הרבה מלל ושאלות כלליות

יעל אוז

New member
החלטה קשה

הי,
קראתי את ההתכתבויות שלך שכוללות את הדילמות וההתחבטויות ואני כל כך מזדהה עם מה שעובר עלייך. אני ממש מרגישה שאני נקרעת ושאני לא מצליחה להכריע. אני יודעת שאני לא תורמת כרגע להרגעת הדברים אצלך, אבל אני חשה כזו הזדהות שרציתי לשתף.
לאט לאט מתגבשת בי התחושה שאני חייבת לנסות כי אחרת לעולם לא אדע, ואני לא רוצה לחיות בתחושת החמצה, במקרה הטוב, ובמקרה הרע- שהמצב יהיה פה כל כך גרוע שאני ממש אכה את עצמי שלא פעלתי אחרת.
נראה מה יכריע בסוף....

אולה38

New member
תודה ששיתפת, תמיד נחמד לדעת שיש עוד אנשים שמרגישים כמוני

מה שעשינו בסוף זה התחלנו את התהליך עם סוכן מעולה בתקוה לקבל את הויזה. זה ייתן לנו קודם כל זמן לעכל ולחשוב שוב ושוב ושוב אבל בעיקר, לא נפספס את ההזדמנות (לא יודעת בת כמה את, אצלינו זו השנה האחרונה שניתן עוד לקבל את מלוא הניקוד). אם לא נקבל- לא תהייה התלבטות, אם נקבל תהייה לנו בחירה..וזה מאד חשוב שיש בחירה בחיים, כי בחירה=לקיחת אחריות.אם נחליט להישאר - נקח אחריות על ההחלטה (ולא נמשיך לחיות פה ולכעוס), ואם נהגר- גם נקח החלטה ונעשה את זה הכי טוב שאפשר..

יעל אוז

New member
המלצה

מרגישה כמוך. לגבי סוכן- יש לך המלצה? דיברנו עם שניים וכל אחד נתן לנו תשובה שונה לחלוטין לגבי סיכויי ההגירה, ואני סומכת דווקא על זה שנתן לנו סיכויים פחות טובים- קיבלתי עליו המלצות מעולות כולל בפורום זה, והוא עושה רושם של מקצועי והגון ביותר, אבל עדיין הייתי שמחה לברר עם סוכן שלישי שאולי יכריע בענייני הסיכויים.
תודה רבה

אולה38

New member
כן

אנחנו עובדים עם שחר מחברת "רלקס". חבר שלנו המליץ עליו. הוא דוקא לא הצליח בסוף לסדר לו ויזה (הוא רופא בהתמחות מאד מסוימת) אבל החזיר לו את רוב הכסף. זה היה נראה לנו מאד מקצועי והוגן. אח"כ בפייסבוק גיליתי כמה אנשים שבזכותו הם באוסטרליה היום :). ההמלצה שלי היא לא מנסיון אישי (אנחנו עוד בארץ) אבל אני סומכת על ההמלצה של חברינו..

למעלה