הרבה כסף לא היה ביד הזאת

Papito

New member
הרבה כסף לא היה ביד הזאת

אבל זאת פעם שנייה ביומיים

OZE5

New member
וואו

יפה מאוד, בטח צרחת בריבר
זה כבר כמה ימים שאני מביא רביעיות ומצלם אותן בטלפון

../images/Emo207.gif הביש מזל לא יעזוב אותי?

הפסתי עם AK ל-AQ ולאחר מכן עם AQ ל-AJ מה יהיה....

2המרפא

New member
זה בסדר אחי אני איתך

אתמול הפסדתי עם סט אסים כשאני מחזיק בשתיים. הפסדתי פוקט קינג פוקט ג`ק פלאש עם קינג. פול לפול יותר גבוה וכל זה אתמול. סתם הלכו 30 דולר

ereuveni

New member
זה טוב מאוד!

אתה צריך מעכשיו לשחק ב-HIGH STAKES כי בקרוב יהיה לך מזל מטורף

2המרפא

New member
אתה בטח מתכוון שאני אתפוס

פוקט קינג אעשה אולי אין הנאדם ישווה אותי בפלופ יצא קינג קינג אס כולי מבסוט עם רביעייה ואז בריבר הבנאדם שהשווה אותי עם זוג אסים יתפוס את האס הרביעי?

Kgt1

New member
סתם לידע כללי, AQ היד הכי גרועה בהולדם לגמרי!

Papito

New member
אמאלה!

איזה כיף לראות את זה! פעם אחת זכינו לראות רויאל במשחקים של החבר'ה זה היה עם עלה, כנראה שהפעם הבאה סטטיסטית שייצא לכם תהיה בעוד 18 שנה

nadd

New member
רויאל פלאש קיבלתי שהתחלתי לשחק

ואחד המשתתפים הסב את תשומת ליבי שזה היד הכי חזקה דרך אגב אני מעדיף בפול טילט את התצוגה RACETRAK WITH AVATARS

bbbeennn1

New member
סיפור מעצבןןןןןןןןן על רויאל פלאש (קצת ארוך)

לפניי שנתיים שיחקתי ב-tunica Mississippi,ישבתי בשולחן של 2-5NL,שולחן טוב עם כסף ושחקנים טובים והכי חשוב 2-3 שחקנים חמורים שכולנו חגגנו עליהם,קיבלתי AK לב בפוזישן לא מי יודע מה,עשיתי רייז(כבר לא זוכר כמה)אחד השחקנים המפגרים עשה לי reraise ושחקן אחד שלדעתי הוא ממש ממש טוב רק שילם את הreraise,וזה מה שגרם לי לא לעשות עוד רייז כי ידעתי שהוא לא ישלם רירייז בלי זוג מעל 10-10 לפחות אמרתי לעצמי טוב אני רק ישלם ,נראה מה קורה בflop ה-flop היה Jתלתן Q לב 8 תלתן ,אני ראשון עשיתי צ'ק החמור אחריי גם הוא עשה צ'ק והשחקן הטוב עשה bet קטן מאוד ביחס לקופה (משהו כמו -20$ )לקופה של כמעט 200$,עוד דבר שגרם לי לשים אותו על יד חזקה,ולמרות שאני אף פעם לא משלם על גוט שוט,היחס של הקופה פשוט מחייב אותי,אז שילמתי,ואז החמור ימח שמו ושם זיכרו(אני לא אשכח אותו כל החיים)דחף all-in לא הרבה בסביבות 250-300$,והשחקן הטוב דחף אחריו גם הוא all-in בסביבות 1000$,כמובן שאין לי מה לחפש ביד(רק אם אני שורט סטאק,אבל היה לי יותר מ1500$) זרקתי את היד,והשחקן הטוב אומר לי גוד פולד מיי פרנד(איזה גוד פולד ואיזה נעליים)להזכירכם ב-cash game,השחקן לא חייב לפתוח את היד עד הסוף שלא כמו בטורניר,ככה שלא ראיתי מה יש להם עד הריבר.אמרנו שהflop היה J תלתן Q לב 8 תלתן,הטרן היה J לב והריבר היה 10 לב ,אני זרקתי רויאל פלאש,וזה לא החלק המעצבן,מה שמעצבן זה , שה-bad beat jackpot היה190,000$,לשחקן הטוב היה פוקט JJ (רביעיה)ואני אם הייתי נשאר ביד הייתי לוקח 30% מה-jackpot הרביעיה 50% ושאר השולחן יחלקו 20% ,לשחקן החמור היה רק פלאש דרו 67 תלתן,והוא עלה לי 57,000$ ,אם הוא לא היה דוחף all-in אני הייתי רואה את הריבר כי השחקן הטוב היה עושה רביעיה בטרן וסביר להניח שהוא היה עושה צ'ק,בקיצור חזרתי לפלורידה(שם גרתי) עברתי 16 שעות נהיגה ביסורים כואבים מאוד,ונשבעתי,שאני ל-tunica החור המסריח הזה לא חוזר.

סיפור מצוין

לפי דעתי היית במצב מצוין לעשות "squeeze" לשחקן הממש ממש טוב ולדחוף אותו all-in לפני הפלופ... לפי דעתי הוא היה מתקפל, אבל אם לא היית זוכה בטונות של כסף...

bbbeennn1

New member
אז אני אגיד לך משהו

קודם כל אני בכלל לא בטוח שהבחור היה זורק JJ פרי-פלופ כאשר הוא כבר שילם reraise של השחקן המפגר,מעבר לזה היה לי read על היד שלו (זוג 10 ומעלה)שהסתבר כנכון,ואל תשכח שאני מורווח מעל 1000$ ולשחקן הטוב היה בסביבות 1000$,אז השאלה שאני צריך לשאול את עצמי היא פשוטה,האם אני רוצה ללכת ל-race,פרי-פלופ כאשר אני 45% לנצח שיעלה לי 1000$ (אנדרדוג)והתשובה שעניתי לעצמי באותו רגע היא לא!!ותאמין לי שחשבתי על זה,אין לי ספק שאם זה היה שחקן אחר הייתי עושה זאת,בנוגע לאותו שחקן ידעתי במפורש שב-reraise הוא היה זורק AQ ואפילו AK ככה שלא הייתה לי בעיה לדעת את חוזק היד שלו וידעתי שמדובר בזוג חזק,אז קל מאוד להגיד אבל קשה לדחוף 1000$ לשחקן שאתה שם אותו על זוג חזק והולך לrace כשאתה אנדרדוג,אני גם לא בטוח שזה מה שנכון לעשות,אבל אתה יודע,מעבר לספרים יש את המעשי ושמה כ"א מפתח אסטרטגיה משלו,ודרך משחק שאיתה הוא מרוויח,אז למדתי שאין נכון לא נכון אלה מה שעובד בשבילך,וזה מה שיפה בפוקר!!

מסכים ולא מסכים

1. אני חושב שה-read על השחקן היה מצוין והסתבר כנכון בסופו של דבר. 2. אני בהחלט מבין שאתה לא רוצה להיכנס all-in כאשר אתה 45% סיכוי לנצח (למרות שמכיוון שהיה בערך 200$ כסף בקופה ה-all-in שלך לא היה טעות מבחינת תוחלת כספית). 3. אני כן חושב שהערכת יותר מדי את הסבירות שהשחקן ישווה לך. שים את עצמך במקומו - הוא ראה העלאה משחקן טוב בעמדה מוקדמת ולאחר מכן העלאה נוספת משחקן משוחרר. הוא לא העלה כי הוא חשש שאם אתה תעלה מעליו (או תיכנס all-in) והוא ישווה לך ברוב המקרים תהיה לך יד יותר טובה (AA-QQ) ומצד שני הוא לא רצה להתקפל כי הוא חשב (וצדק) שיש לו עכשיו את היד הכי טובה ולכן הוא רק השווה. אני אישית מעריך את הסבירות שלו להתקפל להעלאה נוספת בערך ב-50% (אולי אפילו יותר) וגם אם הוא לא היה מתקפל יש לך סיכוי טוב לנצח. 4. יתרון נוסף שהיה לך שלשחקן המשוחרר היה מעט כסף יחסית, אז גם במקרה הנדיר שהיה לו AA או KK לא היית מפסיד את כל הכסף שלך. 5. תשאל את עצמך איך היית משחק אם היה לך 100 ש"ח ולא 1000$. אני לא אוהב לשחק על סכומים גבוהים מדי בשבילי כי אז אני מאוד חושש להפסיד אותם ומשחק לא טוב ולא נכון...

bbbeennn1

New member
עוד שאלה

אתה שוכח שהשחקן הטוב שילם reraise של המשוחרר עוד ליפניי שהאקשן חזר אליי זאת אומרת שהוא לוקח בחשבון שאני ידחוף חזק כשהאקשן יחזור אליי ותאמין לי שהוא לקח את זה בחשבון שאני אדחוף,לא היה שום דבר מיקרי במשחק שלו (יומיים אח"כ הוא הגיע רביעי בטורניר של-1050$ כניסה ו 600-700 אנשים ולקח סכום נחמד מאוד )ואל תסתכל על המשוחרר תראה את הטוב שהיה לו 1000$ וזה הסכום שאני מסכן כשאני דוחף לו ALL-IN ,אני חוזר ואומר הוא לא ישלם RERAISE של המשוחרר בלי כוונה לשלם גם את הרייז שלי,לגביי הנקודה החמישית היא נכונה מאוד ההבדל בין שורט סטאק לביג סטאק הוא ענק ענק ענק,אבל אני אשאל אותך שאלה אחרת אתה לא רוצה להיות ביג סטאק??? לי אישית לא איכפת לשחק על סכומים כאלה,כי אני סבור ובטוח שהכסף שלי יהיה באמצע תיהיה לי את היד הכי טובה,מעבר לזה קניתי רק 500$ דולר שלא ממש היה איכפת לי להפסיד אותם,זאת אומרת זה לא כסף שאני בונה עליו כדיי לשלם שכר דירה,אז עדיין אני יכול לשחק את המשחק ולקחת שיקולים שקשורים רק למשחק בלבד,כל עוד אתה משחק לפי הכיס והיכולת שלך,אז אתה לא אומר לעצמך במשחק "מה יהיה אם אני אפסיד"

לצערי אני לא יכול לשחק על סכומים כאלה

פשוט מבחינה פסיכולוגית אני לא משחק טוב שאני מושקע ביותר מכמה מאות שקלים ולכן אני משתדל לשחק במשחקים עם ביי-אין של לא יותר מחמישים ש"ח. אולי בעתיד שאני אהיה מיליונר זה ישתנה...

למעלה