הרגע הסתיים מרתון סרטי האימה

Wake Up Trix

New member
הרגע הסתיים מרתון סרטי האימה

ואין לכם מושג כמה היה כיף..... ישבתי לי בבית וראיתי מהצהריים 2 סרטי אימה טובים. סיוט ברחוב אלם(הסרט השביעי והאחרון) ובית קברות לחיות פשוט סרט ענק הוא קצת דפוק אבל ענק!! אני חייב לציין שאני ממליץ בחום על כול הסידרה של סיוט ברחוב אלם. וגם על בית קברות לחיות פשוט ענק...

maykel mayers

New member
חח..אחלה

אתמול עשיתי ערב סרטיי איימה.. וראיתי עם חברים את לילה המסכות 1 ו-2 סרטים גדולים.... קצ תמצחיקים אבל אני ממש ממליץ.. וראינו גם את אגדה עירונית 2.. לדעתי 1 היה יותר טוב אבל גם הסרט הזה ממש טוב..

Wake Up Trix

New member
אגדה עירנוית זאת סדרה...

איך לאמר את זה... דיי דפוקה... מישהוא יכול להביא לי קישורים לאתרים של פרדי קרוגר אני פשוט מת עליו! ואין לי מושג איך להרגיש יותר טוב אם זה

maykel mayers

New member
לפי דעתך ..

אולי היא סידרה דפוקה... אבל לכל אחד יש טעם שונה.... אז אל תכליל... הסרטים האלו סרטים ממש נחמדים.. זה שהם לא מפחידים זה משו אחר..

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif ברוך הבא לפורום../images/Emo70.gif

בית קברות לחיות..

מזה הפחיד אותי בפעם הראשונה שראיתי אפילו אחרי כמה פעמים זה עדיין מפחיד כזה וסיוט ברחוב אלם זה פשוט אחלה !! פרדיייי

maykel mayers

New member
אממממ..

בית קברות לחיות לא ראיתי.. אבל אני רוצה לראות את זה.. וסיוט ברחוב אלם נראה לי ממש ממש מפחיד.. זה ממש כדי לראות אותם?

pertal

New member
האמת אחרי שראיתי את המנסרים ה-1

אחרי שראיתי כבר את השני :) השלמתי את האוסף ואני יכול להגיד לך שלדעתי בית קברות לחיות לפחות קצת יותר מפחיד אם אשר לקרוא לזה ככה מאגדה עירונית, צעקה וכל השטויות או יותר נכון מגעיל. אם אתה רוצה לראות סרט נחמד זה המנסרים מטקסס הראשון, דווקא לפני שראיתי אותו לא ראיתי סרט בסגנון הזה, הרעיון שעומד מאחוריו והסצינות שבו פשוט מצמררות. אממ סיוט ברחוב אלם ראיתי רק 3 פרקים, אד מהם זה על הסרט שעושים על פרדי והוא בא לסט זתומרת זה הסרט שאני הכי זוכר.... ולא הכי נהנתיץ.... ראיתי גם את הפרק שמתחיל בנסיעה במטוס ואם אני לא טועה מתגה כחלום ?!? והיה יותר נחמד. הייתי ממליץ לך גם על שתיקת הכבשים... סרט נחמד רק תזהר בסוף יש שמה טרנווסטייט (ככה אומרים) שהוא קניבל (חחחחחח) עושה סטרפטיז.

את בית קברות לחיות

אני ממש ממליצה לך וסיוט מרחוב אלם...גם נחמד קיצר תראה את שניהם

Wake Up Trix

New member
הסכרתי היום את בית קברות לחיות 2

נקווה שהוא יהיה מפחיד מאוד... בקשר למי ששאל אם סיוט ברחוב אלם מפחיד.... אז זה מזה לא מפחיד אבל זה ממש קלאסיקה שצריך לראות...

x פ ר ת

New member
שני הסרטים - קלאסיקות

בית קברות לחיות הראשון, יותר טוב מהשני לדעתי. וסיוט ברחוב אלם זה כבר קלאסיקה וחובה לראות את כולם (רצוי לפי הסדר).

cj20

New member
בית קברות לחיות הראשון מצוין!

עוד יותר מהספר של קינג המלך... אבל הסרט השני גרוע. ואין בכלל מה לשאול על סיוט ברחוב אלם - חובה לראות לפחות סרט אחד עם פרדי! ובפרט, הסיוט הראשון הוא גם הסיוט הכי טוב (לדעתי כמובן, לפני שיתחיל פה שרשור רצחני כמו כל פעם על איזה סיוט הכי יפה...)

maykel mayers

New member
...

אנ יראיתי לפניי איזה חודשיים סרט שקוראים לו "פניה לא נכונה" הסרט עצמו ממש יפה.. אני ממליץ לכל מי שרוצה.. למרו תשהוא לא כל כך מוכר...

Thestral

New member
מרתונים זה הדבר הכי כיף בעולם!

היום עשיצי מרתון מלתעות ביס הכי דפוק מבין כולם הוא מלתעות-3 בגלל האפקטים הירודים. (אבל גיליתי שבמקורי בקולנוע זה היה בתלת-מימד ובגלל זה האפקטים נראים ככה) הרביעי היה סיום טוב שהזכיר לי את איך שהרגו את אורסולה בבת הים הקטנה
חרטום בלב!
הראשון גאוני כתמיד וכך גם השני. וזהו

למעלה