הרב אמנון יצחק שליט"א - הצעה להורים של גלעד

קמנצינד

New member
אם ירצה השם

בזכות הרב, הצדיק, היקר, החסיד, הקדוש, החמוד, המתוק, הגבר- גבר, שעשה ניסים, שקומם אביונים, שהושיע עקרות, שריפא נכים, ושהחייה מתים, שאין כמוהו, לא היה כמוהו לפניו, וגם לא יהיו אחריו, מורנו, ורבנו, ומלמדנו, ומשכילנו, ומוקיר זכרנו, הרב אמנון יצחק שליט"א- בזכותו גלעד שליט ייפדה משוביו, ויירפא פיצעו, ולא תהיה עוד התרגשות, ולא עוד כאב, ולא עוד פורענויות, ולא עוד דברים רעים, האזיקים יוסרו, החומות יפלו, יבנה בית המקדש, והמשיח יבוא במהרה בימינו. ואמרו אמן !!! אגב, כמה הוא לוקח ? מה התעריף שלו לפדיון שבויים ? אם מעדיפים שגלעד יחולץ בפעולת קומנדו, זה תעריף אחר ? יש אפשרות שהרב הקדוש יקבל אחוזים מהפיצויים שגלעד יקבל ממשרד הביטחון ?

קמנצינד

New member
חבל

הוא יכול להרוויח המון, אם הוא יכול ככה להביא שקט ושלווה, רוגע והצלחה, שלום וביטחון, להתיר אסורים, לאסור מותרים, לזקוף כפופים, ולכופף בננות.

יונה1

New member
אולי תפסיק להיות ציני?

אני במקומך כבר הייתי מכינה קליפ מרגש למען הצדיק הצנוע הזה.

קמנצינד

New member
כתבתי שיר לכבודו

הרב הצדיק אמנון יצחק שליט"א כל פרה עקרה בזכותו המליטה את ברכתו אוהבים מלב כי היא סגולה לכל כאב גם בעיר, וגם בכפר גם בעמק, גם בהר אתמול, היום, וגם מחר כל אחד בזכותו יהיה מאושר כל אחד תמיד ראה שהרב אף פעם לא טעה גם גלעד בזכותו ישוב ואף אחד לא יהיה עצוב

arbel13

New member
במקום לעזור לשליט אתה מתלוצץ על רב

בעוד שליצנות היא איסור בפני עצמה שגם גורמת לעוני ולעצבות כמו שכתוב ליצן עצוב. עוד על רב במיוחד שעוזר הרבה לאנשים מישראל, זה כבר באמת יותר חמור גם אפיקורסות וגם עזות פנים. וחבל לך הרבה שדיברו על רבנים ניזוקו, לא שאני מאחל לך אבל לפחות אל תעשה את זה לעצמך בפרט שאין לך שום רווח מכך , וגם שזה לא מטרת הפורום כאן וגם לא חושב שההורים של גלעד היו שמחים שזה יהיה סגנון הפורום כאן.

קמנצינד

New member
בוא נעמיד דברים על דיוקם

אני לא עשיתי שום דבר בפורום הזה 'במקום לעזור לגלעד'. דוקא עשיתי די הרבה דברים שלדעתי כן יכולים לעזור לגלעד. תענה לי על שאלה פשוטה : אם לדעתך הרב הזה יכול להחזיר את גלעד שליט, לאחר שהוריו יבקשו את זה ממנו כמובן, למה חיכית שלוש שנים להגיד להם את זה ? חוץ מזה, עד כמה שידוע לי, הוריו של גלעד לא קוראים בפורום הנוכחי. למה לא באת לבקר אצלהם עד היום, על מנת להגיד להם את זה ? זה לא נראה לך מספיק חשוב ? ובאופן כללי אני מבולבל. מדי פעם נכנס לפה מישהו חדש ונותן עצה פשוטה בשם השם. אחת אמרה שצריך לארגן תפילה המונית בכותל, אחד אמר שכל אחד צריך להגיד תהילים כל יום, אחת אמרה שצריך לתת כסף לחרדים, אחת אמרה לתת כסף לגבאי של בית כנסת, ואתה אמרת שהמשפחה צריכה ללכת אל הרב הקדוש והגדול והנורא והאדיר והמקובל שאין כמוהו. אולי מישהו יכול להגיד, אחת ולתמיד, מהו התנאי שאלוהים רוצה, בשביל להחזיר את גלעד ?

arbel13

New member
אפשר בהרבה דרכים, אף אחד לא אמר שיש דרך אחת

לא עלה על דעתי עד עכשיו, כי יש הרבה צרות בישראל, ולא ידעתי אך עושים את זה, אם אדע אך להגיע אליהם אעשה את זה , אם יש פורום אחר או מייל שמגיע אליהם אעשה את זה אדרבא אם יש לך מייל ישירות תשלח לי

למעלה