרועה? טוב...כל אחד והדעה שלו... לי אין מה להפנים.

keeeren

New member
מה?

אתה כותב לי צדיק אחד בסדום.. מה אני אמור להבין מזה שאנחנו מתנהגים כמו סדום יעאנו חרא נכון? תסביר לי מה חרא בדיוק בזה שאנשים כותבים החלמה מהירה לראש הממשלה? זה לא שלא איכפת לנו מליל וכבר היה שירשור גדול על כמה איכפת לנו אז החליטו לכתוב על ראש הממשלה ואתם שוב הופכים את זה לשרשור על ליל? אין לי בעיה עם זה שלא תבין לא נכון, אני מאוהבת בליל ואני מאחלת לה החלמה מלאה ומהירה וכן ברור שאיכפת לי ממנה יותר מאריק שרון במיוחד בגלל הגילאים כי זה לא כזה שוק שמישו בן 78 חולה אבל זה שאתה משווה כאן התנהגות לסדום זה כבר טיפשי, לפחות תסביר את עצמך. חוץ מזה שזה נראה לי קצת אבסורד לפתוח שוב שירשור על ליל בהודעה על ראש הממשלה במיוחד כי על ראש הממשלה בכלל לא הגבת..:-\ טוב זה לא הולך להפוך לוויכוח תתנהג איך שבא לך, שיהיה לך בכיף.. אני רק מקווה שתהיה לך קצת יותר רגישות כי יש אנשים שבאמת איכפת להם מראש הממשלה אז אל תמתח ביקורת על זה.. ולכתוב צדיק אחד זה למתוח ביקורת!

אז בעצם

לא לדאוג לו בגלל שהוא לא קרוב אלינו ו78.. אני ממש לא רוצה לתפוס אותך במילה ולהוציא אותך ....

רותמע

New member
יאללה תפסיקו לריב יא נקבות=]

הוא זקן וסתם מתעללים בוא שם עם כל הניתוחים האלה כי הוא יצא מעוות לגמרי. הוא כבר זקן לא צריכים להכריח אנשים בגיל הזה לחיות.!

למעלה