הרבה כסף לא היה ביד הזאת

Kgt1

New member
לי יצא ממש "בצעירותי" כשחקן, ברשת... לצערי

הבליינדים הנמוכים, בתוספת העובדה שהעלתי עם KQ סויט לפני הפלופ, גרמו לי להרוויח ממש מעט ביד הזו (העלתי כמובן רק אחרי הריבר, ורק אחד השווה. לפני זה אפס אקשן). מצד שני שלי הכי יפה כי שלי היה מהפלופ :)

Kgt1

New member
תודה שהתקשת לא לקפוץ מהמקום חח

אני קפצתי ישר, אבל אף אחד לא ראה אותי אונליין

eilat11

New member
הדבר הכי מטורף שיצא לי לראות בפוקר:

משהו שקרה לחבר שלי, מחזיק פוקט 10, בביג בליינד עושיים רייז של 5000 בגיטונים (בערך 20 שקל) הוא ועוד 4 משווים (משחק קאש של 9 שחקנים) פלופ 10 10 K חבר שלי בצ'ק, אחריו רייז 10000 , אחריו פורשים 2 ומגיע לשחקן שאומר אול אין (בערך 700 שקל) חבר שלי מתחיל לרקוד משמחה ומשווה.. השני פותח פוקט קינג, הקינג הרביעי נקנה בריבר. אין סיכוי שמישהו סידר את החבילה כי זה אח של חבר שלי היה הדילר. משהו הזוי ומטורף.... רק בהולדם

Kgt1

New member
מהסוג ידיים שאין מה לעשות, וזו כמובן הגירסה

הקיצונית... כמו לקבל בפלופ זוגיים עליונים, ולהיאכל בידי סט תחתון... פשוט אין מה לעשות עם זה, רק לקוות שבפעם הבאה אתם תהיו בצד העדיף של הסטטיטיקה. אגב, במקרה שאתה מתאר הוא בסה"כ צריך היה לקנות קלף אחד, היה לו את האאוט הנאטסי שלו בשתי אפשרויות... מה תגיד על יד כזו: בחור יושב עם פוקט 6, בפלופ יורד 6 6 9, רק עוד שניים איתו ביד (בלי רייזים פרה פלופ, לא שזה משנה), ראשון נותן רייז, שני נותן אול אין, הוא כמובן משווה, הראשון מתקפל, השני מראה A9, ומקבל 9 בטרן ט-9 בריבר... עכשיו זה באמת כואב....

Nebelis

New member
חחח

אתמול בטורניר של 1000$ גרנטיד יצאתי במקום ה99 בגלל היד הבאה: לי יש זוג עשר פרי פלופ ואני בביג בליינד. כולם עושים פולד ושני לימפרים. אמרתי אני אראה פלופ ואעשה סלואו פליי. נפתח A 10 6 ריינבו. אחד עושה צ'ק השני אול אין די רציני( אני מכסה את שניהם) עשיתי Call. הוא מראה A6. בטרן בא A. בריבר בא A... המשכתי עוד קצת ובסוף עפתי ברייס עם 99 מול AJ הרווחתי 6.5$. וואהו... וכן אני עדיין בטילט

Nebelis

New member
תיקון:

הפלופ היה A 10 5. היה לו רק זוג אסים לא זוגות על הפלופ

למעלה