הרבה זמן לא שמתי פה אז..

JULI4561

New member
הרבה זמן לא שמתי פה אז..

ש~א~ל~ו~ן
השאלון חלקו במין זכר וחלקו במין נקבה [לא אני כתבתי אותו] תענוו על ה=כ=ל
פשוט שנו תאותיות עם זה מפריע לכם כל כך
מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר
מה משחק הילדים האהוב עליך
מה תרצה לעשות בעתיד
מהו הצבע האהוב עליך
מה השתיה המועדפת עליך
מה הספר האחרון שקראת
מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע
את יודעת לנגן
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב
מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב
מה השיר האחרון ששמעת
כמה אחים יש לך
איך קוראים להם
בני כמה הם
באיזה שעה הלכת לישון אתמול
באיזה שעה קמת היום
כמה זוגות נעליים יש לך
על איזה צד ישנת בלילה
דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום
מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה
מה המקצוע שאת/ה הכי אוהבת בבית ספר
מה המקצוע שאת/ה הכי שונאת
מה הצבע של החולצה שלך
מה אכלת בצהרים
יש לך עגילים / קעקועים באיזה פורומים את/ה כותב/ת
איזה דיסקים יש לך
איזה פורום לדעתך חסר בתפוז
באיזה אתר את/ה נמצא/ת הכי הרבה
לאיזה חוגים את הולכת
מה את רוצה לעשות עכשיו
עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)
מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת
באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)
כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו
את מאמינה ברוחות רפאים
מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר
השתמשת פעם באיקון
ישנת הלילה עם שמיכה
עשית פעם בנג'י / סנפלינג
איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה
באיזה צבע העכבר שלך
צבע שיער:
צבע עיניים:
צבע אהוב:
צבע שבחיים לא תלבש:
צבע המקלדת שלך:
הצבע של המכונית של השכן שלכם:
מה הסרט האחרון שראית
מה הסרט האהוב עליך
מה הסגנון סרטים האהוב עליך
מה הספר האחרון שקראת
אהבת אותו
למה אתה הולך להתחפש השנה
איזה חג אתה הכי אוהב
מה השם האהוב עליך לבנים
ולבנות
יש מצב שתרד מהארץ
באיזה קופת חולים אתה
מתי הפעם האחרונה שביקרת בה
למה
אתה עייף
צ'יפס או פירה
קיווי או אגס
פרות מיובשים או חיים
פירות או ירקות
בשר או צמחוני
חביתה רגילה, מקושקשת או עין
חביתה או ביצה קשה
אורז לבן או מלא
פיתה או לחמנייה
פלאפל או פיצה
שתייה- מוגז או לא
ההההסססווווףףף
תהנו

Fergie7

New member
../images/Emo152.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר מליון אחד תורמת, השאר חוסכת. מה משחק הילדים האהוב עליך מחבואים. חחח.... מה תרצה לעשות בעתיד מעצבת אופנה אולי. מהו הצבע האהוב עליך אדום\ורוד. מה השתיה המועדפת עליך לימונענע או תפוזים. מה הספר האחרון שקראת יומני הנסיכה. מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע תלוי במצב רוח ובז'אנר. את יודעת לנגן לא. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב ראיתי גיא פינס. מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב צ'ט. XD מה השיר האחרון ששמעת של מקפליי. כמה אחים יש לך אחת. איך קוראים להם מאיה. בני כמה הם 9 חודשים. באיזה שעה הלכת לישון אתמול 5.00 באיזה שעה קמת היום 14.00 כמה זוגות נעליים יש לך המון. על איזה צד ישנת בלילה מאיפה אני זוכרת? דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום טוב? עשיתי שופינג לבצפר. רע? ממ שומדבר. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה בדד. מה המקצוע שאת/ה הכי אוהבת בבית ספר חינוך. מה המקצוע שאת/ה הכי שונאת השאר חוץ מספורט. מה הצבע של החולצה שלך ורוד. מה אכלת בצהרים כלום. יש לך עגילים / קעקועים באוזניים, הלווי פירסינג...בעתיד וגם קעקוע. באיזה פורומים את/ה כותב/ת פה, מקפליי, דוגמנות, BEP ושאלונים. איזה דיסקים יש לך כולם של מקפליי ומנקי ביזנס אלה הכי חדשים, אשאר ישנים. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז לא חסר. באיזה אתר את/ה נמצא/ת הכי הרבה תפוז. לאיזה חוגים את הולכת טניס. מה את רוצה לעשות עכשיו כנ"ל. עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10) מה אני עושה?
מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת לא אוכלת סנדביצ'ים. באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל) ארה"ב\בריטניה. כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו 1. את מאמינה ברוחות רפאים לא. מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר שונאת. השתמשת פעם באיקון כשעברנו דירה. ישנת הלילה עם שמיכה אני לא מסוגלת בלי. עשית פעם בנג'י / סנפלינג לא. איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה ראיתי ממש, אלופה וגיא פינס. באיזה צבע העכבר שלך כסף עם כחול. צבע שיער: שטני. צבע עיניים: תכלת. צבע אהוב: אמרתי, ורוד ואדום. צבע שבחיים לא תלבש: בורדו או זהב\כסף. צבע המקלדת שלך: כסף. הצבע של המכונית של השכן שלכם: ל'דעת. מה הסרט האחרון שראית המסור 2. מה הסרט האהוב עליך המסור 2, סודות נעולים ומת לצעוק. מה הסגנון סרטים האהוב עליך אימה. מה הספר האחרון שקראת שאלת. אהבת אותו למה אתה הולך להתחפש השנה ל'דעת. איזה חג אתה הכי אוהב פורים, פסח ול"ג בעומר. מה השם האהוב עליך לבנים תומאס
ולבנות מאיה. יש מצב שתרד מהארץ כן. באיזה קופת חולים אתה מכבי. מתי הפעם האחרונה שביקרת בה ממ לפני חודש. למה שיניים. אתה עייף לא. צ'יפס או פירה צ'יפס. קיווי או אגס שניהם לא. פרות מיובשים או חיים מיובשים. פירות או ירקות ירקות. בשר או צמחוני בשר. חביתה רגילה, מקושקשת או עין רגילה. חביתה או ביצה קשה חביתה. אורז לבן או מלא ממ כל סוג של אורז.יאמממי. פיתה או לחמנייה פיתה. פלאפל או פיצה פיצה. שתייה- מוגז או לא לא.

נקודונת

New member
../images/Emo179.gif../images/Emo25.gifשאלוןשאלוןשאלון

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? תורמת חלק, חוסכת חלק, מחלקת חלק לחברים ומשפחה ובטח מקימה איזה תיאטרון פרינג' יהודי-ערבי כזה. לא יודעת, משהו בסגנון. מה משחק הילדים האהוב עליך? כשהייתי קטנה אהבתי משחקי דמיון כאלה...
מה תרצה לעשות בעתיד? לעבוד בתחום התיאטרון. שחקנית או במאית או תפאורנית.. לא יודעת עדיין. מהו הצבע האהוב עליך? ירוק! מה השתיה המועדפת עליך? מיץ תפוזים מה הספר האחרון שקראת? "אות השני" מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע? בקולנוע את יודעת לנגן? קצת בפסנתר.. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? קראתי את "החולה המדומה". מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב? כנראה אמשיך לקרוא את "החולה המדומה". מה השיר האחרון ששמעת? "היום יום הולדת" של ברי סחרוף ואינפקטד משרום כמה אחים יש לך? אין לי
איך קוראים להם?
בני כמה הם?
באיזה שעה הלכת לישון אתמול? אמ... בשתיים עשרה נראה לי.. באיזה שעה קמת היום? עשר ורבע בערך.. כמה זוגות נעליים יש לך? לא מספיק. על איזה צד ישנת בלילה? שמאל. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? דבר רע - אני תקועה בבית ולא יכולה לצאת. דבר טוב - אמ.. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אף אחד.. אני לבדי בבית. אני ובוב הדג. מה המקצוע שאת/ה הכי אוהבת בבית ספר? משחק. בעצם, כל המקצועות במגמה (אני במגמת תיאטרון...) מה המקצוע שאת/ה הכי שונאת? מתמטיקה!
מה הצבע של החולצה שלך? לבן עם כיתוב. מה אכלת בצהרים? לביבה מירקות וקצת קוסקוס. יש לך עגילים / קעקועים? עגיל אחד באוזן ימין, ושניים בשמאל. והלוואי קעקועים... באיזה פורומים את/ה כותב/ת? בפורום הזה בלבד. איזה דיסקים יש לך? המון, אין לי כח למנות את כולם. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? אין לי מושג. באיזה אתר את/ה נמצא/ת הכי הרבה? כנראה שישראבלוג. או משחק "הכספת" (התמכרתי..
) לאיזה חוגים את הולכת? פיתוח קול
מה את רוצה לעשות עכשיו? להיפגש עם טליה. עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)? אה.. 6 כזה. מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? גבינ"צ וחסה. באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)? שוויץ...
כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? אפס. את מאמינה ברוחות רפאים? לא. מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? לפני.... שש שנים נראה לי (אני צמחונית...) השתמשת פעם באיקון
?
האמת שכן..
ישנת הלילה עם שמיכה?
עשית פעם בנג'י / סנפלינג?
איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? אמ.. לא ראיתי עדיין כלום ו... אני לא יודעת. באיזה צבע העכבר שלך? כסף. צבע שיער: שטני-בלונדיני-חום בהיר-כזה. צבע עיניים: ירוק צבע אהוב: ירוק! צבע שבחיים לא תלבש: אין דבר כזה. צבע המקלדת שלך: לבן.. הצבע של המכונית של השכן שלכם: כחול כהה. מה הסרט האחרון שראית? "מישהו לרוץ איתו"
מה הסרט האהוב עליך? יש המון, אבל כרגע אני מאוהבת מידי ב"מישהו לרוץ איתו" מה הסגנון סרטים האהוב עליך? כל דבר שהוא לא ג'אנק גרוע כזה (קומדיות סליזיות, סרטי אימה גרועים..) מה הספר האחרון שקראת? "אות השני" אהבת אותו? כן, הוא חביב. למה אתה הולך להתחפש השנה? סוד..
איזה חג אתה הכי אוהב? חנוכה!
יש מצב שתרד מהארץ?
באיזה קופת חולים אתה? מכבי. מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? לפני חצי שנה. למה?בדיקות דם. אתה עייף? קצת. צ'יפס או פירה? צ'יפס. קיווי או אגס? אגס. פרות מיובשים או חיים? חיים (תנו לפירות לחיות!) פירות או ירקות? גם וגם בשר או צמחוני? צמחוני!!! חביתה רגילה, מקושקשת או עין? רגילה. חביתה או ביצה קשה? חביתה. אורז לבן או מלא? מלא. פיתה או לחמנייה? לחמניה. פלאפל או פיצה?
שתייה- מוגז או לא? לא מוגז.

Blue Aura

New member
ברוכה השווה. ../images/Emo123.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר
מליון לצדקה, מליון לי ומליון לאמא. מה משחק הילדים האהוב עליך
מחניים.
מה תרצה לעשות בעתיד
לעבוד עם חיות. מהו הצבע האהוב עליך
גווני כחול. מה השתיה המועדפת עליך
נסטי. מה הספר האחרון שקראת
"בורות", מומלץ מאוד. מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע
בקולנוע. את יודעת לנגן
קצת. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב
שטפתי את המרפסת. מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב
טלוויזיה. מה השיר האחרון ששמעת
Go Go Dolls - Give A Little Bit. כמה אחים יש לך
1. איך קוראים להם לירון. בני כמה הם
18. באיזה שעה הלכת לישון אתמול
לא זוכרת.
באיזה שעה קמת היום 13:05.
כמה זוגות נעליים יש לך
עם כפכפים וסנדלים
4. על איזה צד ישנת בלילה
לא זוכרת, אני תמיד זזה עד שאני נרדמת. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום
טוב שיכולתי לקום מאוחר ורע אין עדיין.
מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה
הכלבה שלי והיא ישנה אז ששש... מה המקצוע שאת/ה הכי אוהבת בבית ספר
כלבנות מעשית. מה המקצוע שאת/ה הכי שונאת
הבעה. }-8 מה הצבע של החולצה שלך
כחול. מה אכלת בצהרים
עוד לא אכלתי רק שתיתי קפה ואכלתי גרעיני סויה.
יש לך עגילים / קעקועים
יש לי 6 עגילים. באיזה פורומים את/ה כותב/ת
קלי קלארקסון, לפעמים מכושפות ופה מתחילה לכתוב מחדש. איזה דיסקים יש לך
7 נראה לי. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז
לגו גו דולס.
באיזה אתר את/ה נמצא/ת הכי הרבה
קלי קלארקסון. לאיזה חוגים את הולכת
לא הולכת, אולי שנה הבאה לכדורעף. מה את רוצה לעשות עכשיו
ללכת לקניון. עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)
לא הבנתי.
מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת
חומוס. באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)
ארה"ב. כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאתבו
אף אחת, יש חלון ויש בו אור. את מאמינה ברוחות רפאים
לא יודעת. מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר
לא אוהבת המבורגר. השתמשת פעם באיקון |קופסא|
לא.
ישנת הלילה עם שמיכה
עשית פעם בנג'י / סנפלינג
איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה|? היום יש "שנות ה-70" ו-"להתחיל מחדש" ו-"הישרדות 2"... באיזה צבע העכבר שלך
לבן. צבע שיער: שתני. צבע עיניים: כחולות. צבע אהוב: גווני כחול. צבע שבחיים לא תלבש:
צבע חרא
צבע המקלדת שלך: שחור. הצבע של המכונית של השכן שלכם: לא יודעת, נראה לי לבן או כסף. מה הסרט האחרון שראית
"שודדי הקריביים 2 - תיבה של איש מת".
מה הסרט האהוב עליך
"מפתח הלב", "בורות", "התרסקות"... מה הסגנון סרטים האהוב עליך
סרטים עם קשר מתמשך בסרט. מה הספר האחרון שקראת
כתבתי כבר.
אהבת אותו
כן. למה אתה הולך להתחפש השנה
לא הולכת להתחפש. איזה חג אתה הכי אוהב
חנוכה. מה השם האהוב עליך לבנים
דניאל. ולבנות
גם. יש מצב שתרד מהארץ
באיזה קופת חולים אתה
כללית
מתי הפעם האחרונה שביקרת בה
אוו, הרבה זמן.
למה
כי אני בריאה.
אתה עייף
לא. צ'יפס או פירה
פירה. קיווי או אגס
אגס. פרות מיובשים או חיים
גם וגם. פירות או ירקות
גם וגם. בשר או צמחוני
גם וגם. חביתה רגילה, מקושקשת או עין
רגילה ומקושקשת. חביתה או ביצה קשה
גם וגם. אורז לבן או מלא
לבן. פיתה או לחמנייה
פיתה. פלאפל או פיצה
פיצה. שתייה- מוגז או לא
גם וגם. הודגש באמצעות מדגישומטיק

SummerNightCity

New member
יאללהה

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר קונה מצלמה הכי מקצועית בעולם, קונה מלא מלא בגדים,משקיעה באיזה משהו, ושומרת גם. מה משחק הילדים האהוב עליך מחבואים? מה תרצה לעשות בעתיד יש משהו שחשבתי עליו, אבל לא אומרת
מהו הצבע האהוב עליך ירוק מה השתיה המועדפת עליך חח איזה אלכוהליסטי זה נשמע
קפה, מים מה הספר האחרון שקראת ח מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע גם וגם את יודעת לנגן לא מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב ישנתי סוף סוף מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב לבקש סליחה מאחותי מה השיר האחרון ששמעת לא זוכרת כמה אחים יש לך 2 איך קוראים להם בני כמה הם קטנים, אבל לא מספיק באיזה שעה הלכת לישון אתמול 11 ומשהו (סוף סוף מוקדם!) באיזה שעה קמת היום קצת לפני 7 כמה זוגות נעליים יש לך באמת יש לי כח לספור על איזה צד ישנת בלילה כולם דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום קמתי בזמן\ נרדמתי בלימודים מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה אף אחד מה המקצוע שאת/ה הכי אוהבת בבית ספר מה המקצוע שאת/ה הכי שונאת מה הצבע של החולצה שלך עכשיו? לבן מה אכלת בצהרים בנתיים קפה, אני באמת צריכה ללכת לזלול קצת יש לך עגילים / קעקועים לא באיזה פורומים את/ה כותב/ת בפורומים שאני מנהלת :) איזה דיסקים יש לך נו אין לי כח איזה פורום לדעתך חסר בתפוז שון פוללללל
באיזה אתר את/ה נמצא/ת הכי הרבה בתפוז\ אתרי לילה לאיזה חוגים את הולכת למכון כושר? :\ זנחתי אותו לאחרונה, גם המדריך ספינינג הכי טוב עזב
מה את רוצה לעשות עכשיו לא יודעת עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10) ח אני לא עושה דברים משעממים, אבל אם מדברים על היסטוריה אז אפשר לתת לזה 6\7 אחוז משעמם מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת שוקולד באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל) שוויץ כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו 0 את מאמינה ברוחות רפאים לא יודעת מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר לא חושבת שאכלתי אי פעם השתמשת פעם באיקון
אולי פעם 1? ישנת הלילה עם שמיכה ברור, לא יכולה לישון בלי עשית פעם בנג'י / סנפלינג כן איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה האלופה אולי באיזה צבע העכבר שלך שחור צבע שיער: חום צבע עיניים: חומירוק צבע אהוב: ירוק צבע שבחיים לא תלבש: אין כזה צבע המקלדת שלך: שחורה הצבע של המכונית של השכן שלכם: באמת הלכתי לבדוק באיזה צבע המכונית של כל שכן, כןן מה הסרט האחרון שראית שכחתי מה הסרט האהוב עליך ריקוד צמוד
מה הסגנון סרטים האהוב עליך דרמות קומיות? ו"אימה" מה הספר האחרון שקראת שוב אתם שואלים את השאלה הכי לא קשורה אליי בעולם אהבת אותו ברור משהו משהו למה אתה הולך להתחפש השנה יש עוד מלא זמן, אבל יש מצב איזה חג אתה הכי אוהב לא ידוע מה השם האהוב עליך לבנים אין מועדף ולבנות השם שלי?
יש מצב שתרד מהארץ לא למה? באיזה קופת חולים אתה כללית? מתי הפעם האחרונה שביקרת בה שבוע שעבר את האמת למה רופא נשים אתה עייף כןןןן צ'יפס או פירה לא זה לא זה קיווי או אגס אגס? פרות מיובשים או חיים חיים פירות או ירקות ירקות בשר או צמחוני צמחוני חביתה רגילה, מקושקשת או עין איכסססס (לא אומרים איכס על אוכל הא
) חביתה או ביצה קשה איכס אורז לבן או מלא לבן? פיתה או לחמנייה לחם פלאפל או פיצה איכס שתייה- מוגז או לא לאאאא!

SummerNightCity

New member
אה וג'ולי בובה, להבא יהיה יותר נחמד

וקל אם תשימי סימני שאלה רגילים.. המשיכי ככה ותודה

למעלה