הרב הראשי של צפת קורא לנקמה ממלכתית בערבים

THE WIZARD 55

New member
הרב הראשי של צפת קורא לנקמה ממלכתית בערבים

בעלון, המופץ בבתי כנסת ברחבי הארץ, מציע רבה של צפת "לתלות על עץ את ילדיו של המחבל שביצע את הפיגוע בישיבת מרכז הרב". "עברו שבועיים מאז הפיגוע ולא שמענו על פעולת תגמול של ישראל. משהו השתבש אצל מקבלי ההחלטות. פעם זה היה חלק בסיסי ממדיניות ישראל. כל פעולה של "הפדאין" - המחבלים בשמם הקודם, גררה פעולת תגמול כואבת. "היום שכחו מה זה "כוח התרעה". אבד כוח התרעה של צה"ל".

הבאת אותנו בטעות אל הבלוג של מוחה מברוק../images/Emo13.gif

אני לא מצפה שהמשטרה תעשה משהו נגד הרב הרצחני הזה, שהתפקסם כבר בעבר כשקרא לא להשכיר דירות לערבים. במדינה נורמלית היו מעמידים אותו לדין על הסתה לרצח ילדים, אצלנו במקרה הטוב, אם יהיה הרבה הרבה לחץ ציבורי, יזמינו אותו לחקירה במשטרת צפת ושם יגידו לו נו נו נו.

mike00

New member
רוצים שיוויון אז עד הסוף../images/Emo3.gif

לדעתי ראאד צלאח והנהגת הציבור הערבי צריכים לעמוד לדין על הסתת ילדים לרצח.... האמת שלא רק ילדים אלא הסתת ציבור שלם.... אבל זאת דעתי ולממשלה שלנו כנראה שלא ממש בוער לטפל בהסתה נגד מדינת ישראל ותושביה היהודים... מה יותר גרוע לדעתך?

דעתי היא שראיד ס'לאח שאני מתעב אותו, היה

אסור בכלא בסביבות שנתיים, כי למדינה דווקא כן בער לטפל בו. והוא אמנם גזען מתועב, אבל לא קרא לרצוח ילדים. לעומתו החלאה הזאת, שכבר מזמן הוכיח רזומה גזעני שלא היה מבייש את סלאח, ועכשיו ישירות מסית לרצח, יושב חופשי בביתו. למה? כי הוא הסית לרצח ערבים, לא יהודים, והמדינה מעניין אותה רק כשזה בכיוון ההפוך.

mike00

New member
זה לא ממש מדויק....

קודם כל השאלה היא מה יותר גרוע,להסית לרצח ילדים או להסית ילדים לרצח? ראאד צלאח ודומיו מחנכים לשנאה ולאלימות נגד יהודים,מה שבסופו של דבר יגמר לא טוב... דרך אגב,כמה אנשים לדעתך הולכים בעקבות הרב הזה??יותר מאלה שמגיעים לדרשות של רבי צלאח? האמת היא שיש יותר סיכוי לפגיעה של יהודים על ידי ערבים מאשר להיפך..... לא חסרים מקרים שקורים יום יום כדי להוכיח לנו את המציאות המרה...

jwin

New member
אתה חושב מוזר.

לא משנה הסטטיסטיקה! מה זה משנה מי יקשיב לו וכמה יעשו וכמה לא - וכמה ירצחו בעקבות הדברים, יותר בצד הזה או בצד האחר?! אני לא מבין את ההגיון! למה שרב בישראל ירשה לעצמו לומר שצריך לתלות ילדים?! למה? חמור להסית לרצח ילדים! חמור להסית ילדים לרצח! כל מה שאתה רוצה - אתה צודק. אבל אני חושב שצריך לקום הממסד ולהגיש תלונה על הסתה לרצח ילדים!

mike00

New member
אני לא מנסה להגן על הרב אלא מתעניין איפה היתה

הביקורת הזאת אחרי העצרות של 50-80 אלף איש שקראו לפדות את פלסטין באש ובדם? כשאני שומע "בדם ואש נפדה את פלסטין",אני מבין שהוכלים לשרוף אותי ולשפוך את דמי...... איפה היתה הביקורת נגד המסיתים האלה?? מה שאני אומר בצורה פשוטה זה די לצביעות!! לגנות את המסיתים בשני הצדדים,להגיש תלונה על שני הצדדים..... ואם נכנס לדקויות של הנושא,אז אני יותר חושש מאדם שמאחוריו עומדים בשקט 100 אלף איש מאשר מאיזה רב שמאחוריו עומדים אולי 50[איש].....

jwin

New member
לגנות ויותר מזה!

לא הסברתי עצמי טוב. לגנות ולהעניש את כל מי שמעודד אלימות בפרט אם בתוקף תפקיד. ביד תקיפה וללא משוא פנים. משפט מהיר, הוגן ואמיתי תוך בחינת האמת - ואם בהזמנות לרצח מדובר או לטרור - לבית הסוהר לכמה שנים טובות. כשיצאו משם - הניגון יהיה אחרת. ואם לא - אולי עוד כמה שנים של "חינוך מחדש" יעזרו. אין אפס בענין.

ראא'ד ס'לאח לא ישב בכלא מתישהו?

כך שרשויות החוק בהחלט מתייחסות אליו ברצינות.. וביקורות על דבריו, וגם על עליית האיסלאם הפוליטי שאותו האיש מייצג, נשמעות ברחוב הערבי היטב. מה אתה מצפה? שכולם יצאו לרחובות בגלל איזה משהו שאמר? אל תשכח גם שלא מעט ערבים לא ממש רואים בס'לאח כמי שמייצג אותם - כך שהם לא רואים חובה לרוץ לרחובות בגלל כל נפיחה שלו. בדיוק כמו שאתה לא תרוץ כ"כ מהר לגנות כל נפיחה של איזה פוליטיקאי שדעותיך מנוגדות לשלו..

respecta1

New member
יוצאים לרחובות אבל..

הבעיה שיוצאים בשביל לתמוך בו. כבר עצרת שלו מנתה 50 אלף איש, הרחוב הערבי ללא ספק תומך בו.

mike00

New member
עד כמה שידוע לי הוא לא ישב בכלא....

נעצר כמה פעמים אבל מעולם לא הורשע וישב בכלא...... למדינת ישראל יש פחד מהתעסקות באנשים מסוגו..... חבל!!

כנראה שהוא מכיר את הגבול והולך בדיוק עליו....

אבל צריך לזכור שהוא מייצג לא רק את עצמו, אלא תופעה רחבה כרגע בעולם הערבי. ישראל פועלת לדעתי נכון - מאפשרת לאנשים כמוהו להתקיים ולהביע את דעתם באופן חופשי יחסית, אבל דואגת להדגיש את הגבולות. אם חופש הביטוי יוגבל כמו במדינות ערב, ייתכן שזה ידרבן תופעות חמורות יותר מראא'ד ס'לאח להגר גם לכאן - אל קאעידה למשל...

respecta1

New member
ציטוט של ראאד סלאח

"הגנרלים הציונים יושבים ושותים את דמם של ילדי הפלסטינים, שאלו את הנוצרים הם כבר עברו את זה" משהו בסגנון לפחות לא זוכר מדויק. וחבר הכנסת טיבי (לא יאומן שצריך להוסיף לאנטישמי הזה את התואר חבר כנסת לפני השם שלו) כבר דיבר רבות בעד הטרור, שבוע שעבר אמר שה"התנגדות" היא זכות לגיטימית.. עוד לפני זה התגאה שהשהידים הראשונים מהפתח וכו'.

respecta1

New member
ובקיצור..

להגיד שההסתה הזו יותר גרועה זה לא רציני.. ולעניין, הרב הזה אדיוט.. זה שיש מישהו בצד שלנו גם אם הוא אידיוט שולי שאפשר בכלל לחשוב על להשוות אותו לסלאח או טיבי זה מבייש אותי.

גם כשהמסית לרצח ילדים ולגזענות הוא יהודי

אתם מנסים להסיט את הדיון למחוזות הרגילים שלכם- עוד פעם הערבים אשמים הא?
הלוואי שהרבי הגזעני והרצחני מצפת היה "רק מסתפק" בדברים הגזעניים המתועבים של ס'לאח. אבל האמת שכנראה קשה לכם להודות בה, היא שאת הרף של ס'לאח הוא כבר עבר מזמן, כשאר הוא קורא לרצוח ילדים!

respecta1

New member
דיי חבוב, אתה עושה בושות לעצמך.

ועוד אתה מגיב להודעה שרובה היה עליו, כמה פאנטי אפשר להיות?

אתה כנראה צודק שאותו רב עבר את הרף של ס'לאח

ס'לאח הציג את ה"בעייה" (היהודים שותים את דמם של הילדים הפלסטינים) מבלי להציג פתרון מן המוכן. לא ברור האם הוא התכוון לעלילת הדם השקרית של האנטישמים בימי הביניים, או שזו מטאפורה. במקרה של הרב, הבעייה ידועה לכולם (מחבל ממזרח ירושלים שם עליו חגורת נפץ והתפוצץ, והחשש הוא שרבים אחרים ילכו בעקבותיו), והוא מציע "פתרון" ומטיל את ביצועו על "המדינה", כלומר, הוא דורש מבית משפט בישראל לפסוק עונש מוות לאותם ילדים, כי אביהם היה רוצח........ מאחר שס'לאח נעצר בתיאור ה"בעייה" ולא הגיע לשלב ה"פתרון היעיל ביותר", מן הסתם הוא גם לא טרח להגדיר על מי מוטלת החובה לפתור את הבעייה ובאיזה לו"ז. כך שהדבר נתון לפרשנות של כל אחד ואחד מקהל המאזינים. הרב לעומתו, פשוט דורש מהשלטונות לבצע משהו לא ריאלי ולא מקובל. אז במחשבה שניה - דבריו של הרב אכן עברו את הרף של ס'לאח במידת האבסורדיות שבהם, אבל דבריו של ס'לאח מסוכנים יותר. עדיף היה אילו סלאח היה קורא לשלטונות המדינה להוציא להורג חיילים שהרגו ילדים פלסטינים (דבר שלכולם ברור שלא יקרה), מאשר להחיות עלילת דם ישנה ומסוכנת.............

למעלה