הרבה הרבה בריאות לאריאל שרון

בצה18

New member
../images/Emo10.gif שירגיש טוב!

אפחד לא נכנס לנעליים שלו אישיות גדולה ומעוררת הערצה אדם חושב, רוצה ומבצע אדם טוב ובאמת טוב, מהסוג הנדיר. אולי חלקכם היום לא מסוגלים להבין את הגודלה של האדם הזה. ואין לכם אפילו קמצוץ של מושג כמה האדם הזה תרם למדינה הזאת. ואיך הגבורה שלו הצילה את כולנו פעם. הוא אדם מהסוג היחיד שמסוגל באמת להנהיג. מגיע לו את כל הבריאות ואת כל התפילות ואת כל הניסים. שאלוהים ישמור עליו.

כנסי,

פ-ע-ם.הוא עשה המון דברים באמת..ותאמיני לי שאני יודעת. אבל מה שהוע עשה בקיץ האחרון מוחק הכל.. חזי אל תמחק,לא הבעתי את דעתי בדרך פוגעת או מזלזלת או בוטה..

|רו|כמה טוב שעוד יש אנשים נורמאלים

בעולם

סליחה?

אז מי שהוא לא בדעה שלך הוא לא נורמאלי? אני לא מבינה את הטמטום הזה חשבת אולי זה אתה הלא נורמאלי?!

אחח...

ויש אנשים שלא יכולים לראות את כל התמונה, רק כמה צעדים על יד הראש הקטן-משהו שלהם. ניצול מצב להבעת חוסר אנושיות, שלא לומר, השקפה מעוותת, רק מעידה על החתך של האוכלוסיה כאן. מישהו אמר לא נורמאלי? חבל, לא?

Hezi The One

New member
אני מבקש להפסיק את זה כאן.

אתם רוצים תמשיכו במסרים,מסן,אייסיק או לוידע מה כל המשך של תגובות אני מוחק את כל הריבון הקטן הזה.

../images/Emo121.gifאה כן, ובנאדם שקופץ

לתוך מדורות הוא בהחלט לא נורמאלי... לא חידשת לי כלום:)

Hezi The One

New member
אני באמת באמת מבקש ממכם. מי שלא

תומך בשרון פשוט שלא יגיב. די,ראינו מה היה בצ'אט והנה עכשיו מתפתח עוד ריב. ובבקשה גם לא להגיב להודעה הזו שלי. את ההודעות שלכם רז וקרן אני לא אמחק...אבל בבקשה תפסיקו.

Fragile rose

New member
../images/Emo45.gif

בלי קשר לדעות פוליטיות לפני הכל הוא בן-אדם עם משפחה אתם באמת לא רוצים לתאר לעצמכם מה המשפחה מרגישה רק בריאות עד כמה שניתן

../images/Emo121.gifמממ

שרון, רציתי להגיד עליך תהילים, אבל הם במכולה. רציתי להחזיק לך אצבעות, אבל היסמניקי"ם שברו לי אותן. רציתי להתפלל עליך, אבל הרסת לי את בית הכנסת. רציתי לתת צדקה לרפואתך, אבל עוד לא קיבלתי פיצויים... צר לי, אבל מנעת ממני לעזור לך.

AvtipuS

New member
המפ

יש לזה צד הומוריסטי מאוד, אבל גם יש בזה צד עצוב בדרך כלשהי...

למעלה