הרבה זמן לא שמתי פה אז..

mmmbam

New member
נו טוב. אין לי משהו יותרטוב לעשות.

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? לא יודעת. מה משחק הילדים האהוב עליך? מחבואים. מה תרצה לעשות בעתיד? לכתוב. להיות סופרת ועיתונאית. מהו הצבע האהוב עליך? אדום. מה השתיה המועדפת עליך? מים. מה הספר האחרון שקראת? "משחק מכור" של רם אורן, ועכשיו את "התמימים" של הרלן קובן. מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע? קולנוע. את יודעת לנגן? לא. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? קראתי. מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב? אמשיך לקרוא. מה השיר האחרון ששמעת? "בואי נגיד שאני שלך" - אלון אולארצ'יק
כמה אחים יש לך? 4. איך קוראים להם? יובל, גל, אבישג ושהם. בני כמה הם? 6 [כמעט 7], 4 [כמעט 5], 4, 2. באיזה שעה הלכת לישון אתמול? סביבות 1 ומשהו. באיזה שעה קמת היום? סביבות 9 ומשהו. כמה זוגות נעליים יש לך? לא יודעת. לא איכפת לי, אז אני לא סופרת. על איזה צד ישנת בלילה? לא יודעת. בטח שמאל. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? טוב - רותם באה אליי עוד מעט. רע - כרגע הכל טוב. :) מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? האבא החורג שלי, והוא רואה טלויזיה. מה המקצוע שאת/ה הכי אוהבת בבית ספר? ספרות. מה המקצוע שאת/ה הכי שונאת? מתמטיקה
מה הצבע של החולצה שלך? שחור. מה אכלת בצהרים? עכשיו צהריים. ואכלתי צלחת פסטה אחת, ובא לי עוד אבל אין לי כוח. יש לך עגילים / קעקועים? לא. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? מוניקה סקס, גלעד שגב, בנות, מוזיקאים צעירים והטופ מודל הבאה. איזה דיסקים יש לך? יש לי יותר מדי. אין לי כוח לכתוב את כולם. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? פורום נמלטים. באיזה אתר את/ה נמצא/ת הכי הרבה? תפוז פורומים... לאיזה חוגים את הולכת? כדורעף. מה את רוצה לעשות עכשיו? לסיים את השאלון. עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)? 9 - משעמם. מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? לא יודעת. מזמן לא אכלתי סנדוויץ. משהו כמו חודשיים אם לא יותר...
באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)? ארה"ב. כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? 0. את מאמינה ברוחות רפאים? לא. מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? כשהייתי בת 8 או 9... השתמשת פעם באיקון |קופסא|? לא. ישנת הלילה עם שמיכה? כן. עשית פעם בנג'י / סנפלינג? כן. איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? "שני גברים וחצי"
באיזה צבע העכבר שלך? שחור ואפור. צבע שיער: חום עם פסים אדומים [חדשים
] בקצוות. צבע עיניים: חום ירוק. צבע אהוב: זה היה כבר!!!!!!! ואמרתי אדום. צבע שבחיים לא תלבש: ורוד. צבע המקלדת שלך: שחור. הצבע של המכונית של השכן שלכם: לבן. מה הסרט האחרון שראית? "מעבר ליער". מה הסרט האהוב עליך? "הלן מטרויה", "הנסיכה הקסומה" ו"חיוך של מונה ליזה". מה הסגנון סרטים האהוב עליך? רומטיקה וקומדיה בד"כ. מה הספר האחרון שקראת? די, זה היה כבר!!!! אתם מנסים לשג אותי!!!! אהבת אותו כן. למה אתה הולך להתחפש השנה? בפורום?..... לא יודעת. זה עוד רחוק. איזה חג אתה הכי אוהב? פסח. מה השם האהוב עליך לבנים? תומר
ולבנות? מיכל
וגם נטע
יש מצב שתרד מהארץ? לטייל בעולם - כן, לתמיד - לא. באיזה קופת חולים אתה? כללית. מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? חודש?.... למה? הייתי אצל...נו, איך קוראים לו?.... נירולוג. אתה עייף? כן. צ'יפס או פירה? פירה. וואי, בא לי צ'יפס. קיווי או אגס? אגס. פרות מיובשים או חיים? חיים. פירות או ירקות? ירקות. בשר או צמחוני? צמחוני. חביתה רגילה, מקושקשת או עין? מקושקשת. חביתה או ביצה קשה? חביתה. אורז לבן או מלא? לבן. פיתה או לחמנייה? פיתה. פלאפל או פיצה? פיצה. שתייה- מוגז או לא? לא. יופי, כל הכבוד. עכשיו אני רעבה

AVriL AddiCt

New member
תשובות../images/Emo42.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? אמממ קונה לי אחוזה וחלק נותנת לאחים שלי מה משחק הילדים האהוב עליך? מחבואים
מה תרצה לעשות בעתיד? שחקנית\מתכננת משחקים של הפלייסטיישן..חיחיחי או כתבת באיזה מגזין מהו הצבע האהוב עליך? שחור וורוד
מה השתיה המועדפת עליך? פנטה שוקאטה מה הספר האחרון שקראת? התפסן בשדה השיפון מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע? בקולנוע את יודעת לנגן? לא מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? אמממ אניב שירות לאומי כרגע אז נראה לי שקבעתי תור לרופא למישהו מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב? לענות לעוד טלפון? חחחחח מה השיר האחרון ששמעת? man eater כמה אחים יש לך?2 איך קוראים להם? מיכאל ושמעון בני כמה הם? מיקי-33- שמעון 31 באיזה שעה הלכת לישון אתמול? רבע ל1 באיזה שעה קמת היום? 6 ועשרה
..שונאת שירות לאומי
כמה זוגות נעליים יש לך? 5 על איזה צד ישנת בלילה? על הבטן דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום?אמממ ראיתי את חברה שלי בבוקר במונית ודבר רע? אמממ כל הלחץ שהיה לי כאן היום בשירות לאומי מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אנשים..מחכים לרופאים מה המקצוע שאת/ה הכי אוהבת בבית ספר? שאהבתי
תאטרון ואנגלית מה המקצוע שאת/ה הכי שונאת? מתמטיקה,אזרחות,היסטוריה מה הצבע של החולצה שלך? לבנה..בעע קופת חולים מה אכלת בצהרים? קוסקוס יש לך עגילים / קעקועים? 4 עגילים באוזן ימין ואחד בשמאל..ועוד אחד בטבור באיזה פורומים את/ה כותב/ת? מלאך שחור,מכושפות,סמולוויל,מגרש ביתי,על טבעי,פלייסטיישן,סימס,פיות,אנגלינה ג'ולי,נינט טייב,השיר שלנו ותוכים איזה דיסקים יש לך? avril lavigne-under my skin והשיר שלנו הפסקול..השאר אממ במחשב איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? אין לי מושג באיזה אתר את/ה נמצא/ת הכי הרבה? בפורמים של תפוז לאיזה חוגים את הולכת? שום חוג מה את רוצה לעשות עכשיו? ללכת הבייתה ולהתקלח
עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10) 6 מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? חביתה באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)? ארה"ב כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? אממ אני בקופת חולים אז קצת קשה לספור..חחח את מאמינה ברוחות רפאים??בערך מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? שלשום השתמשת פעם באיקון? כן ישנת הלילה עם שמיכה? לא
עשית פעם בנג'י / סנפלינג איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? השיר שלנו,מגרש ביתי ואו.סי באיזה צבע העכבר שלך? שחור כסוף צבע שיער:חום דבש צבע עיניים:חום צבע אהוב:ורוד ושחור צבע שבחיים לא תלבש: בורדו צבע המקלדת שלך:? שחורה הצבע של המכונית של השכן שלכם: יש המון מה הסרט האחרון שראית? סופרמן חוזר מה הסרט האהוב עליך? טיטניק מה הסגנון סרטים האהוב עליך? פעולה,קומדיה,אימה,דרמה מה הספר האחרון שקראת? התפסן בשדה השיפון אהבת אותו?כן למה אתה הולך להתחפש השנה? לא מתחפשת איזה חג אתה הכי אוהב?פסח מה השם האהוב עליך לבנים? בר ולבנות? אור יש מצב שתרד מהארץ? לא באיזה קופת חולים אתה? כללית
מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? ליפני חודש וחצי למה? לקחת אישור רפואי אתה עייף? כן צ'יפס או פירה? פירה קיווי או אגס? קיווי פרות מיובשים או חיים? חיים פירות או ירקות? ירקות בשר או צמחוני? בשר חביתה רגילה, מקושקשת או עין? מקושקת חביתה או ביצה קשה? קשה אורז לבן או מלא? לבן פיתה או לחמנייה? לחמניה פלאפל או פיצה? פיצה שתייה- מוגז או לא? מוגז

עונה../images/Emo126.gif../images/Emo194.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר-מה לא הייתי עושה? מטייל לפני עושה הכל מהכל נהנה מכל מה שיש לעולם להציע מה משחק הילדים האהוב עליך- מחבואים מה תרצה לעשות בעתיד- להיות בשואו ביז מהו הצבע האהוב עליך - כתום מה השתיה המועדפת עליך - תפוזים מה הספר האחרון שקראת- בסימן ונוס מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע - קולנוע את יודעת לנגן- לא מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב- ראיתי שניה טלויזיה מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב-יאכל מה השיר האחרון ששמעת- CALL ME של בלונדי כמה אחים יש לך- 5 איך קוראים להם- יריב יובל אסי אתי ושירין בני כמה הם- אני יודע רק את שירין חחחח היא בת 17 באיזה שעה הלכת לישון אתמול- 3:00 באיזה שעה קמת היום: 10:00 כמה זוגות נעליים יש לך:1 על איזה צד ישנת בלילה:שמאל דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום: מתי זה הספיק לקרות? מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה:אפחד אני בדד מה המקצוע שאת/ה הכי אוהבת בבית ספר:אנגלית מה המקצוע שאת/ה הכי שונאת:מתמטיקה\הנדסה מה הצבע של החולצה שלך:אפור מה אכלת בצהרים:עוד לא היה צהריים יש לך עגילים / קעקועים:נייט באיזה פורומים את/ה כותב/ת:זה איש משפחה ואמריקן איידול בעיקרון איזה דיסקים יש לך:לא יודע המון איזה פורום לדעתך חסר בתפוז:פורום רוקסטאר באיזה אתר את/ה נמצא/ת הכי הרבה:שוקס לאיזה חוגים את הולכת:תאטרון מה את רוצה לעשות עכשיו:לישון עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10):משעמם 5 וגם כיף 5 מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת:טונה באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל):ארה''ב כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו:0 את מאמינה ברוחות רפאים:לא מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר:יום חמישי השתמשת פעם באיקון : דה
ישנת הלילה עם שמיכה:חלקי עשית פעם בנג'י / סנפלינג:לא איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה:אני לא יודע באיזה צבע העכבר שלך:כסף שחור צבע שיער:שחור צבע עיניים:חום דבש צבע אהוב:כתום צבע שבחיים לא תלבש:צהוב צבע המקלדת שלך:כסף שחור הצבע של המכונית של השכן שלכם:כחול מה הסרט האחרון שראית:השוטר אזולאי מה הסרט האהוב עליך:לא יודע יש המון מה הסגנון סרטים האהוב עליך:קומדיה ונעורים מה הספר האחרון שקראתLעוד פעם? סימן ונוס אהבת אותו:מאוד למה אתה הולך להתחפש השנה:חחחחח אנחנו קבוצה של בנים שתתחפש לספייס גירלז איזה חג אתה הכי אוהב:פסח מה השם האהוב עליך לבנים:שי ולבנות:אהבתי תמיד את השמות לילך ודקלה יש מצב שתרד מהארץ:כן באיזה קופת חולים אתה:כללית מתי הפעם האחרונה שביקרת בה:לא יודע מזמן למה:הגרון אתה עייף:כן צ'יפס או פירה:צ'יפס קיווי או אגס:קיווי פרות מיובשים או חיים:חחח טריים פירות או ירקות:ירקות בשר או צמחוני:בשר חביתה רגילה, מקושקשת או עין:מקושקשת חביתה או ביצה קשהLבישה קשה אורז לבן או מלא:לבן פיתה או לחמנייה:לאפה פלאפל או פיצה:פיצה שתייה- מוגז או לא:גם וגם שניהם זה נחמד

למעלה