סיפור מעצבןןןןןןןןן על רויאל פלאש (קצת ארוך)
לפניי שנתיים שיחקתי ב-tunica Mississippi,ישבתי בשולחן של 2-5NL,שולחן טוב עם כסף ושחקנים טובים והכי חשוב 2-3 שחקנים חמורים שכולנו חגגנו עליהם,קיבלתי AK לב בפוזישן לא מי יודע מה,עשיתי רייז(כבר לא זוכר כמה)אחד השחקנים המפגרים עשה לי reraise ושחקן אחד שלדעתי הוא ממש ממש טוב רק שילם את הreraise,וזה מה שגרם לי לא לעשות עוד רייז כי ידעתי שהוא לא ישלם רירייז בלי זוג מעל 10-10 לפחות אמרתי לעצמי טוב אני רק ישלם ,נראה מה קורה בflop ה-flop היה Jתלתן Q לב 8 תלתן ,אני ראשון עשיתי צ'ק החמור אחריי גם הוא עשה צ'ק והשחקן הטוב עשה bet קטן מאוד ביחס לקופה (משהו כמו -20$ )לקופה של כמעט 200$,עוד דבר שגרם לי לשים אותו על יד חזקה,ולמרות שאני אף פעם לא משלם על גוט שוט,היחס של הקופה פשוט מחייב אותי,אז שילמתי,ואז החמור ימח שמו ושם זיכרו(אני לא אשכח אותו כל החיים)דחף all-in לא הרבה בסביבות 250-300$,והשחקן הטוב דחף אחריו גם הוא all-in בסביבות 1000$,כמובן שאין לי מה לחפש ביד(רק אם אני שורט סטאק,אבל היה לי יותר מ1500$) זרקתי את היד,והשחקן הטוב אומר לי גוד פולד מיי פרנד(איזה גוד פולד ואיזה נעליים)להזכירכם ב-cash game,השחקן לא חייב לפתוח את היד עד הסוף שלא כמו בטורניר,ככה שלא ראיתי מה יש להם עד הריבר.אמרנו שהflop היה J תלתן Q לב 8 תלתן,הטרן היה J לב והריבר היה 10 לב ,אני זרקתי רויאל פלאש,וזה לא החלק המעצבן,מה שמעצבן זה , שה-bad beat jackpot היה190,000$,לשחקן הטוב היה פוקט JJ (רביעיה)ואני אם הייתי נשאר ביד הייתי לוקח 30% מה-jackpot הרביעיה 50% ושאר השולחן יחלקו 20% ,לשחקן החמור היה רק פלאש דרו 67 תלתן,והוא עלה לי 57,000$ ,אם הוא לא היה דוחף all-in אני הייתי רואה את הריבר כי השחקן הטוב היה עושה רביעיה בטרן וסביר להניח שהוא היה עושה צ'ק,בקיצור חזרתי לפלורידה(שם גרתי) עברתי 16 שעות נהיגה ביסורים כואבים מאוד,ונשבעתי,שאני ל-tunica החור המסריח הזה לא חוזר.